View Full Version : Ще го загубя заради едната свирка...
slatka_malka
06-08-2008, 18:24
Значи... Принципно не пиша по такива форуми, защото не се надявам на помощ, но... Мисля че само тук мога да кажа точно какво ми се случи, без да ми се присмиват или да ме помислят за луда. Историята е малко странна...
Гаджето ми ме мисли са отрепка, задето не му духах кура с дребни петна лайно, останали от вчерашната му среща с другото му гадже... Дойде в нас, понатискахме се... Всичко беше наред. Не го бях виждала отдавна, а много го обичам, и исках да направя нещо приятно за него. Съблякох го, събух го и... Те бяха там! Малки кафяви парченца! Като го попитах откъде са и той ми каза, че са от другото момиче... Просто не можах да го налапам... Не можах... И сега се проклинам, защото той май ми се разсърди!...
Да, това е. Смейте се сега, не ме интересува. Обичам го, искам да му е приятно с мен. Искам да правя саможертви за него, но... не можах да преглътна това...
Сега се чувствам отвратително, че не успях да го зарадвам. Мисля, че ще ме зареже. Не зная какво да правя... Какво бихте ме посъветвали вие. Някой с подобен проблем?
P.S. Абсолютно съм сериозна. Знам, че сигурно ми се присмивате, но... Съм свикнала да не ми обръщат внимание и да не ме взимат насериозно.
Господи... Ти луда ли си, да му го лапнеш с тези... екстременти върху него... Добре си постъпила, че си отказала. Освен това се вижда с друго момиче... Остави го, той е пълен тъпанар!!! :?
Нокй няма да ти се смее,че не си му духала ,а защото знаеш ,че се чука с други и ходиш с него!
не можах да преглътна това...
...буквално :lol: .
екстременти
... егати готината думичка :lol: .
Вече кви неща измисляте ^^.
Съжалявам,че ще тръгна може би с нападки но са нужни..Как може да позволяваш да се отнасят с теб по този начин,да те мисли и третира като отрепка,освен всичко да спи и с друго момиче..Отново извинявай но с любовта си към него в която ни обеждаваш само излиза,че си глупава и наивна,и се оставяш да те тъпчат.Вземи се в ръце и му бий шута на този тъпунгер! :smt068 :smt067 :smt068 :smt104 :smt115
Нищо не съм измислила, просто използвам по-културна дума, да речем. :)
Чакай... гаджето ти спи с други и ти го търпиш ?! Я не дръж на ниво много ясно че няма да му духаш това което си щяла да направиш той си го е намерил другаде!
cvetelinaaa
06-08-2008, 19:02
:shock: правилно ли разбрах? той къпе ли се? не се оставяй да те тъпче так бе момиче. бий му шута и си намери друг който да държи наистина на теб :)
kotence_91
06-08-2008, 19:04
Това е отвратителноооо!
sladkъ_mackъ
06-08-2008, 19:06
ОМГ :shock: :shock: ти си постъпила както трябва спокс ,а за да постъпиш още по-добре-ЗАЕБАЙ ГО той те тъпче и те подигравааа очи нямаш ли ве :-x :-x
SpOrTs_GiRl
06-08-2008, 19:09
Това е отвратителноооо!
Мда .. определено .. Защо въобще го търпиш още?! .. Колкото и да го "обичаш", както сама казваш ...........
Защо според мен е супер брутална ебавка 8-) ?
Кой ще чука няква крава в задника без презерватив и после няа да си измие чепа ?
Пък и да си признае... егати сладура 8-) .
не не не не не .... най - интересното е ,че той 2 дена стои с такива неща по хуя си :razz: :razz:
SpOrTs_GiRl
06-08-2008, 19:10
не не не не не .... най - интересното е ,че той 2 дена стои с такива неща по хуя си :razz: :razz:
Мръсник !! .. Не го е срам !! :D :D
Зарежи го по най-отвратителния и унизителен начин! 8)
- Fall Out Girl -
06-08-2008, 19:11
:shock: WTF?!!! :shock: В началото си мислех, че не съм прочела както трябва, ама явно наистина има и друга.. Тцтцтц. Момиче, махни се от тоя гадняр докато можеш. Не стига, че явно не се мие и ходи с друга (други) и даже се съpди че не му духаш! OMG! Разкарай го този.. :x
Господи... Ти луда ли си, да му го лапнеш с тези... екстременти върху него... Добре си постъпила, че си отказала. Освен това се вижда с друго момиче... Остави го, той е пълен тъпанар!!! :?
+1 ..... mislq 4e opredeleno trqbva da go zareje6 dori i da si vnu6ava6 4e go obi4a6. Pravi go s druga i nqma ni nai malka li4na higiena..... ujasno e .... :( :( :( :( :( :(
sur4iceto__
06-08-2008, 19:13
и аз не разбирам първо той според мен е нечистоплътен за да седят тези нещица там а и наистина как може да се унижаваш така като знаеш че спис друга я гозарежи не си заслужава да го обичаш!!!
kotence_91
06-08-2008, 19:15
Значи... Принципно не пиша по такива форуми, защото не се надявам на помощ, но... Мисля че само тук мога да кажа точно какво ми се случи, без да ми се присмиват или да ме помислят за луда. Историята е малко странна...
Гаджето ми ме мисли са отрепка, задето не му духах кура с дребни петна лайно, останали от вчерашната му среща с другото му гадже... Дойде в нас, понатискахме се... Всичко беше наред. Не го бях виждала отдавна, а много го обичам, и исках да направя нещо приятно за него. Съблякох го, събух го и... Те бяха там! Малки кафяви парченца! Като го попитах откъде са и той ми каза, че са от другото момиче... Просто не можах да го налапам... Не можах... И сега се проклинам, защото той май ми се разсърди!...
Да, това е. Смейте се сега, не ме интересува. Обичам го, искам да му е приятно с мен. Искам да правя саможертви за него, но... не можах да преглътна това...
Сега се чувствам отвратително, че не успях да го зарадвам. Мисля, че ще ме зареже. Не зная какво да правя... Какво бихте ме посъветвали вие. Някой с подобен проблем?
P.S. Абсолютно съм сериозна. Знам, че сигурно ми се присмивате, но... Съм свикнала да не ми обръщат внимание и да не ме взимат насериозно.
Бих те посъветвала да не правиш такива "саможертви" за тоя и как някой ще ти обръща внимение, като постъпваш глупаво и си зле :?
ак0 му беше духала, щеше да си от най-д0лните същества на тая планета :D
KrisiBep
06-08-2008, 19:26
Това е тема базик,нали :-o
А ако не е....ти просто.не,не,не..да знаеш,че се среща с друга и да искаш..ти остави лайното,погледни докъде си стигнала,заради едно момче!
Тоя не се ли къпе... :lol:
Басирам се ,че ти си некво наивно и просто хлапе , а ония е некъв на 25-6 дето само те ебе а ти с цялата си простотия си готова на всичко ..... Смея се на такива . Земи се стегни и помисли малко или вари се фърли от някаде ..... :-x :-x :-x :-x
ANTIHUMAN
06-08-2008, 19:49
+1 ..... mislq 4e opredeleno trqbva da go zareje6 dori i da si vnu6ava6 4e go obi4a6. Pravi go s druga i nqma ni nai malka li4na higiena..... ujasno e .... :( :( :( :( :( :(
+2 Зарежи го! Малеее ,щях да го спукам от бой! :) Пфф викаш ,че го обичаш?Така ли трябва да се ,,обичат '' днешните момичета ,да ги тъпчеш?Пфф зарежи го майка му и нещастна (тя жената си е супер (надявам се ) ,ама тоз е ебахти боклука) !
П.П. АКо имаш Гордостта и достойнството би го зарязала!
+1 :? ](*,) ](*,) Момиче не си добре ... Ако искаш да имаш приятел на който ядеш лайната на любовницата си .. Начи си пълен леш :? :? :?
FeelMyPain
06-08-2008, 19:56
+1 :? ](*,) ](*,) Момиче не си добре ... Ако искаш да имаш приятел на който ядеш лайната на любовницата си .. Начи си пълен леш :? :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Съветът ми е да ходиш да се прегледаш! #-o И да прекратиш всякакви връзки и взаимоотношения с този ПСИХАР!!! :? Има много други момчета, които биха се радвали на ласките ти и не само това, ами няма да те карат да правиш подобни противни и крайно УНИЗИТЕЛНИ неща,а напростив - ще ти отвръщат по същия старателен начин!!! Послушай ме и ще бъдеш много по-щастлива, няма да бъдеш накърнявана по подобен начин и като си спомниш за този извратеняк само ще си казваш: "Как съм могла да го обичам този да правя всичко за него, след като той нямаше капка уважение към мен!". И като знаеш вече, че не е част от животът ти, ще се усмихваш! :)
slatka_malka
06-08-2008, 20:17
Първо лайната не бяха два дена, а едва от вчера (всичко се случи днес).
Естествено, че ви благодаря на всички, които не сметнаха темата за поредната изцепка, че се отзовахте със съвети така бързо. Обаче ви се чудя дали въобще някой от вас е обичал истински! Аз ОБИЧАМ този човек! Не може той след всяка шаврантия да хаби три кубика вода, да се къпе отново и отново... Как да го накарам такова нещо! И какво от това, че прави секс с друго момиче... Ако го обичам, трябва да го оставям да прави каквото си иска. Да му давам свобода. Нищо ли не разбирате!!!...
FeelMyPain
06-08-2008, 20:20
Малееее искам и аз такава приятелкаааааа...Тя ще ме обича, а аз ще еба квартала...Пък и може и да не се къпя дори...Баси якотооооооо :grin: :grin: :grin: :grin:
И аз обичам истински и съм дала пълна свобода на човека до мен и той на мен също! Но и той ме обича и никога не би ме унизил и накарнил по подобен начин! А за тебе само мога да кажа, че си се НАМРАЗИЛА!!! :shock:
Love_Is_The_Answer
06-08-2008, 20:24
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това е колкото смешно, толкова и притеснително ... Просто седни и се замисли ... КВИ ГИ ВЪРШИШ МАМКА МУ!!!???!!! Тоя е пълен извратеняк .... дори не може дасе нарече човек ... някъв нечистоплътен индивид без скруполи!!! Паднала си много ниско да му се връзваш!!! Дано ти дошъл акъла в главицата!!! :? :shock: :?
girl_in_black
06-08-2008, 20:28
Естествено, че ви благодаря на всички, които не сметнаха темата за поредната изцепка, че се отзовахте със съвети така бързо. Обаче ви се чудя дали въобще някой от вас е обичал истински! Аз ОБИЧАМ този човек! Не може той след всяка шаврантия да хаби три кубика вода, да се къпе отново и отново... Как да го накарам такова нещо! И какво от това, че прави секс с друго момиче... Ако го обичам, трябва да го оставям да прави каквото си иска. Да му давам свобода. Нищо ли не разбирате!!!...
Има една много хубава фраза"Когато обичаш някой дай му свобода, ако той те обича, ще стои при теб"- а аз не мисля, че изобщо му пука на твоя.Не можел да се къпе отново и отново след всяка 8-) ми аз пък държа момчето, с което ходя да се къпе редовно и то при положение, че не е с други, освен с мен.А и щом разсъждаваш така, представям си и на тебе колко ти е хигиената :?
момиче ти ф ред ли си по дяволите !?!?! :shock: ти може и да го обичаш, но той теб не! защо позволяваш да се отнася така с теб и да прави всичко това!? защо му позволяваш да те прави на луда, на отрепка :?
зарежи го мамка му или си остани сляпа и нека продължава да се държи с теб като с парцал и ако му го позволяваш още.. съжалявам.. значи си или се мислиш за такава.. а!? :(
нямам думи... :x
tinka111
06-08-2008, 20:52
ама моля ВИ се "те не са от вчера.ами едва от снощи",пропаднала си бе скъпа.Боже накъде отива тоя свят бе?Ами дай след всяко ебане на разни "шаврантии",както ги наричаш им обирай лайната бе,миличка.Ами тоя как може,като знае че си има приятелка(извинявам се-не една,а две да е толкова нечистоплатен.Ти сигурна ли си че и той те обича,колко ти него(поне така твърдиш че го обичаш.И аз със моето момче се обичаме и сме си верни (да чукна на дърво) но от любов не правим такива работи.Виж сега психиатрите предлагат помощ-потърси някой,да ти помогне,ако не ни послушаш и не го оставиш тоя мизерник мога само едно да ти кажа-"ДА ТИ Е СЛАДКО!!!!"
- Fall Out Girl -
06-08-2008, 20:58
момиче ти ф ред ли си по дяволите !?!?! :shock: ти може и да го обичаш, но той теб не! защо позволяваш да се отнася така с теб и да прави всичко това!? защо му позволяваш да те прави на луда, на отрепка :?
зарежи го мамка му или си остани сляпа и нека продължава да се държи с теб като с парцал и ако му го позволяваш още.. съжалявам.. значи си или се мислиш за такава.. а!? :(
нямам думи... :x +1... Сериозно, вече незн. кфо да мисля за тебе! Ти звучиш като някакво тишично 12-14 годишно лапе, което си мисли, че е влюбено. Абе, дете, той ако те обича няма да се държи така с теб. Ти го пускаш да прави каквото си иска и той се възползва оt това.. от теб също! Още ли не си осъзнала, че той търси само къде да си топне чушката и не знае какво е любов?! А и съм сиг че и ти не знаеш, само се забъждаваш. Помисли си много добре какво правиш, щото после може да съжаляваш...!! :?
И да - повечето хора от този форум знаят какво е да обичат, и аз съм сред тях. Обаче при нас няма такива неща. Така че, още веднъж - Помисли си добре, докато можеш да се махнеш от тоя... :-x .... :(
Mnogo_ste_zle
06-08-2008, 21:01
СТРЕЛЯЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
инак дано темата да е ебавка.
И да е, пак стреляй.Точно в слепоочието.Ако го знаеш къде е.Инак може и в гърлото. (:
krem4et0
06-08-2008, 21:31
т.11