View Full Version : Ескапеле ... ?
baby_lvA
06-06-2008, 22:33
Искам да попитам със сигорност ли помагат тези хапчета.. ако се пие за 2-ри път ??
baby_lvA
06-06-2008, 22:36
пишете ПЛС !
Помагат,стига да си го приела до 72часа след половия акт...Въпроса е ,че са доста вредни....
Няма значение дали ги пиеш 2-ри или 3-ти път, освен че ти тровят яко организма... Ако не ти пука и имаш парички - пийвай. (2,3 пъти дневно след ядене :D ) Иначе колкото помагат 1вия, толкова и 2рия път и им дават много висок процент сигурност...
baby_lvA
06-06-2008, 22:37
sled 17chasa go izpih ... mm da popitam.. zashto za vredni ??
Има доста теми по този въпрос ...Разрови се в търсачката,защото ме мързи да пиша...Има една тема от thehottie...Тя е доста изчерпателна
baby_lvA това са хормони. Добавянето на допълнително количество в организма води до "хормонално разтройство", което пък до болести, различни неразположения и т.н...
ето ти и тази тема на хоти,за която ти говорих..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736&highlight=%EF%EE%F1%EB%E5%E4%E8%F6%E8+++%E5%F1%EA% E0%EF%E5%EB%E5
baby_lvA
06-06-2008, 23:05
mhm blagodarq ... :)
baby_lvA
06-06-2008, 23:14
auu kvi sa tezi neshta e.. ;( :( i az se chuvstvam naistina mn zle noo...
of dano da ne sam bremenna pak poveche nqma da piq takiva gluposti....
SpOrTs_GiRl
06-07-2008, 07:58
Пиле, извинявай за въпроса, но на колко си години? :) .. Би трябвало да знаеш страничките ефекти и ЧЕ ГИ ИМА !! .. Как може да пиеш нещо и да не знаеш какво е?!?! ..
baby_lvA
06-07-2008, 09:12
Ami na 15 sym i mnogo se pritesnqvam da ne sym zabremenqla .. :(
NE ISKAM DA SE EBAVATE I T.N...
Стискам палци да не си !!! На мен досега ми се е налагало да го пия тва хапче 2 пъти..и не съм имала никакви проблеми ...
А ти защо го пи...?Свърши в тебе или...?Питам това,защото някой го пият без наистина да е имало нужда...
SpOrTs_GiRl
06-07-2008, 10:09
Ami na 15 sym i mnogo se pritesnqvam da ne sym zabremenqla .. :(
NE ISKAM DA SE EBAVATE I T.N...
Не се ебавам !! .. Това хапче не е за ебавка !! .. Просто ти казвам, че трябва да знаеш какво пиеш и какво може да ти причини това .. А не като ти кажат, че има странички ефекти да чуваш за пръв път за тях .. На мен също ми се наложи да го пия преди известно време и за щастие нямах проблеми. :) Дано ти е подействало, но внимавай друг път !! .............
baby_lvA
06-07-2008, 10:13
Ami da svyrshi v men prizarvativa se beshe skysal za syjelenie ii..:( dano naistina da podeistva.
Blagodarq vi mnogo :)