Влез

View Full Version : hora pak taka stana

Mc_to
06-08-2008, 20:03
eto hora pak predi 2 4asa se prebiram ot trenirofkiii no tozi p1t be6e prekaleno ujasno :cry: kakto v minalata tema edno momi4e
be6e kazalo 4e iskrata v moita vr1ska s priatelkata mi e ogasnala
da opredeleno e taka dnes stana taka 4e v tanca s novoto momi4e trqbva da ima nqkva scenka s zaribqvka uj ok stana si4ko
i gadjeto mi napusna crewto nastignah q opitah da govora s nea da i obesna si4ko kvoto moga da zapaza vr1skata ni no uviiii
skarahme se ob1rnah se i tr1gnah davlizam v salona kato tq mi kaza
ela tuka i az i akzah nesi mi nikva ta da mi kazva6 i naprotiv
i az i kazah tfa koeto sme bili be6e do tuka demek sk1sahmee
zaradi ednoto revnuvane no na men mi pisna 4e sam tancuval s novoto momi4e stana ujas no taka ebilo pisnamo kofti mi e mn no prosto nervite mi bqha op1nati nagovorih i ujasni ne6ta :cry: :cry: :cry:
ni6to nemoga da v1rna kazvam vi go6tot se 4ustvam ujasno i nqma na koi da kaja a vinagi po kria ot priatelite mi s16nost sam 4ustvitelen mnogo i kat se razreva i teme mislat za nekaf nejen ne e taka zatova vi spodelqm :cry:

Mnogo_ste_zle
06-08-2008, 20:06
Намери си нови приятели.
И си втория човек за 2 теми, който виждам с такъв аватар.

KrisiBep
06-08-2008, 20:34
ем,за съжаления,ти си си виновен..

SunShinePearl
06-08-2008, 20:52
qvno s novoto momi4e ste si pasnali,uspeh i ne budi nahalen prosto i pravi nameci i sled okolo sedmica q pokani na sre6ta apak ako ne6tata se razviqt po barzo super za teb hem 6te zabravi6 biv6ata si.No po dobre biv6ata da ne vi vijda zaedno 6toto moje nqkakav skandal da napravi(ima gi i takiva)

MiMcHeToOo
06-08-2008, 20:59
Ти за нея ли ревеш, че не разбрах? Ако е за нея върни си я и почни да и разбираш ревността...