View Full Version : sasaf
angelcheeee_93
06-08-2008, 14:18
nemdsd
SunShinePearl
06-08-2008, 14:23
kakvo te interesuva taq patka,gledai si jivota be momi4e i ne vqrvam va6te za 1 celuvka da napraqt problem,boje boje,ne si na 5 godini,vse edno va6te da ti kajat nqma da se celuva6 spored profila ti trqbva da si na 15 nali?kvo te int kakvo 6te ti kajat va6te i to za takiva raboti svarzani s lubov vseki si ima li4en jivot i vseki izbira s koi da se celuva,apak na taq babka i tegli edna maina hi4 da ne ti puka
Sweet_Play_F
06-08-2008, 14:26
На колко си годинки?За какво да ти се скарат,че си сe целувала?Аз невиждам нищо лошо.А тая жена кво ти се бърка в живота? Според мен не трябва да се притесняваш за нищо.Айде отиди да целунеш приятеля,че ако продължаваш така...
Ivalinka
06-08-2008, 14:27
какъв е проблемът,че си се целувала с момчето,с което излизаш :?
едва ли ваште ще ти се карат,че си се целувала..не разбирам от какво толкова си уплашена 8)
TinkyWinky
06-08-2008, 14:33
ааабе дърти изкуфелиии лелкииии :x
само се чудят ко да измислят
завиждат ти :D гледай си кефа там
родителите ти нищо няма да кажат, то си е нормално да се занимаваш с гаджета на тея години 8)
еее че ти си колкото мене ве.какво като си се целувала това не е срамно виж да беше нещо друго по бива ама...
таа жена само те плаши и се учуудвам че и се връзваш отивай си при момчето (което ако не се лъжа е с 4-5 години по-голям от теб)незнам.. :)
Бъзикаш се нали ?! :D
И родителите ти да не те пребият заради това, че си се целунала с някой ? :shock:
kakto ostanalite i az ne vijdam kakvo tolko ima v tva 4e si se celuvala i to s gadjeto si(to nali ne e s celiq grad,za6toto i takiva gi ima :D ) spoko!! :)
angelcheeee_93
06-08-2008, 14:43
abe ne e ot zn,
ni_my_gledyi
06-08-2008, 15:02
Spox be ;) kaji i na tqah che veche ste skysali, a osven tova kaji che toi e nastoqval ili nsh takova... ne e nsh za ubivane :)
SunShinePearl
06-08-2008, 15:05
pritesnqvam se,za6toto mqstoto be6e publi4no,a neiskam da izlagam roditelite si po tozi na4in i ako razberat sas sigurnost 6te stane lo6o.a trqbva da izmislq ne6to
i kvo kato e bilo publi4no,4esno nemoga da ti shvana misalta da izlagam roditelite si :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: lubovta izlagane li e be mila :lol: :lol: :lol: ole ujas razberi 6tom obi4a6 ne te interesuva kvo 6te kajat horata i ako 6te celiq svqt da te gleda tva ne e izlagane ti prosto pokazva6 kolko mn obi4a6 dadeniq 4ovek
vilinanova
06-08-2008, 15:07
ni_my_gledyi
МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2008 6:02 pm Заглавие:
Spox be Wink kaji i na tqah che veche ste skysali, a osven tova kaji che toi e nastoqval ili nsh takova... ne e nsh za ubivane Smile
В никакъв случай не ги лъжи!Ако съм аз още като се приберат ще им разкажа за всичко!НЕ вярвам да ти се карат!
angelcheeee_93
06-08-2008, 15:15
:)
sasha_90
06-08-2008, 15:21
Навсякъде има такива клюкарки.
BlueFace
06-08-2008, 15:26
Така аз си мисля че се базикаш!!
Ама ако това е истина:
:shock: :shock: :shock: :shock: Обоже мой с какво излагаш родителите си??Че се целуваш с момче на пиблично място????Те вашите само у тях ли са се целували :D :-D Няма нищо срамно в това че си имаш гаже и се целувате ... :?
Целувката изразява обич и разбирателство. Кое е срамното в това ?!? :shock: Стига глупости.... Направо им кажи ти, без да овърташ и лъжеш и ще видиш, че нищо няма да ти кажат. Сериозно... не виждам защо се притесняваш и не виждам кое е лошото в това, че си се целувала с приятеля си ?
vilinanova
06-08-2008, 16:39
Абе моме, що те е срам от ващите? :?
napravo ma zastrelq s taq tema kak moje da si karat za tova tvoite roditeli da ne sa............ nemoga da se seta :-D :-D :-D :-D :-D
xax...em..6to ne vzeme6 da podkupi6 taz babi4ka :D:D zna4i namira6 tam nekuf dqdko i mu pla6ta6 da q e*e :D:D tq 6tot sig strada ot lipsva na takiz ne6ta :D:D .. drugiq variant e pred va6te da ne po4ne6 se opravdava6 kaji im 4e ne se sramuva6 ot postupkata ti :D XAXA MI PRi DEISTVA KAT IM KAJA NI6TO NE SUM NAPRAILA ZA KOET DA SE SRAMUVAM :D i te me ostavqt na mira ;)
пак се намесвам защото не виждам срамно нещо.(макар че и аз да кажа на наще квито са ужасни :D )кажи им пък както искат да реагират.ако трябва и ги запознай за да видят че той е свестен ;) иии ако си наистина влюбена нямаше да ти пука от нищо (според мен де ;) )
vesinka91
06-08-2008, 17:36
pf ko tolkos edna celuvka?
Sunny_stz
06-08-2008, 17:53
На колко си годинки?За какво да ти се скарат,че си сe целувала?Аз невиждам нищо лошо.А тая жена кво ти се бърка в живота? Според мен не трябва да се притесняваш за нищо.Айде отиди да целунеш приятеля,че ако продължаваш така...
to4no taka,kakva ti e tazi 4e da ti se burka v jivota,ako sum az 6te otida da q namelq taq i da i kaja da si zatvarq klukarskata usta!
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-08-2008, 17:55
ако си на 11 или 12 ... е проблем 8-)
само че тя е на 15 ии малко по-голяма все пак ;)
Nefarian
06-08-2008, 18:56
ХахХАхАХХАХхАхХАхАХХАхАхА ХХАхАхАХаххаХАхаххАХхахаХ АхахАХХАхАХ.... отзавна не се бях смял така, чак ми текнаха сълзи :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: да не си го целувала по Х*я, че да каже на вашите :D :D деба и дъртите снайпери тъпи
TellMeYourName
06-08-2008, 18:58
Как може да има такива бабички? Тцтцтцтцтц...
Не ги е срам!СМЪРТ!
soul1199
06-08-2008, 19:01
ааабе дърти изкуфелиии лелкииии :x
само се чудят ко да измислят
завиждат ти :D гледай си кефа там
родителите ти нищо няма да кажат, то си е нормално да се занимаваш с гаджета на тея години 8)
+1
Че какво лошо има в това да правиш любов?!
За какво ще ти се караш...съвсем в реда на нещата си е!
Ако тази жена каже на ваште ...по добре запознай любовника си с тях :)
Mnogo_ste_zle
06-08-2008, 19:25
Ех, животът е труден в 4-ти клас ...
Ако мама и тати ти направят проблем им напомни как си се появила ти на тоя свят.
Или ги питай кога е нормално да правиш секс.При отговор "след 18" или "след брака", питай дали те са го направили тогава. (:
Аз ли трябва да ви уча, бъдете находчиви :/
И когато решите да изгубите девствеността си, гледайте да се приберете в къщи преди 6, за да не ви се карат :>
bEbKaAa~*
06-08-2008, 19:33
Не се притеснявай.Не те съветвам да лъжеш, ако те питат-просто признай.Няма нищо срамно и съм сигурна, че те ще те разберат.Иначе недей сама да повдигаш въпроса пред тях.Само ако те питат.Пък и оная може да забрави дотогава.Спокс :)
ANTIHUMAN
06-08-2008, 20:25
Така аз си мисля че се базикаш!!
Ама ако това е истина:
:shock: :shock: :shock: :shock: Обоже мой с какво излагаш родителите си??Че се целуваш с момче на пиблично място????Те вашите само у тях ли са се целували :D :-D Няма нищо срамно в това че си имаш гаже и се целувате ... :?
+1 Заради една целувка?
Аз си имам една мисъл: ,,Хората могат да си говорят каквото искат!Друг е въпроса дали е истина?'' Не мисля ,че пък и трябва да казвам на всеки кво правя в 6:30 ,или 11:25 или 17:02 или 22:58 не ги ебе хората кво правя аз!Кажи ,че си се целувала с момче ,аз не виждам нищо лошо в това!
moon_flower
06-08-2008, 22:12
Е аз не разбирам какъв е проблема.В крайна сметка всички имаме нужда от любов и не е нужно да се крием,за да покажем чувствата си.Моята майка например изяви желание да се запознае с момчето,кани го в нас,вечеряхме и после си ни остави сами в мойта стая...за нея не беше никакъв проблем,а и не мисля,че би било чак такъв проблем за други родители.И това да се целуваш не е някакво извращение,не мисля,че така посрамваш родителите си...
Виж,друго щеше да е ако беше на 11-12 и се натискаше по всички ъгли и улички,но едва ли е така.
Big_JoJo
06-08-2008, 22:13
zna4i ;;;moite roditeli sa v holandia a az sam si v bg i si imam ot tuk priqtel.predi se sabirahme v u4ili6te sledobqd mn momi4eta i mom4eta i si govorehme za nai-razli4ni ne6ta ,az oba4e se celuvah s priqtelq mi,a nqkoq si po-vazrastna jena ni vidqla i vzela da razpravq,4e sme se celuvali i na men mi e mn gadno da me govorqt taka horata.znam,4e az sam si vinovna i ot mn vreme s priqtelq mi ne sme slizali tam i vnimavame kakvo pravim pred horata.vsi4ko po4ti ot6umq,no eto 4e dnes mi kazaha 4e tazi jena 6tqla da kaje na roditelite mi 4e sme se celuvali kato se priberat ot 4ujbina.no te nqma da se probirat,a az 6te hodq tam za lqtoto i 4ak sled 3 meseca 6te se varnem obratno vsi4ki.az kazah da kajat na tazi jena,4e sme se razdelili i tq posle kazala 4e nqma da kaje ni6to.ta mn se pritesnqvam dali kogato se varnem 6te kaje ne6to na na6ite i ako kaje kak da im obqsnq vsi4ko,taka 4e da izlezna nevinna i da ne mi se karat???pls pomognete mi,4e sam mn pritesnena.za6to ne si gleda jivota,a se barka v moq ;( :-# :-#
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на кирилица!
Е какво ще ти кажат родителите , нима ще те убият че си имаш гадже ли , я стига тва не е нормално , просто им казваш че си с момчето и толкова няма ко да се обдясняваш ...
toni1992
06-08-2008, 22:25
На колко си години :-x :x