View Full Version : Малко помощ, свързана със Форума!
Днес си преинсталирах компютъра и влизам във Форума и се Вписвам, написах 2-3 поста и излязох.
След 10 минути влизам пак и отново иска да се Вписвам, така става на всяко влизане след като съм излизал преди това.
Ако някой може да ми каже на какво се дължи това, ще съм му благодарен. :)
Браузерът с който работя е Mozilla Firefox, ако той бърка нещо. :)
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: На това му слагам всеки път тикче.
swords1010
06-08-2008, 06:31
Възможно ли е да са ти забранени бисквитките? :)
Може, не знам сега, ще проверя и ще видя :)
Еми не са забранени, поне така си мисля аз, доколкото видях?
П.П кажи, къде да проверя дали са забранени.
С Mozilla Firefox съм. :)
Ruthless
06-08-2008, 15:00
Дължи се на бъг в phpBB v2. В v3, който предстои да пуснем всичко е наред. Ще почакаш малко.. :)
Ок, няма проблем, просто исках да знам дали е от мен или от нещо други :)
LiveFlower
06-08-2008, 21:40
na men mi se polu4ava taka,kogato natisna pove4e ot edin put "vhod"a nali se se6ta6 4e na negovo mqsto sled tova e "izhod" i taka probvai samo edin put vhod :)
Дължи се на бъг в phpBB v2. В v3, който предстои да пуснем всичко е наред. Ще почакаш малко.. :)
o6te kolko trqbva da 4akame :-o
Тоя проблем и аз го усещам.Понеж влезам и излизам много пъти,например 6-7 пъти ме помни,после пак трябва да влизам..малко е гадничко.. :(
tai e i sq ako ustane 4ever v2 6te qdem makaroni evry boji den
DjBaloon
06-29-2008, 19:33
Че то преминахме от одавна на версия 3(еди коя си..),но пак си дойдохме на старото
SeXyL[!]Nk@
06-29-2008, 20:00
Че то преминахме от одавна на версия 3(еди коя си..),но пак си дойдохме на старото
Така e....върнаха старата,защото новата само забиваше,и побираше около 300-та човека,и Алекс каза,че като намерят нова,обаче,която е качествена,тогава пак щe има нова. :)
Това ни го казаха преди 4/5 седмици :D
Иначе се пак Мерси за информацията :D
Nk@]
Така e....върнаха старата,защото новата само забиваше,и побираше около 300-та човека,и Алекс каза,че като намерят нова,обаче,която е качествена,тогава пак щe има нова. :)
znam be nevijdate li 4e se ebavam 8-)
DjBaloon
06-30-2008, 08:20
Nk@]
znam be nevijdate li 4e se ebavam 8-)
За ебавките трябва една идея повече мозък,затова не ти се получават :)
boli me 6peka dali se polu4ava ili ne istinata e 1 v2 4ever