View Full Version : Какво да правя? ;(
Marinceto
06-08-2008, 12:01
Имам приятел от около 2 месеца,но наскоро едно момче,което харесжах преди това и то доста дълго време ,ме покани на кафе..тогава не излезнахме ,защото нямах време ,но после почнах да го харесвам отново..не съм виждала приятеля си от 20 дни и то защото нз какво точно искам..чувствам се ужасно ,приятелят ми прочете в мтел-а едни смс-и ,които аъм пращала на въпросното момче,което харесвам..проблема е там ,че мисля повече за него,а не за гаджето си .. :( :( и наистина нз какво да правя .. моля ви за съвет ?? ;(;(;(
еби се и с 2-мата - които чука по -добре - него избери
отново брутален.. стига е.. само до тфа ли тряя да опира..
по темата : помисли си хубаво с кой искаш да си повече и дали въобще ще се получи с въпросното момче айде успех :)
BlueFace
06-08-2008, 12:23
Първо не пускай една и съща тема два пъти...
Ами съветвам те да избираш по бързо ,защото може да останеш на сухо ....Ама подкрепям идеята за чукането също 8-)
Емиии като не ти понася единия и не мислиш за него - изнеси се! Отивай при другия. Като се изебете и ти писне обясни на първия, че много си сгрешила и аааайде пак!!!
MinimalTrip
06-08-2008, 12:29
хаха има една поговорка : от два стола да не седнеш на земята . :shock:
a ti sigyrna li si 4e tfa mom4e o6te ima 4ystva k1m teb 6toto ako ne si s stoi pri gadjeto
Първо би трябвало сама да си вземеш решение,но ето какво: ХОДИТЕ ОТ 2 МЕСЕЦА!!!Защо мислиш толкова-кажи му че не си успяла да бъдеш щастлива с него и толкова! Започни с другия пич,ако естествено наистина има сериозни намерения към теб!Само гледай накрая да не останеш без гадже :D
varnen4e
06-08-2008, 13:48
Дай си някакво време на размисъл.. Накрая.. реши кой харесваш повече и отивай при него.
:)
zvezdichka777
06-08-2008, 13:53
Tи реши с кой да бъдеш,Но и с двамата-недей ;) ;)
klamer4e
06-08-2008, 13:53
Ти изобщо за к'во си с въпросното си гадже.. Не сте се виждали от 20 дни.. ебаси гаджетата... Пф, детски му работи. Късай го детето, че да се оттърве от тебе по-бързо..
Ivalinka
06-08-2008, 14:35
2ма се карат,третият печели...ходи го намери и тръгни с него,защото си мисля,че с тези нищо хубаво няма да излезе :)
щом не мислиш за гаджето най - добре го напусни и пробвай с този който ти е омайва главата за 2 път.Успех!! :)
vilinanova
06-08-2008, 16:41
Ами защо ходиш още с момчето, към което нямаш чувства!От съжаление ли? :-o