PDA

View Full Version : момчето което харесвам е влюбено в приятелката ми

paint
06-07-2008, 14:21
Имам проблем ,напоследък се чувствам много отчаяна ! Момчето което харесвам е влюбено в приятелката ми !Много го харесвам , а тя не ! Той постоянно я зяпа даже и предложи ! Правих какво ли не , най-различни прически ,обличах се мноо яко и странно,но не се получава! Какво да направя,явно сам невидима ,подминава ме като пътен влак . КАКВО ДА НАПРАВЯ ???? :shock: :shock: :shock: :-o :-o :-o :cry: :cry: ](*,) ](*,) ](*,) :smt008 :smt022

Al3ksandra
06-07-2008, 14:24
Ами май няма какво да направиш... Отиди поговори с него, кажи му направо и се надявай да ти обърне внимание :-) Иначе е кофти ситуацията... :( Ако не те иска и не те харесва, каквото и да правиш няма смисал, защото няма да те забележи.. По-добре се опитай да си намериш някой които ще те забелязва, когато правиш саможертви.

nicolepcd
06-07-2008, 14:26
Не си мисли, че като си с по-интересна прическа и с най-новите дрехи, излязли на пазара ще го впечатлиш... :?

cinderella_gugutka
06-07-2008, 14:26
ами тва е мн кофти....незн но опитай се да се сприятелиш пове4е с него и...може и да си падне по теб....но ако не-живота продължава,харесваш си друг и така :)

comics
06-07-2008, 14:55
Имам проблем ,напоследък се чувствам много отчаяна ! Момчето което харесвам е влюбено в приятелката ми !Много го харесвам , а тя не ! Той постоянно я зяпа даже и предложи ! Правих какво ли не , най-различни прически ,обличах се мноо яко и странно,но не се получава! Какво да направя,явно сам невидима ,подминава ме като пътен влак . КАКВО ДА НАПРАВЯ ???? :shock: :shock: :shock: :-o :-o :-o :cry: :cry: ](*,) ](*,) ](*,) :smt008 :smt022
След като те подминава кат0 влак, значи каквото и да направиш, няма да те забележи

paint
06-07-2008, 14:56
Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 5:26 pm Заглавие:

ами тва е мн кофти....незн но опитай се да се сприятелиш пове4е с него и...може и да си падне по теб....но ако не-живота продължава,харесваш си друг и така

emi nie sme priqteli ! pak i me e sram da otida i da mu go kaga v lizeto :(

donkihot
06-07-2008, 14:58
откажи се...и на мене ми се е слу4ило..по-добре да се откажеш,защото примерно тръгвате..и той цяпа приятелката ти..ужасно е! вярвай ми

BlueFace
06-07-2008, 15:11
Няма какво да направиш...Не можеш да го заплашиш с пистолет в лицето я....
П.П. Може да ги убииш и двамата и после да скочиш през терасата ама тва да ти е като резервен варянт.... 8-) Не бзк недей :wink:

gangstata
06-07-2008, 15:23
Нито има смисъл да се опитваш,нито да се надяваш..

Miss_Perfekt
06-07-2008, 16:02
Нямаш повече от 13 :?

varnen4e
06-07-2008, 16:07

Като за начало се научи да бъдеш себе си.. и с лайна да се намажеш има ли поза.. нормално да не те забележи.
След като се научиш да бъдеш себе си му предложи да пиете по едно кафе.. ;)

Buhtaaa
06-07-2008, 16:11
Щом не ти обръщя вниманив,не мисля че ще ти обърне ако ти дадем какъвто и да било съвет ... Просто както varnen4е каза,трябва да бъдеш себе си,а не да се правиш и контиш за него,само и смао заради да те забележи ;)

paint
06-07-2008, 16:57
Нямаш повече от 13 :? emi da nqmam pove4e ot 13 i kakvo ot tova ?!

paint
06-07-2008, 16:59

Като за начало се научи да бъдеш себе си.. и с лайна да се намажеш има ли поза.. нормално да не те забележи.
След като се научиш да бъдеш себе си му предложи да пиете по едно кафе.. ;) mersi mnogo naistina 6te se opitam da bada sebe si i naistina nqma da se zanimavam s nego :? :)

kPuCkA
06-07-2008, 17:01
И аз наскоро бях в подобна ситуация...доста е кофти наистина,съжелявам но мисля,че няма какво да направиш,чувствата не идват насила.

kato` limonche
06-07-2008, 17:02

Нищо от това. Трябва да схванеш, че няма значение как ще се облечеш, или какво ще кажеш-той явно харесва друг тип момичета.. любовта е нелогична. :?

Miss_Perfekt
06-07-2008, 18:56
Като пораснеш малко ще разбереш 8-)

eveto_07
06-12-2008, 19:18
gadno e.i na men mi se e slu4valo.mi nqma kakvo da napravi6 osven da se opita6 da go zabravi6,za6toto ina4e samo 6e se izma4va6....a otnosno priqtelkata ti tq ne e vinovna i ako naistina darji na teb nqma da ima ni6to s nego......

KariZma
06-12-2008, 19:26
И на мен ми се случи това, само че с тази разлика че той харесва братобчедка ми :?
Когато разбрах, си казах - тогава нещата се променят коренно и трябва да го забравя и вече почти успях :)
Споко, и ти ще го забравиш... поогледай се дори и ако трябва малко се насили да си харесаш някой друг, може и ей така на пук :P

kuklichka_bg
06-12-2008, 21:06
Нямаш повече от 13 :?

s tui za kfa sa misli6 pf drisla kato te gledam ti sashto nqmash pove4e ot 13 momi4eto si kazva problema ti na int si tragnala sa praish

kuklichka_bg
06-12-2008, 21:06
Като пораснеш малко ще разбереш 8-)

golqmata sa obadi TCtc zleta4ka xaxaxa :grin:

evil_angel69
06-12-2008, 21:23
не се отказвай ;)