View Full Version : Вагинален или анален?
ruso_gladno_nema
06-07-2008, 17:26
Въпроса ми е по-скоро към момичетата, та какъв секс ви доставя по-голямо удоволствие-вагиналния или аналния ?
FeelMyPain
06-07-2008, 17:27
Моя въпрос е към авторката.
Ще мине ли ден без да постнеш тема?
ест че им харесва жагинален (поне на повечето)
ruso_gladno_nema
seki_den_sus_nova_tema :lol:
Виж й ника. НЕ ти ли става ясно?
това е хубаво някои да пуска нови теми :D :D ...ама смислени :)
candy_little_girl
06-07-2008, 19:21
1.Има хиляда такива теми :x :-x :x
2.Поне се замисляй малко пускаш нова...ама всъщност ти си имаш оправдание... :-x :-x
dajdostih
06-07-2008, 19:23
offffffffffff
еми поне доказва ника....
има и друг вариант:podi_me_mamo_typa_az_6te_se_izrosq :-D
alex_devv
06-07-2008, 20:53
:lol: :lol: :lol:
kaprizka
06-09-2008, 17:25
вагиналния :D 8)
Ти па вагиналния ... клиторния секс е най добър :grin: :grin: :grin: :grin:
За пръв път чувам за клиторен секс, клиторен оргазъм - ДА, но клиторен секс - NO way!.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За пръв път чувам за клиторен секс, клиторен оргазъм - ДА, но клиторен секс - NO way!.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
НЕ е нужно да ме учиш, много добре знам за кво става въпрос ебавам се не виждаш ли ... смея да твърдя че съм един от най сексуално грамотните във форума... ;) :P
Въпроса ми е по-скоро към момичетата, та какъв секс ви доставя по-голямо удоволствие-вагиналния или аналния ? vaginalen, a moje li oralen ?toi e na parvo mqsto.
НЕ е нужно да ме учиш, много добре знам за кво става въпрос ебавам се не виждаш ли ... смея да твърдя че съм един от най сексуално грамотните във форума... ;) :P
Когато прочетох "клиторен секс", първото нещо, което се появи в съзнанието беше две жени, които си търкат клиторите един в друг... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Когато прочетох "клиторен секс", първото нещо, което се появи в съзнанието беше две жени, които си търкат клиторите един в друг... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ееее явно няма невъзможни неща :grin: :grin: :grin:
Ееее явно няма невъзможни неща :grin: :grin: :grin:
:lol: :lol: :lol: :lol:
еми поне доказва ника....
има и друг вариант:podi_me_mamo_typa_az_6te_se_izrosq :-D ili po-tochno "rodi me me mamo,az sam shte si stana negramoten" IZROSQ :shock: