Mc_to
06-08-2008, 20:03
eto hora pak predi 2 4asa se prebiram ot trenirofkiii no tozi p1t be6e prekaleno ujasno :cry: kakto v minalata tema edno momi4e
be6e kazalo 4e iskrata v moita vr1ska s priatelkata mi e ogasnala
da opredeleno e taka dnes stana taka 4e v tanca s novoto momi4e trqbva da ima nqkva scenka s zaribqvka uj ok stana si4ko
i gadjeto mi napusna crewto nastignah q opitah da govora s nea da i obesna si4ko kvoto moga da zapaza vr1skata ni no uviiii
skarahme se ob1rnah se i tr1gnah davlizam v salona kato tq mi kaza
ela tuka i az i akzah nesi mi nikva ta da mi kazva6 i naprotiv
i az i kazah tfa koeto sme bili be6e do tuka demek sk1sahmee
zaradi ednoto revnuvane no na men mi pisna 4e sam tancuval s novoto momi4e stana ujas no taka ebilo pisnamo kofti mi e mn no prosto nervite mi bqha op1nati nagovorih i ujasni ne6ta :cry: :cry: :cry:
ni6to nemoga da v1rna kazvam vi go6tot se 4ustvam ujasno i nqma na koi da kaja a vinagi po kria ot priatelite mi s16nost sam 4ustvitelen mnogo i kat se razreva i teme mislat za nekaf nejen ne e taka zatova vi spodelqm :cry:
be6e kazalo 4e iskrata v moita vr1ska s priatelkata mi e ogasnala
da opredeleno e taka dnes stana taka 4e v tanca s novoto momi4e trqbva da ima nqkva scenka s zaribqvka uj ok stana si4ko
i gadjeto mi napusna crewto nastignah q opitah da govora s nea da i obesna si4ko kvoto moga da zapaza vr1skata ni no uviiii
skarahme se ob1rnah se i tr1gnah davlizam v salona kato tq mi kaza
ela tuka i az i akzah nesi mi nikva ta da mi kazva6 i naprotiv
i az i kazah tfa koeto sme bili be6e do tuka demek sk1sahmee
zaradi ednoto revnuvane no na men mi pisna 4e sam tancuval s novoto momi4e stana ujas no taka ebilo pisnamo kofti mi e mn no prosto nervite mi bqha op1nati nagovorih i ujasni ne6ta :cry: :cry: :cry:
ni6to nemoga da v1rna kazvam vi go6tot se 4ustvam ujasno i nqma na koi da kaja a vinagi po kria ot priatelite mi s16nost sam 4ustvitelen mnogo i kat se razreva i teme mislat za nekaf nejen ne e taka zatova vi spodelqm :cry: