Влез

View Full Version : Дискусия!

Remini
06-08-2008, 19:11
Обръщам се и към двата пола!
Когато се разхождате по улицата(момчета)и обикновенно загледате някоя мацка....тя се прави че не ви забелязва...
Та се чудех дали това е защото ви забелязва(но се прави на недостъпна) или наистина не обръща внимание на един изтупан привлекателен младеж(тъй като е заета с разглеждането на магазинерските витрини)
Просто се чудех....защо обикновенно ние мъжете заглеждаме мадамите?!
Или мацките ни гледат,но го правят по дискретно 8)

Lyubeto
06-08-2008, 19:16
Естествено ,че го правят , но е дискретно.Или поне с мен и приятелките ми е така. :-D

lovetanya
06-08-2008, 19:16
Ами аз ще си призная, че заглеждам момчета доста често...ама дискретно... :-D

Remini
06-08-2008, 19:17
Естествено ,че го правят , но е дискретно.Или поне с мен и приятелките ми е така. :-D

Че то излиза че вие жените сте по консервативни..
Когато сме компания няма как да не подсвирнем на някоя готина мадама или да я поздравим...И тя няма как да не забележи това :D

bEbKaAa~*
06-08-2008, 19:18
Еми за целта го имаме периферното зрение. 8) А тва доколко е привлекателен младежа е относително.

Lyubeto
06-08-2008, 19:19
Е , едва ли ще е много добре групичка от момичета да подсвиркват на някое хубаво момче 8-)

Remini
06-08-2008, 19:21
Еми за целта го имаме периферното зрение. 8) А тва доколко е привлекателен младежа е относително.

Че то всеки има...ама като харесаm някоя насреща няма как да не опуля поглед в ....очите й
Е не може вие жените да си нямате някакъв тип който всяка се заглежда..
Така както ние се заглеждаме по малките дупета,късите полички и големите очички...просто е човешко 8)

Ivooooo08
06-08-2008, 19:21
Ами аз ще си призная, че заглеждам момчета доста често...ама дискретно... :-D
+1...и се правя,че не ги забелязвам :oops:

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-08-2008, 19:22
хъх

lovetanya
06-08-2008, 19:22
Е , едва ли ще е много добре групичка от момичета да подсвиркват на някое хубаво момче 8-)

+1

Ама мисля да пробвам...Ще е забавно! :D 8)

w0sh
06-08-2008, 19:25
Аз пък хич не съм дискретен.

bEbKaAa~*
06-08-2008, 19:27
Еми нашето е по-добре развито,бе.(периферното зрение) Ама така е, който не учка по биология. :-D А все пак е естествено да сме по-дискретни.

SiNiStEr
06-08-2008, 19:29
Пф,че и аз заглеждам момчета и то никак не е дискретно,няма нищо лошо :)

Remini
06-08-2008, 19:29
Еми нашето е по-добре развито,бе.(периферното зрение) Ама така е, който не учка по биология. :-D А все пак е естествено да сме по-дискретни.

Забраил съм ги тия неща....ама наистина ли женското периферно зрение е по развито :?

06-08-2008, 19:30

Че то всеки има...ама като харесаm някоя насреща няма как да не опуля поглед в ....очите й
Така както ние се заглеждаме по малките дупета,късите полички и големите очички...просто е човешко 8)

ами подаме си по хубавички момчета,по малки и стегнати дупета (хора сме все пак :-D ) и как е облечено момчето (не говоря за маркови дрехи :? ) и да изглежда готин ...сладък :oops: ....ухааа замечтах се :oops:

CocainCocktail
06-08-2008, 19:45
Като миава момчето покрай мен и си свивам леко злобничко очите и го оглеждам от горе-до долу и после си продължавам. 8)

Remini
06-08-2008, 19:48

ами подаме си по хубавички момчета,по малки и стегнати дупета (хора сме все пак :-D ) и как е облечено момчето (не говоря за маркови дрехи :? ) и да изглежда готин ...сладък :oops: ....ухааа замечтах се :oops:

Имаш предвид прилежно облечен със холивудска усмивка :D

babity
06-08-2008, 20:02
Незнам какво имаш предвид под дискретност. Аз не съм по тези неща. Докато се разхождам с приятелите си и минем покрай нещо (казвам нещо, защото обсъждам разпалено и двата пола), което ми грабне окото казвам: "Би ли...?" и съотвено ми се отговаря, а ако и другият/ другата го е харесал/а казвам: "Защото аз бих... мноооого пъти!!" 8-)

cinderella_gugutka
06-08-2008, 20:02
по4ти винаги забелязвам когато някой ме гледа,но не му обръщам внимание щото и без тва нищо няма да стане и ми е писнало ве4е :(

06-08-2008, 20:10

Имаш предвид прилежно облечен със холивудска усмивка :D

и хубаво тяло....и хубабо дупе :oops:

BigFakeSmile
06-08-2008, 20:17
dam i az se zaglejdam po mom4eta est 8-) nali sam 4ovek no gledam te da ne go zabelejat 8)

evil_angel69
06-08-2008, 20:22
ние дори и да заглеждаме го правим дискретно ;) а вие момчетата просто в 98 % от случайте гледате да се изгъзарите пред приятелите ви ...

Ivalinka
06-08-2008, 20:26
Аз пък хич не съм дискретен

и аз така....веднъж се бях зазяпала в един и той го забеляза и ми стана много смешно..странното е ,че понякога зяпам момчетата просто защото ми е интересно да зяпам,а не защото ги харесвам :-o :D

06-08-2008, 20:39
аз понякога ги зяпап доста недискретно,но те сигорно са свикнали :D

SunShinePearl
06-08-2008, 20:48
ole az po ulicite oglejdam mom4etata ot gore do dolu ne mi puka apak mn me drazni nqkvo takova selsko povedenie(mn si sladka i takiva podsvirkvaniq)
da doide da te zagovori ama takova podsvirkvane v nikakav slu4ai i toq pi4 avtomati4no otpada

06-08-2008, 21:01
сложна работа са момчетата ....

MiMcHeToOo
06-08-2008, 21:06
Гледат ама така, че да не ги видиш. Ако е някое по-нормално момиче няма да ти прави фасони и муцунки обаче...

Remini
06-09-2008, 16:22
сложна работа са момчетата ....

Ако ние сме сложни,то вие сте като схема на ядрен реактор 8)

MoonAngel
06-09-2008, 16:25
Има такива, който гледат, но не го показват. Има и момичета, който просто не зяпат момчета по улиците.