PDA

View Full Version : Братовчед ми

AlIzeA
06-08-2008, 17:26
Здравейте!Дойде и моат ред да кажа нещо за себе си.За моят браточед.Той е по-голям от мен с около 21 год.Аз съм на 16.Не се разбираме много.По точно не сме се виждали от месеци.ПРеди да почине леля ми същото не се разбирахме,сега повече.Още откакто съм била много по-малко браточед ми е почнал да не обърща внимание на семейството ни.Не е дошъл дори на кръщението ми под пред текст ,че има работа с баща си.Не ми се обажда.Нищо.Има съпруга,проблеми с алкохола както и с хазарта,това се е получило от стара травма.Преди месеци след училище намирах малко време да го посещавам.Но той или го нямаше ли почти не говореше.А съпругата му,сякаш я е грижа повече за мен от него.Но и тя е същата.Не говори много.Майка ми сега ене ев страната,но когато беше се опитвах и с нея да ходя да го вида.То има магазин в центъра на града укъдето живея.Но нищо.Гледа стената и сякаш на нея говори.Дори не ни канят на възпоменанията на леля.Ние отиваме дори да не са ни поканели.Според думите на свяко ми ще са само най близкитеА аз,моето семейство не беше близко на леля.Та тя беше сестра на майка ми.Не мога да ги разбра.Не можа да разбера самия него.Случва се и с други семейства такова отчуждение.Но не разбирам.Да не се срамува от мен,от семеъството ми.Или какво.Разбира се те сабогатиможе и заради това дае.Вече незнам какво да правя,много го обичам,,бих направила всичко зарази него,а той дали бил?Мисля си че не изпитва нищо към мен,към семейстово ми.Искам това да се промени.Но кога?Вече ми писна и аз спрах да го посещавам.Просто незнам вече какво да направя

comics
06-08-2008, 18:30
говорила ли си с него на тая тема?

AlIzeA
06-08-2008, 19:10
не съм,мисля да го направяя,но чакам удобен момент

natalia_91
06-09-2008, 18:33
успех :-) :-) :-)

manutdforever
06-10-2008, 19:22
успех :-) :-) :-)и от мен

krisiiiiito
06-13-2008, 17:12
даамм ... даа успехи :)

VerryBerry
06-13-2008, 18:51
Mоже да те смята за "малка" за да си говорите за такива теми..и все пак -опитай

AlIzeA
06-14-2008, 07:48
много ми е тъжно за него

firesnow
06-14-2008, 09:45
да ти иам проблемите...

AlIzeA
06-15-2008, 09:12
днес пак го сънувах и ми стана много приятно,а майка ми веднъж щеше да говори с него но се отказа, казва ми да не мисля и да не го търса,охх много ми е гадно

AlIzeA
07-05-2008, 19:55
имали ли сте подобни случаи? толкова ми е гадно,вече ще стане 1 година откакто не с м го виждалаа.Просто искам да ми се обади и да ми се извини

SK0RP10N
07-06-2008, 04:08
Пропаднал тъпак

AlIzeA
09-12-2008, 14:40
днес го срещнах в центъра :smt022 Усмихнах се щом го видях,той говореше с някакъв негов приятел и се обърна към мен, за няколко се кунди и после се обръна на другата страна където беше приятеля му и се отправи на там. Видя ме, а неми каза нищо.Все едно че не ме познава. Стана ми мъчно.Сигурна съм че ме е познал.Та ние сме братовчеди. :cry:

Seducti0n
09-12-2008, 15:46
Може би има труден характер, който му пречи да оцени усилията ти.
За да общувате е необходимо желание не само от твоя страна, а и от негова.
Явно близост по между ви не е съществувала, тоест отчуждението за което говориш се е зародило още преди много време.
Не се терзай и не търси вината в себе си. :wink:

wersa4e
09-12-2008, 18:52
Ами 4 думи братовчед ти е загубеняк.Ако можеш го накарай да говорите и му докажи че си пораснала и мислиш по трезво от него и, че може да ти се разчита. 8)

Im_on_the_Outside
09-12-2008, 23:21
Той явно е студен човек. Вероятно в неговите очи си малко дете,играещо незначителна роля в живота му. Ти обаче го харесваш като свой роднина и би искала да пречупиш тази тежка преграда в отношенията ви.

Поговори с него. Аз мисля,че няма да има особен ефект,но задължително опитай.

Seducti0n
09-12-2008, 23:24
Ами 4 думи братовчед ти е загубеняк.Ако можеш го накарай да говорите и му докажи че си пораснала и мислиш по трезво от него и, че може да ти се разчита. 8)

За да прецени, че има по-трезво мислене от неговото първо трябва да достигне нейното ниво. :wink:

Im_on_the_Outside -Супер си!
Браво! =D>

6emet4e
09-16-2008, 13:28
Явно има някаква причина...в самия него,в характера му...има ги и такива хора...
опитай се да поговориш с него,но ако няма резултат,просто се откажи...няма какво друго да направиш,а и да не те сметне за досадна...
някой ден може и да му дойде акъл в главата

mynichka
09-24-2008, 10:25
не се обвинявай .. :) ако той иска ще те потърси