View Full Version : Другата
krisito9212
06-07-2008, 21:34
Когато си другата...?Когато искаш да е само твои,но го делиш с нея...?Изпитвали ли сте го...?Защото аз да,дори в момента...
Аз съм на 16,а тои на 23,тя на 20.Запознахме се преди около месец...официално,тои ме беше забележил доста по-одавна.В началото дори не ми направи впечатление,а сега незнам какво стана...Аз и тои сме от един град,а тя е на 250 км от нас,идва през седмица,две понякога и три за уикендите при него,карат се често,тя го изнервя и не малко пъти ми е споменавал че скоро всеки ще поеме своя си път.Заедно са от около 6месеца...
А сега за нас.Аз също си имах приятел,но някои му беше казах и преувеличил за флирта между мен и И. и се разделихме,сега съм свободна...Харесвам И.и мисля че започвам да се влюбвам,както и тои в мен,но не искам да съм другата...Един общ приятел ми каза че тои му е споделил че е готов да я остави за да бъде с мен,стига само аз да поискам...но незнам какво да правя дали не съм в заблуда,защото тои е да кажем"лошо момче",но според моите а и наблюденията на приятелите ни не ме иска само за секса,защото...ами тои всеки ден ми се обажда,постоянно търси компанията ми,,дори когато тя е при него таино ми се обажда просто за да ме чуе,еи така без да иска неволно ми е намеквал колко ме харесва а наскоро ми каза"ако те загубя какво ще правя"и аз му отговорих"Ще си намериш друга криси"тои се засмя и ми отвърна"аз познавам много момичета с твоето име,но никоя не е като теб"
обаче аз не му се давам лесно,един път съм така все едно вече съм в ръцете му,друг път съм безразлична,не показвам раздразнението си когато говори с нея, трик,нали знаете
Сега тои е на морето з ада работи и ще се върне след около 3 месеца.обажда ми се всеки ден и си говорим по 1 час.обсъждаме положението в което се намираме и тои ми казва,че единственото нещо което го спира да приключи сегашната си връзка е това че съм доста по-малка от него и че в една връзка тои иска и секс и неможе да ме насилва да му го давам.охх нз много съм объркана :(
и какво дори и да я напусне,за да е с мен мислите ли че е възможна връзката между нас,говоря за тези 7 години разлика,незнам родителите ми как ще го приемат а и каква гаранция имам че няма да се повтори това с мен т.е да ме напусне заради друга...
krisito9212
06-07-2008, 21:36
една поправка само,не се познаваме от един месец а вече от 5,объках се :)
cinderella_gugutka
06-07-2008, 21:40
ако бях на теб...и бях влюбена щях да направя вси4ко възможно да тръгна с него :) годините не са проблем,секса също
krisito9212
06-07-2008, 21:44
да знам и аз така мисля но проблема е че тои не е напълно сигурен но ще видим :)
Wrathchild
06-07-2008, 21:47
Секса не е проблем, годините малко ме притесняват, но да оставим и тях на страна.
Някак си аз самата не гледам с уважение на хора, които имат партньор/ка, а в същото време флиртуват с друг човек. Правилно си се замислила, каква ти е гаранцията, че няма да постъпи и с теб така? Или просто чака да кажеш, че искаш да си с него, за да я остави нея? Което пък значи, че го е страх да остане сам, което мен лично би ме накарало да гледам на него с още по-голямо неуважение...
Но ти си знаеш най-добре.
BigFakeSmile
06-07-2008, 22:46
amm i az sam v podobno polojenie...v smisal toi hodi s edna ama az ne iskam da se otkazvam ot nego vapreki 4e me pravi na glupa4ka...
varnen4e
06-08-2008, 06:07
Кажи му, че не ти е приятно вече да си другата- прояви малко достойнство и характер, ако ти каже "Ок" и я зареже, значи си оцелила човека, но ако смени темата или започне да се оправдава- бягай защото явно не е това човекът за теб.
И другото, което щях да ти кажа е, че годините оказват влияние само когато има разлика в начина на мислене, вижданията, поведението, така че тук ти си единствения човек, който може да прецени дали ще са проблем.
:)
Pliok0019
06-08-2008, 08:15
За съжаление от личен опит разбрах, че каквото се случва с предишните, такова сполетява и следващите. Дано да не съм права, но смятам, че от тази връзка ще те боли. Дано не ти изневери.
ако наистина наистина много много те харесваше щеше да скъса с нея и да поеме риска дори да му откажеш да сте заедно.все пак премисляш възможностите и си объркана но никой няма право да решава вместо теб.изчакай да се върне (това са цели 3 месеца като го чуя и се сещам за мен) да видим дали ще се променят нещата и как.. Успех! :)
krisito9212
06-08-2008, 11:11
благодаря на всички за досегашната подкрепа :-) в отговор на varnrn4e ще кажа че ние много пъти сме говорили по този въпрос и тои ми е казвал-аз не те приемам като такава и не искам да си такава и няма да го позволя,само малко ако можеш да изчакаш,но ако не искаш няма да те насилвам.а сега като си говорим по телефона ми казва като се върна ако си ме дочакала всичко ще се оправи :) мисля да го изчакам да се върне да видим какво ще стане,защото ако не го направя след време наи-вероятно ще съжалявам и ще се питам какво щеше да стане ако бях по търпелива :)
varnen4e
06-08-2008, 11:14
Изчакай го, но като се стигне до следващия разговор бъди по- твърда. :)
Секса не е проблем, годините малко ме притесняват, но да оставим и тях на страна.
Някак си аз самата не гледам с уважение на хора, които имат партньор/ка, а в същото време флиртуват с друг човек. Правилно си се замислила, каква ти е гаранцията, че няма да постъпи и с теб така? Или просто чака да кажеш, че искаш да си с него, за да я остави нея? Което пък значи, че го е страх да остане сам, което мен лично би ме накарало да гледам на него с още по-голямо неуважение...
Ей такива мнения колко много съм слушала, идея си нямате. И продължавам да слушам :?
Виж, мацка, бях в много подобно положение преди около половин година. Бях 'втората' и с месеци не знаех къде съм и какво ми се слу4ва. Най-гадното е докато 4акаш и не знаеш коя от двете ви ще избере. Аз нямах силите да се дръпна тогава, въпреки 4е много пъти ми се е искало - оби4ах го и не можех да го оставя, без да съм направила каквото ми е по силите, за да бъда с него.
Ако и ти го оби4аш - не се отказвай. Поне според мен така е по-правилно. А не после да се 4удиш защо си била толкова слаба и какво е можело да бъде.
love_sdv
06-08-2008, 11:37
ам не само от тая, от всяка връзка боли...
ама това не е причина да стоим девствени...
Ако наистина искаш да си с него, значи ще ти е хубаво с него...
и в такъв случай не знам защо се замисляш даже
krisito9212
06-11-2008, 22:03
благодаря на всички които се отзоваха ще чакам още съвети :) :-) :-)
Wrathchild
06-12-2008, 03:53
Ей такива мнения колко много съм слушала, идея си нямате. И продължавам да слушам :?
Всеки все пак може да има каквото си иска мнение, а и по начало 2 еднакви мнения няма. Разбира се, аз тук пропуснах да кажа и, че все пак зависи от ситуацията, защото в първият месец от връзката ми моят приятел беше 'другия', но тогава бях до такава степен манипулирана и накарана да повярвам, че бившият ще се самоубие, че постоянно треперех да не стана причината за една смърт. Беше лабилен човека, не знам до къде можеше да стигне, какъвто беше мек мозък... При такава ситуация и аз бих я посъветвала да се бори. Защото ако ситуацията е поне малко сходна, съм била на мястото на момчето и знам, че той иска нея...
Но като цяло, трябва да намери сили да я остави, независимо дали тя ще направи глупост. Идва момент, в който осъзнаваш, че ти не носиш отговорност за ничий разбит живот, освен ако разбира се не си го направил с ясната цел да го провалиш.И тогава гледаш на теб да ти е добре.
miss_asi
06-12-2008, 05:20
Щом наистина имаш чувства към него-давай!Според мен секса не е проблем защото много момичета и момчета са започнали да водят полов живот още на около 13-14 години.Колкото до другата щом е казал че ще я остави заради теб това значи че наистина има сериозни намерения към теб.Пък и ти си обажда всеки ден което е знак отново че си важна за него!Айде мила успех и после напиши едно ЛС за да ми кажеш какво стаа със вас :wink: :-) :-)
miss_asi
06-12-2008, 06:12
на мен ми е интересно защо винаги , когато едно момче е свободно някак си винаги има нещо от типа на "в началото не го харесвах" но после като видите че момчето си хване гадже и вече дори да е бил само малко симпатичен , симпатиите се превръщат в любов 8-)
не говоря по конкретната тема *
И аз нз въпреки че съм момиче :P
Когато си другата...?Когато искаш да е само твои,но го делиш с нея...?Изпитвали ли сте го...?Защото аз да,дори в момента...
Аз съм на 16,а тои на 23,тя на 20.Запознахме се преди около месец...официално,тои ме беше забележил доста по-одавна.В началото дори не ми направи впечатление,а сега незнам какво стана...Аз и тои сме от един град,а тя е на 250 км от нас,идва през седмица,две понякога и три за уикендите при него,карат се често,тя го изнервя и не малко пъти ми е споменавал че скоро всеки ще поеме своя си път.Заедно са от около 6месеца...
А сега за нас.Аз също си имах приятел,но някои му беше казах и преувеличил за флирта между мен и И. и се разделихме,сега съм свободна...Харесвам И.и мисля че започвам да се влюбвам,както и тои в мен,но не искам да съм другата...Един общ приятел ми каза че тои му е споделил че е готов да я остави за да бъде с мен,стига само аз да поискам...но незнам какво да правя дали не съм в заблуда,защото тои е да кажем"лошо момче",но според моите а и наблюденията на приятелите ни не ме иска само за секса,защото...ами тои всеки ден ми се обажда,постоянно търси компанията ми,,дори когато тя е при него таино ми се обажда просто за да ме чуе,еи така без да иска неволно ми е намеквал колко ме харесва а наскоро ми каза"ако те загубя какво ще правя"и аз му отговорих"Ще си намериш друга криси"тои се засмя и ми отвърна"аз познавам много момичета с твоето име,но никоя не е като теб"
обаче аз не му се давам лесно,един път съм така все едно вече съм в ръцете му,друг път съм безразлична,не показвам раздразнението си когато говори с нея, трик,нали знаете
Сега тои е на морето з ада работи и ще се върне след около 3 месеца.обажда ми се всеки ден и си говорим по 1 час.обсъждаме положението в което се намираме и тои ми казва,че единственото нещо което го спира да приключи сегашната си връзка е това че съм доста по-малка от него и че в една връзка тои иска и секс и неможе да ме насилва да му го давам.охх нз много съм объркана :(
и какво дори и да я напусне,за да е с мен мислите ли че е възможна връзката между нас,говоря за тези 7 години разлика,незнам родителите ми как ще го приемат а и каква гаранция имам че няма да се повтори това с мен т.е да ме напусне заради друга...
Поздравления...едно трезво мислещо момиче...което въпреки чувставата си използва и мозъка си...
А по темата:.....малкооооо...хах тия 7 годинки нещо ме притесняват...Не са ли малко в повечко ? Ти си решаваш....но за мен такава разлика е доста....и пак казвам ти сама си решаваш
krisito9212
06-12-2008, 18:02
Поздравления...едно трезво мислещо момиче...което въпреки чувставата си използва и мозъка си...
А по темата:.....малкооооо...хах тия 7 годинки нещо ме притесняват...Не са ли малко в повечко ? Ти си решаваш....но за мен такава разлика е доста....и пак казвам ти сама си решавашда знам че са доста и това е и една от причините заради която се тревожа.но пък имам приятелки на които разликите с половинките им са доста повече-говоря за 10-11 г ,но пък имат е не идеална,защото няма такава,но една стабилна връзка.
krisito9212
06-12-2008, 18:03
Щом наистина имаш чувства към него-давай!Според мен секса не е проблем защото много момичета и момчета са започнали да водят полов живот още на около 13-14 години.Колкото до другата щом е казал че ще я остави заради теб това значи че наистина има сериозни намерения към теб.Пък и ти си обажда всеки ден което е знак отново че си важна за него!Айде мила успех и после напиши едно ЛС за да ми кажеш какво стаа със вас :wink: :-) :-) мацка благодаря много за подкрепата :) и когато има някакво развитие(ако има :) ) ще ти разкажа :-) :-)
мисля че ти си решила вече....
krisito9212
08-04-2008, 22:22
pi6ete mneniq plss,vsqko 6te mi e polezno :-)