View Full Version : най-оригинален начин ;)
xXxScreamxXx
06-07-2008, 19:04
ровех се из Google и на погледа ми попадна едно редче : Най-оригиналния на4ин по който са ви казвали/ сте казвали оби4ам те ...
мисля 4е няма такава тема :) ако има сори ;)
Вие сте :P
BlueFace
06-07-2008, 19:05
Още не съм го чувал ... :(
xXxScreamxXx
06-07-2008, 19:08
няма зна4ение дали е жест или думи . просто да е било оригинално и незабравимо за вас ..
а не кат днешните лепета по скайпа : УбИ4Ъъъм Та МилУу ... :lol:
ми на мен не са ми казвали :-D
ама мн се радвам на хората дето се обичат :)
Може би не може да се нарече оригинален , но за мен е най - специален .Със сегашното ми момче и негови приятели бяхме на топъл басейн една вечер.Ние си се гушкахме с него и си приказвахме само двамата за много неща .Тогава той ме притисна към себе си и ми прошепна в ухото "обичам те" . Но го направи толкова нежно и мило ,че и сега като се сетя изтръпвам.Жалко е ,че в момента може би го губя ....
Може би не може да се нарече оригинален , но за мен е най - специален .Със сегашното ми момче и негови приятели бяхме на топъл басейн една вечер.Ние си се гушкахме с него и си приказвахме само двамата за много неща .Тогава той ме притисна към себе си и ми прошепна в ухото "обичам те" . Но го направи толкова нежно и мило ,че и сега като се сетя изтръпвам.Жалко е ,че в момента може би го губя ....
олеееее :) много щях да ви се радвам :)
shanty_loop
06-07-2008, 20:16
Много сладко ... ! :smt007
lipsvashh_mi
06-07-2008, 20:17
ми на мен не са ми казвали :-D
ама мн се радвам на хората дето се обичат :)
+1...любовта е неповторимо чувство :-)
xXxScreamxXx
06-07-2008, 20:37
това наистина е било мн трогателно и мило :)
ElisaDay
06-07-2008, 21:05
Ох .. ще ви разкажа въпреки , че ми е ужасно трудно, тъй като наскоро се разделих с този човек!Но все пак трябва да си спомняме хубавото в една връзка, нали така?
Беше лятото , някъде края на юли - началото на август, бяхме на една полянка.Цялата беше пълна с едни страхотни цветя.Беше около 23ч, лежахме и просто не говорехме .. мълчахме може би половин-един час и гледахме звездите, луната, гъделичкани от стъбълцата на цветята.Тогава изведнъж той се обърна прегърна ме силно, целуна ме и ми прошепна "обичам те".Дори не мога да ви опиша как се почувствах в този момент!Цялата настръхнах, преъгрнах го силно и .. просто не исках този момент никога да свършва!Просто беше някакво велико чувство, което щ остане запечатано в мен доста дълго, тъй като това беше най-красивото "обичам те", казвано ми до момента :smt007 :smt007 :smt007
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-08-2008, 07:13
Ами чувала съм го само от един човек, ако става дума за нещо повече от приятелски чувства. И ако не броим съученика ми, който беше влюбен в мен 2 години. Но не бих казала, че с господина, който посочих първи, е било чааак толкова романтично. Самото изказване е мило, наистина, но всъщност, преди той да ми го каже, аз му споделих същото. В отговор чух едно "и аз теб" и от тогава насам чувах само това в отговор на моето "обичам те". Не бих казала, че умирах от възторг... затова накрая спрях да споделям чак такива неща. :)
Чистихме басейна на един приятел и привечер като свършихме седнахме да пийнем по биричка на една маса....хванахме точно залеза,а от къщата му е уникална гледка....и момичетата носеха некви салати ракии бири...
при което момичето сяда до мен и аз и казах...малко пиян....
"Вярваш ли ми,че те обичам ?!"И тя каза "-НЕ няма да спя с теб !" :D
donkihot
06-08-2008, 07:27
моя приятел като се замисля..на живо рядко ми казва,4е ме оби4а...той е мом4е,което държи на действията..аз много 4есто се разплаквам,защото искам да му го кажа,но ме е страх да не би да не ми отвърне на 4увствата..а той разбира моя пла4 като нещо многоо лошо...ина4е може би на свети валентин като ми каза,4е ме оби4а...се по4увствах много щастлива..или на баба марта като ми подари мартени4ка с надпис оби4ам те..4увствах се много приятно
Оригиналност значи идивидуалност :) Когато е подготвяно не може да бъде от сърце и става спекано :-D
kotence_91
06-08-2008, 09:28
На мен все още не са ми го казвали :o Ама то и аз не съм го казвала :P
ANTIHUMAN
06-08-2008, 09:34
По-хубаво е ,че ни го чувал ужасно е!Знаеш ли кое е по-лошо от това?Ти да кажеш: ,,Обичам те!''
По-лошо от тези две неща е несподелената любов пффф :cry: :cry: :cry:
П.П. Има време за всичко не бързай! :)
cinderella_gugutka
06-08-2008, 09:36
ми....то най-оргиналното беше гласа му...никога не беше говорил така...а го каза толкова нежно,никога няма да го забравя :-)
NaNa_SladuRana
06-08-2008, 09:37
Не бих казала,че е оригинално просто е запомнящо...
С приятеля ми преживявахме труден период,той ме нарани много (нямаше ми доверие,вярваше на глупости :cry: ).Аз поисках да се срещнем,за да поговорим,той явно се досещаше за какво става въпрос...Беше 11 сутринта(станал бе толкова рано за да води неприятен разговор :cry: ),седяхме в училищния двор.Аз започнах да му обяснявам,че го обичам,но не мога да понеса тази болка (впоследствие заради него преживях много повече :cry: )Докато ме слушаше как говоря,пребедня и се разтрепери.Прекъсна ме и плачейки каза `Извиних ти се,знаеш,че съжелявам,никога не съм искал да те нараня!По дяволите обичам те и не ме е*е,че в момента сърцето ми е разбито...Направи го,да си добре е най-важното нещо за мен!` Тогава ме прегърна страшно силно и по вратлето си усетих стичащити се от очите му сълзи.Стояхме така в продължение на няколко менути,но за мен те се сториха цяла вечност.В този момент преливащото ми от болка сърце се почувства отново живо :cry:
cinderella_gugutka
06-08-2008, 09:52
С приятеля ми преживявахме труден период,той ме нарани много (нямаше ми доверие,вярваше на глупости :cry: ).Аз поисках да се срещнем,за да поговорим,той явно се досещаше за какво става въпрос...Беше 11 сутринта(станал бе толкова рано за да води неприятен разговор :cry: ),седяхме в училищния двор.Аз започнах да му обяснявам,че го обичам,но не мога да понеса тази болка (впоследствие заради него преживях много повече :cry: )Докато ме слушаше как говоря,пребедня и се разтрепери.Прекъсна ме и плачейки каза `Извиних ти се,знаеш,че съжелявам,никога не съм искал да те нараня!По дяволите обичам те и не ме е*е,че в момента сърцето ми е разбито...Направи го,да си добре е най-важното нещо за мен!` Тогава ме прегърна страшно силно и по вратлето си усетих стичащити се от очите му сълзи.Стояхме така в продължение на няколко менути,но за мен те се сториха цяла вечност.В този момент преливащото ми от болка сърце се почувства отново живо :cry:
това е мн трогателно.......... :)
KimBerLy1912
06-08-2008, 10:19
Ми оригинален не се сещам...Но преди бях с едно момче и при него тия емоции седяха доста на заден план...Но получих един смс целия със :* такива скайп целувки :D Колкото е възможно символи,сичките бяха такива.... Най-интересното е че тогава нямах комп и съответно скайп и не знаех че тва са целувки :D Аз още ги пращах така {} :D Е не е точно обичам те ама съм сигурна че тва е имал предвид : )
zvezdichka777
06-08-2008, 10:54
Миналото лято на Слънчев Бряг,седнали бяхме на една пейка,гледахме плажа и луната,беше страшно романтично..говорихме си за някой неща от живота,за някой пречки за връзката ни и така нататък,разплаках се.Бях толкова щастлива но също така и леко тъжна,осъзнавах нещата толкова добре колкото никога до сега.Той ме прегърна силно,доближи устните си до ухото ми и нежно ми прошепна:,,Винаги ще съм до теб,Обичам те страшно много''.. Когато се сещам за този момент ми става страшно тъжно..бих дала всичко за да почувствам това което почувствах тогава отново.. :-#
Не мога да кажа точно един определен път, когато е било "най-оригинално" - всеки път е страхотно,когато го чувам. Но ще ви разкажа няколко:
1) Първият път ,когато ми го каза, се получи много сконфузно :-D Бяхме в училише, аз бях 8 клас, той 10.. ( леле кога отмина това време .. ) и бяхме на парното пред стаята, нещшо си говорихме, но бяхме прекъснати , тъй като ме викаха, че почвахме час, и аз.. му казах че ми беше мн приятно иче ще влизам и той в този момент ми каза "И на мен. Обичам те" ... но аз не дочух какво каза и си мислех, че ми се е причуло и нищо не отвърнах, а само си влязох :D Тогава му е станало толково сконфузно ...
2) Може би един от най-запомнящите се пъти..е когато ме целуна з а1 път и ми каза, че ме обича... Бяхме излезли за 1 път за по-дълго време ( иначе се виждахме се из даскало,насам натам, но не бяхме излизали заедно). Та той дойде в моя град, отидохме в един парк, седяхме, лигавихме се, говорихме си и по едно време аз бях легнала на пейката,върху краката му ... и ... той изведнъж се наведе и ме целуна. Бях като втрещена... тогава ми каза и "Обичам те" ... този път го чух :-D
3) Най-трогателно беше... когато исках да се разделим и бяхме пак в този същия парк и си говорихме, той искаше да ме разубеди.. и изведнъж се разплака.. ззапочна да трепри... каза че ме обича страшно много и че аз съм му всичко..че не иска да ме загуби и иска да му простя за всички грешки..прегърна ме много силно и ми повтаряше, че ме обича.. сълзите му се стичаха по лицето..беше много трогателно... в таквиа моменти забравям всичко, което е направил и му прощавам... просто .. ГО ОБИЧАМ ...
Най-готиният начин за мен е:"Заключих те в моето сърце,защото ако не си вътре,дори и да живея,сърцето ми умира!"
vilinanova
06-08-2008, 13:38
Още не съм го казвала!И на мен не са ми го казвали!За мен това са много силни и много искрени думи и трябва да го 4увствам, за да го кажа!Много ме дразнят дне6ните лапета, които си пи6ат на скайпа "Много си те лоф" ТЕ не знаят какво е любов
Ivalinka
06-08-2008, 13:42
никой не ми е казвал,че ме обича :cry:
Случи се 5 дни след като бяхме тръгнали. Аз мислех, че за него не означавам нищо, че съм му била просто за развлечение и не трябва да имам надежди, но той ми се обади за рожденния ден. Докато си говорихме аз го попитах с един изключително тънък, колеблив и изплашен глас "А...ти обичаш ли ме?" а той отговори "Защо ми задаваш отговори?" :) Това беше първото ни "Обичам те", макар и казано по малко необичаен начин... :)
SunShinePearl
06-08-2008, 14:16
kazvala sam go i sa mi go kazvali no samo 1 pat sa mi go kazvali s lubov makar i ne tolkova romanti4no samoto 4uvstvo kogato go 4ue6 e neopisuemo tolkova hubavo ti stava :)
е аз не си спомням толкова романтично "обичам те",но всяко негово "обичам те" е прекрасно..
vesinka91
06-08-2008, 17:57
az samo ot edno mom4e sym go 4uvala i vse o6te go obi4am :) ta sega kak stana zna4i bqhme na nova godina v nas vsi4ki mn se zabavlqvahme oba4e toi se skara s dve mom4eta i otide da sedi sam v koridora s 1 butilka vodka az otidah i sednah pri nego da go uteshavam a toi me gushna nejno dobliji ustnite si plytno do uhoto mi i proshepna obi4am te ti si edinstvenoto momi4e koeto se e dokosnalo do syrceto mi :) i posle posledva edna mn nejna no i strastna celuvka :)
ммм да помисля примерно си в даскало и те изивкат от час по много важна причина иии то си е важна щи кажат че те обичат :P
xXxScreamxXx
06-09-2008, 19:54
ммм да помисля примерно си в даскало и те изивкат от час по много важна причина иии то си е важна щи кажат че те обичат :P
хех звучи забавно :D :D
FreeSpirit
06-09-2008, 20:41
Още не съм го чувала от момче, но както и да ми го каже, ако наистина го чувства, ще е специално и неповторимо :)
дааа определено е страхотно... случвало ми се е... той ми кликна и аз помолих даскалката да изляза... а той седеше навън с букет от 31 рози и той се усмихна и каза:" Тези 31 рози са за теб... всяка една е от признателност че в последните 31 дена ме правеше толква щастлив... давам ти ги заедно с сърцето си... ти го плени още в първия миг когато те видях...от тогава то не спира да бие за теб...оби4ам те..."
бях неописуемо щастлива... даже се разплаках... а даскалката като ме видя с тея рози и изпадна в по-голям кеф и от мен... :D :D
TheUnforgiven666
06-10-2008, 14:05
това е било много яко!
EternalSilence
06-10-2008, 19:17
Казвал съм "Обичам те!" един единствен път, на едно все още много специално момиче... Не беше нищо особено, имахме училищен концерт и бях принуден да отида, въпреки че ми беше голяма досада... но всичко това изчезна в момента, в който тя се появи. Седна няколко реда зад мен, но пък самото и присъствие беше достатъчно за мен. Не го бях планирал, просто по време на концерта и написах sms да дойде в училището след края. Беше красива зимна вечер, валеше лек сняг... вглеждах се в очите и и просто и казах... "Обичам те!"...
П.П: Бях забравил за тази случка... MoOnLiGhT_ShAdOw ми напомни, защото това момиче ми е съученичка, пък и май я обичам вече малко над 2 години :)
daisybaby
06-10-2008, 20:13
Оригиналност значи идивидуалност :) Когато е подготвяно не може да бъде от сърце и става спекано :-D
+1 ;)
razplakah se kato go pro4etoh mn trogatlno :-)
Не са ми го казвали изобщо. :?
irnfried
06-11-2008, 14:45
Най якото е "Ади ве обичам те ко са праиш ся" смятам да го пробвам.
Сега по сериозно бях с едно момиче от Русе и тя ми каза че ме обича супер разтреперене и пребледняла втренчена в мен- а аз казах "Стига бе за ко само глупости ми се случват".И сега ще кажете е*ахти глупака да ама не вече сме заедно 1 година и нещо :P.За това не е важно как го казваш дали е оригинално или не просто трябва да го чустваш а не само ти но и половинката ти трябва да чуства твоята лубов."Обичам те" е просто изразно средство :-o
Казвали са ми го много пъти .. но само един човек го каза с чувство и си пролича .. думите му бяха "Ти ме промени.. за това те обичам " :cry: :cry: :cry: :-) :-) :-) :smt007 :smt007 :smt008 Дано и други го почувстват .. :-)
GregoryHouse
06-11-2008, 20:00
Аз бих те провесил от терасата и щи кажа...Ако те обичам никога няма да те пусна...и ще видя колко мога да я задържа :D
skatemore
06-11-2008, 20:10
очи в очи аз бях искрен след което разбрах че тя нее била :?
angel_love_
06-11-2008, 20:11
ХмМм Странно...най-оригинален нямам ,но най-запомнящ се....беше когато скъсахме с бившия ми приятел още ми е тъжно като си спомня ...бях го помолила да поговорим,уговорихме си среща на един мост...моста на който съм имала най-много спомени...там ни беше беше първата среща последвана от много други,първата ни целувка и мястото на което се разделихме...охх знам колко банално звучи ама ... та въпросния ден той ми каза в прав текст,че всичко е свършено аз се разплаках,плаках като малките деца в най-буквалния смисъл на думата...тогава той си ме гушна запоследно,целуна си ме и ми прошепна .."Всичко ще е наред миличко,неискам да плачкаш ти си силно моми4е и знам,че ще се справиш" още ми става мъчно като си спомня..после се скарахме,убиждахме сега даже едно Здравей няма ...но това ще го помня завинаги...
MiLeNcHeToO
06-11-2008, 21:00
i az ne sum :(
Не си спомням вече кога е било,преди години може би.И е доста стара изтория.Но си спомням как и казах.Бяхме скарани, за пореден път.Тя ме видя в едно заведение и поиска да говорим.Аз се съгласих и излезнахме на вънка.Тогава вълеше ужасно гадно и аз бях само по риза, тя също.Както и да е това са пак ненужни подробности.Та докато си говорехме аз просто я претиснах до мен тя се сгуши веднага.И казах, че я обичам.И тя се разплака.Това доста ме трогна.Поседяхме така малко на дъжда, а после я изпратих до тях.Както винаги правех.Може би бяха минали вече 2 години и нещо от както се познавахме.Поне толкова ми отне за да го кажа.Тя го знаеше и без тези думи.Може би запомних точно този момент защото бях ужасно мокър.Тя бе ужасно секси мокра :) и спиралата и се бе разтекла по бялата ми риза.:)
И да може би това са едно от малките моменти в живота ми когато съм си позволявал да се разнежвам.
Иначе когато ми го казаха не си спомням как реагирах..и как точно.беше просто странно, аз не обичам да ми го казват или нещо такова.Камоли в СМС-и и други такива форми на електронно общуване.
Може би съм впечатлен знам ли.Нямам спомени.Било е от давна.
запелих го на обувкта си надпис обичам тъ :lol:
ami za men nai originalniq na4in ne e prosto da izre4esh obi4am te ami da go pokajesh po nqkukav na4in
xXxScreamxXx
06-13-2008, 18:08
Аз бих те провесил от терасата и щи кажа...Ако те обичам никога няма да те пусна...и ще видя колко мога да я задържа :D
оригинален както винагии :D :D
ай ся и аз да кажа за последния път когато го 4ух ... седяхме си в едно кафе .. вървеше някфа тъжна песен ... бяхме гушнати и той изтърси нешо от сорта на : мило нали знаеш 4е мн те оби4кам ...
бляяякк :D :D такива лиготии ме разнят .. тая дума : МИЛО ми бърка да не казвам къде :D :D :D а и умалителното на глагола .. мизерник :D :D
м!sS wendy
06-13-2008, 19:02
Аз бях на 14 той на 18. И вече правехме месец и половина и бях свикнала с мисълта че никога няма да ми каже "обичам те". И на морето сутринта в 5 се прибирахме към нас и понеже беше изгрев и аз поисках да поседиме малко на брега и аз неква лягам и тъкмо тръгвам да заспивам щото бях много уморена и той ми вика "Ще ти кажа нещо което не съм казвал на никое друго момиче....Обичам те" и аз ставам и го гледам и той ме прегърна и ме целуна и почна да го повтаря без да спира. А втория път който си спомням беше пак с него на една пейка в южния парк. Аз му казах че вече не испитвам нищо към него и той само ме прегърна и ми каза "Съжелявам че не можах да те направя щастлива. Винаги ще те обичам" тогава ми стана много мъчно.