View Full Version : Какво бихте си помислили :?
vesinka91
06-08-2008, 21:50
Моят въпрос към вас е какво бихте си помислили ако бившето ви гадже постоянно като си приказвате било то по скупе или някаде другаде постоянно ви поздравява с песен която е имала голямо значение във вашата връзка,песен която свързвате с това момче...
moon_flower
06-08-2008, 21:53
Ами не бих реагирала много хубаво. :) Той казваше,че ще си останем много добри приятели,каквото и да стане,но не стана така.Почти никаква връзка не поддържаме,а наскоро видях,че е посветил нашата песен на сегашната си приятелка...
cvetelinaaa
06-08-2008, 22:07
ами че отново иска да е с теб може би.... :)
toni1992
06-08-2008, 22:08
Има мн значения ;)
vesinka91
06-08-2008, 22:27
ами че отново иска да е с теб може би.... :)
emi i az mislq taka no se darji mn stranno ponqkoga mi prai nameci... ponqkoga se darji seriozno i nz... :D
Mi kak taka neznaesh , chisto i prosto toi oshte te obicha ... :)
ludisuvurshen
06-09-2008, 00:53
Нали е бивша..не ме интересува вече :D :grin:
amour4eto
06-09-2008, 06:01
:-D Може да е израз на приятелски чувства,зависи какви са песните де :grin:
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-09-2008, 06:07
Засега нямам бивш, но 100%, ако се наложи да имам такъв, ще знам точно какви са му били чувствата към мен, когато сме се разделили. А и на сегашния си приятел знам и кътните зъби. Дори и да скъсаме, по начина, по който си общуваме, ще мога веднага да разбера какви са му отношенията към мен.
А това хора да се събират с други, които почти не познават, и да късат с тях, без дори да са успели да ги опознаят, ми се струва детинско и глупаво. :?
led_i_ogyn
06-09-2008, 08:12
Че иска да ти припомни какво сте преживели,което не винаги значи,че иска да се съберете отново.Обаче щом го напомня и щом слуша тази песен значи още си мисли за тебе.Прави го за да разбере дали и ти се чувстваш така...
Ами не бих реагирала много хубаво. :) Той казваше,че ще си останем много добри приятели,каквото и да стане,но не стана така.Почти никаква връзка не поддържаме,а наскоро видях,че е посветил нашата песен на сегашната си приятелка...
Да останеш приятел с някой който обичаш...Детски работи,според мен такива приятелства са задна вратичка за "сдобряване" или означават слабостта на някой да кажем "край" :D 1-вия път като скъсах с едно момиче,което значеше мн за мен,тя поиска да сме приятели.Казах и че няма да стане,после когато ходихме пак и аз скъсах с нея,тогава аз и казах да останем приятели.Защо го направих?Още имах чувства към нея и не искам да си отрязвам всички възможности някой ден пак да се съберем.Каквато и да е истината определено не сме добри приятели,изобщо не сме приятели,за мен приятел е много силна дума.Поздравяваме се ,говорим си,мога да и кажа и нещо сравнително лично,но не и вярвам вече.Та това означава "Нека си останем приятели",ако обичаш някой не си оставайте приятели ;)
sweet_sorcerer
06-09-2008, 10:28
На мен ми се е случвало....в началото ми беше малко гадно, ама после, като видях, че той го прави само за да ме дразни, като ми пуснеше някаква такава песен си умирах от кеф,а той се сдухваше и накрая спря.... :P :-D :-D :-D
VerryBerry
06-09-2008, 10:30
ми нищо не бих си помислила..поздрав като поздрав.. :)
vesinka91
06-09-2008, 12:35
Засега нямам бивш, но 100%, ако се наложи да имам такъв, ще знам точно какви са му били чувствата към мен, когато сме се разделили. А и на сегашния си приятел знам и кътните зъби. Дори и да скъсаме, по начина, по който си общуваме, ще мога веднага да разбера какви са му отношенията към мен.
А това хора да се събират с други, които почти не познават, и да късат с тях, без дори да са успели да ги опознаят, ми се струва детинско и глупаво. :?
toi mn dylgo iskashe da se saberem i me obi4a6e no posle si hvana i gadje...makar 4e po edno vreme skysaha i nz dali e zashtoto o6te me obi4a
Ми много често се случва даже ми казва "слушай текста" ... Но и аз го поздравявам с песни и така .. В смисъл не си мисли нищо без некфи надежди защото може той да не влага некфи чувства :)
gothic_angel
06-09-2008, 12:43
Ще си помисля,че иска да ме нарани..направо да ме срине :wink:
Obsession
06-09-2008, 13:42
Зависи какво се пее в песента. Но ти казваш, че тези песни са имали значение за връзката ви, може би иска да си спомниш миналото, може да очаква да пробуди стари емоции в теб.
PeopleAlwaysLeave
06-09-2008, 13:43
При мене редовно се случва. Мисля си това, което е истина - още му пука.