View Full Version : Човекът с най-добре написани постове
Човекът, който не допуска правописни и пунктуационни грешки в постовете си. :)
Имате голям избор от Никове :)
GetNasty
06-06-2008, 22:23
ахах айде и аз гласувам за..себе си :D
splendour
06-06-2008, 22:34
az :grin: :grin: :grin:
ima6e edin 4ovek po moe vreme na koito oba4e ne mu pomna nika, shizzle, shnicel, shinzel ba li go kak se pi6e6e ama be6e ne6to v toq duh s nekuv avatar s nekuv pi4 s slu6alki na glavata, negovite postove mn me radvaha, vinagi pomaga6e i nikoga ne se zaqjda6e ama ve4e mai ne vliza tuka, pi6e6e na kirilica i ne prave6e gre6ki
otnosno 4ovekut s nai-mn gre6ki bil kazal 4e sum az
BeB0_UlTrA_KiSs
06-07-2008, 07:00
аз.. 8-)
Не може да гласувате за себе си, аз просто се избазиках :)
Дайте други предложения на кой юзер най-много ви радват постовете :)
Мен най-много ме радва kristo неговите постове са много изрядни, пунктуационни грешки няма, нито правописни, това е моят глас :)
BeB0_UlTrA_KiSs
06-07-2008, 12:48
окей..
гласувам за Presli :-P
Аааааа...аз съм,аз съм...За мен говорите! :D
Lunatic-
06-07-2008, 15:16
ей жалкари
кво секи ми реве: "аз, аз"
exploitedteen е човека !
Други мнения по темата ? :)
JustBecko
06-07-2008, 21:31
CucagMuH, за него гласувам...
GetNasty
06-07-2008, 21:41
Dj_Baloon мнооооооооо ме радва тоя човек
splendour
06-07-2008, 22:02
avtora v taq tema pone 6tot za 1 p1t go mqrkam pi6e gramotno zatva glasyvam za nego
avtora v taq tema pone 6tot za 1 p1t go mqrkam pi6e gramotno zatva glasyvam za nego
Мерси, виж в профила ми мненията, който съм изказвал по темите :)
Давайте още предложения, има много такива хора в този форум!
DjBaloon
06-08-2008, 19:27
:oops: (hug)
Никой не прие Конкурса на сериозно :(
JustBecko
06-12-2008, 16:57
Вижте ми мненията и ми намерете правописни грешки ;)
1. Мързи ме.
2. Илиюзионист, помниш ли го? 8-)
3. Липсва ти точка на изречението в горния цитат.
Доволно? :-P
psychopath
06-13-2008, 00:31
Вижте ми мненията и ми намерете правописни грешки. ;)
къде ти е точката приятелю?
иначе съм съгласен с лунатик
Шизъл беше, докато още влизаше.
BulgariaZaBulgarite
06-14-2008, 12:06
Aс
Seducti0n
06-14-2008, 13:52
:oops: (hug)
Патето!!Балона, най-доброто пате! :-)
Ама да знаеш, че камо едно гуш не важи...! 8-)
preichetoy
06-14-2008, 19:26
ЦвЕтИт0, RAWRRR, SINDEL, exploitedteen.
SeXyL[!]Nk@
06-15-2008, 09:20
За мен ЦвЕтИт0 , има най- добрите постове,и няма правописни грешки.
Anf3tamin4o
06-15-2008, 11:06
Nk@]За мен едни от най- добрите мнения има ЦвЕтИт0. :-)
Правиш ли разлика добро мнение и правописна грешка ?
Да е написано без грешки, а не да е написано с наклонени букви, с удебелени букви или цветни букви, трябва да е написан поста без правописни и пунктуационни грешки, това се гледа в този Конкурс :)
SeXyL[!]Nk@
06-15-2008, 19:25
Nk@]За мен едни от най- добрите мнения има ЦвЕтИт0. :-)
Правиш ли разлика добро мнение и правописна грешка ?
Да,правя разлика!!! :x Думите,с които се бях изразила,пак можеше да се тълкува същото,че има постове без провописни грешки...но айде...щот'o те дразнят думите ми ги поправих. :x
Nk@]За мен ЦвЕтИт0 , има най- добрите постове,и няма правописни грешки.
"хаха"
a[N]DT[k]a]хаха аз в България никога не съм работтела.. имах си достатъчно други глупости да правя че и за работа да мисля :D .. а бтв в Бг не е ли незаконно да бачкаш ако си под 18.. защото мин год като видях братовчедка ми я взеха с връзки на работа защото иначе нямало как :-o
[i]Законно е, ако си над 16, но със съгласието на родителите/подписва се декларация/ и още куп други документи... :-o
тоя неин пост ме неше разбил
по темата
AS 8-)
Seducti0n
06-15-2008, 19:56
"хаха"
a[N]DT[k]a]хаха аз в България никога не съм работтела.. имах си достатъчно други глупости да правя че и за работа да мисля :D .. а бтв в Бг не е ли незаконно да бачкаш ако си под 18.. защото мин год като видях братовчедка ми я взеха с връзки на работа защото иначе нямало как :-o
[i]Законно е, ако си над 16, но със съгласието на родителите/подписва се декларация/ и още куп други документи... :-o
по темата
AS 8-)
И кое му е смешното, че не разбрах?! :-o
SeXyL[!]Nk@
06-15-2008, 19:58
"хаха"
по темата
AS 8-)
И кое му е смешното, че не разбрах?!
Явно тоя' неин пост... :D
Seducti0n
06-15-2008, 20:24
Има предвид моя пост, в който съм цитирала колежката../мрън, мрън, въпреки че не е правилно като граматическа форма... :? /
DjBaloon
06-15-2008, 20:42
Просто ама си нямате на идея каква курсова работа ми направи Цветето,то едни дълги красиви изречения,то едни думи,с тълковен речник ги превеждах,аз не бях използвал и чувал такива неща
Така че се доверявам 100% на постовете й 8)
Видял съм я какво може,а то е много 8)
EDIT: А съм убеден че може да ми покаже още 8-)
Seducti0n
06-15-2008, 22:12
Просто ама си нямате на идея каква курсова работа ми направи Цветето,то едни дълги красиви изречения,то едни думи,с тълковен речник ги превеждах,аз не бях използвал и чувал такива неща
EDIT: А съм убеден че може да ми покаже още 8-)
Колкото повече, толкова повече.
И аз имам упасения, че си ми показъл съвсем малка част от потенциала си, но предвид въздрастта на аудиторията тук, няма да конкретизирам.. 8-)
ЦвЕтИт0 а каква е твоята възраст ?
Lestat357
06-15-2008, 22:40
Просто, ама си нямате на идея каква курсова работа ми направи Цветето, то едни дълги красиви изречения,то едни думи,с тълковен речник ги превеждах,аз не бях използвал и чувал такива неща.
Така че се доверявам 100% на постовете й. 8)
Видял съм я какво може,а то е много. 8)
EDIT: А съм убеден , че може да ми покаже още. 8-)
EDIT: А съм убеден че може да ми покаже още. 8-)
Колкото повече, толкова повече.
И аз имам опасения, че си ми показал съвсем малка част от потенциала си, но предвид въз(д)растта на аудиторията тук, няма да конкретизирам.. 8-)
Подробности. И все пак. Гласувам за RAWRRR. Някак си иронично го намирам дори последното(няма значение защо), че точно тя се изразява най-грамотно в писмен вид. puk inache ako 6te se saobrazqvame s auditoriqta tuk, hahahaha
Айде още хора да пишат своите постове, за да може да се пусне анкета да видим кой ще спечи ли този оспорван двубой :D 8) :-)
DjBaloon
06-16-2008, 08:08
Ас сам чувекат с наи дубре нъписъните постуве!
Lestat поправяй, поправяй
Забавно ми е :)
Seducti0n
06-16-2008, 20:08
ЦвЕтИт0 а каква е твоята възраст ?
Хах, това с възрастта на шега го казах.
Иначе на 16 съм. :)
Абе вие луди ли сте :D всеки прави някакви грешки, няма как. Все пак сме във форум, за да разпускаме - не следим винаги какво пишем. Аз лично не съм обръщала особено внимание - само един потребител си спомням, който пишеше ужасно --> anito_gb
затфа нема смисал от каранитси 8-)
"хаха"
по темата
AS 8-)
Има предвид моя пост, в който съм цитирала колежката..
koq e taq a[N]D[i]T[k]a za kfo si slojila tova [i] :>
po temata
as
mishoram
09-03-2008, 19:27
Между другото аз не допускам правописни грешки. :grin:
ЦвЕтИтО
krem4et0 и
SINDEL
krem4et0
09-09-2008, 06:48
ЦвЕтИтО
krem4et0 и
SINDEL
О, кака ти Креми изобщо не е безгрешна. Студентските години ми развалиха и правопис, и краснопис, а да не говорим за пунктуация. А като пиша на клавиатура, ям или добавям по някоя буква. Понякога и със съседната я заменям......абе не се справям така добре, както преди 5 години да речем....
Sisito941
10-10-2008, 09:22
az :grin: :grin: :grin:
и аз :grin: :grin: :grin: :oops:
Victorya
10-31-2008, 22:49
`Death`Whore` ;)
Подкрепям с 4-5 ръце!Може понякога постовете й да бяха цинични и на места дори груби,но определено имаше богата езикова култура,която включва разнообразната й и експресивна лексика,пунктуационна и правописна интелигентност и,не на последно място,оригинално мислене :)
Като гледам модераторите и хАдмините нямат интерес към тема, за това по добре да я заключат не хората само да флудат и да си мислят, че ще стане нещо по-конкретно да спечелят ранг :D :P
SINDEL
hottie
....има и още ,но не се сещам...
kalpazanka
11-16-2008, 09:46
SINDEL, krem4eto, hottie, fiama, Wrathchild :)
Айде някой админ или модер да пусне "АНКЕТА" да видим кой ще спечели какво само се пулите ... влезте малко в заниманието си по цял ден стойте и си бъркате в носа ...
Пуснах анкета с доста никове, извинявам се ако съм пропуснал някой, но искам да видя кой, какво мисли по темата :)
Хайде ваш ред е да изберете "най-добрият" :D
MostHated
11-27-2008, 20:09
ама ми е интересно защо е като анкета това... има 5 милярда хиляди стотин прасета дето пишат. А авторчето избрало негови братовчеди там
tqnko го написах, за да видя дали някой ще гласува за него .. omg
Много сте ми смешни като почнете да правите теми,ама не за да видите реално кой е най,ами защото се надявате това да сте вие :razz: :razz: :razz:
Нещо бъркаш аз ранга си го имам отдавна, пуснал съм темата да видим кой е най ... и той да спечели някаква титла :)
I think Blab
симпатизирам и.
3алагам на krem4et0 & SINDEL.Те са с най-добрите.
kuklichka_bg
01-03-2009, 23:36
hottie
:-)
тянко е на 2ро място? :shock:
Вече петима са гласували за теб Тянко, аз съм един от тях, нали сме партия с тебе :)
holyshade
01-18-2009, 19:15
kristo ftw !! :Д:Д:Д
m3talmania
01-21-2009, 18:56
tqnko http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d010.gif
vesito13
01-21-2009, 19:01
krem4eto
ANTIHUMAN
05-03-2009, 00:09
ЦвЕтИтО