Влез

View Full Version : Какво да правя? ;(

Marinceto
06-08-2008, 12:01
Имам приятел от около 2 месеца,но наскоро едно момче,което харесжах преди това и то доста дълго време ,ме покани на кафе..тогава не излезнахме ,защото нямах време ,но после почнах да го харесвам отново..не съм виждала приятеля си от 20 дни и то защото нз какво точно искам..чувствам се ужасно ,приятелят ми прочете в мтел-а едни смс-и ,които аъм пращала на въпросното момче,което харесвам..проблема е там ,че мисля повече за него,а не за гаджето си .. :( :( и наистина нз какво да правя .. моля ви за съвет ?? ;(;(;(

maharbal
06-08-2008, 12:10
Имам приятел от около 2 месеца,но наскоро едно момче,което харесжах преди това и то доста дълго време ,ме покани на кафе..тогава не излезнахме ,защото нямах време ,но после почнах да го харесвам отново..не съм виждала приятеля си от 20 дни и то защото нз какво точно искам..чувствам се ужасно ,приятелят ми прочете в мтел-а едни смс-и ,които аъм пращала на въпросното момче,което харесвам..проблема е там ,че мисля повече за него,а не за гаджето си .. :( :( и наистина нз какво да правя .. моля ви за съвет ?? ;(;(;(

zashto si pusnala temata dva pyti?

angelcheeee_93
06-08-2008, 13:53
ami ako naistina ne 4uvstva6 ve4e ni6to kam gadjeto si i haresva6 drug,togava pogovorete si seriozno s gadjeto i mu obqsni kakvo 4uvstva6 za da ste na qsno,osven ako ne si ot onezi momi4eta,koito lajat.ako ne iska6 da go kara6 da strada-razkrii mu istinata i bez tova rano ili kasno sam 6te se uveri,za6toto se darji6 po-studeno kam nego .

krem4et0
06-08-2008, 13:56
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=175634