View Full Version : UNIBG #TEEPROBLEM
dontspame
06-09-2008, 09:44
v UNIBG IMA KANAL #TEENPROBLEM MOLQ ZAPOVQDAITE
jujulinkaa
06-09-2008, 11:22
не мерси :D :D
Преди като бях млад влизах в IRC, но сега вече ми е тъпо :)
swords1010
06-09-2008, 11:33
Чия собственост е каналът?
Каналът не е наша собственост но преди време имахме права над този канал. Преди около 3 години се отказахме да се занимаваме с IRC защото технологията е морално остаряла. Преди 10 години IRC беше хит... но сега е все едно да ползваме интернет през модем :)
swords1010
06-11-2008, 04:53
Каналът не е наша собственост но преди време имахме права над този канал. Преди около 3 години се отказахме да се занимаваме с IRC защото технологията е морално остаряла. Преди 10 години IRC беше хит... но сега е все едно да ползваме интернет през модем :)
И аз съм на това мнение, а до колкото разбрах, каналът е на автора на темата. :)
DjBaloon
06-16-2008, 18:53
За този канал се инвитва нон-стоп,което подронва авторите според моето скромно мнение
Но в Унибг от одавна не се прави нищо против това май..
Както казахте морално изхабен е мирк
И аз съм на това мнение, а до колкото разбрах, каналът е на автора на темата. :)
a moeto mnenie 4e i taq versiq na foruma be6e hit predi 10 godini..
За този канал се инвитва нон-стоп,което подронва авторите според моето скромно мнение
Но в Унибг от одавна не се прави нищо против това май..
Както казахте морално изхабен е мирк
охо прави се, прави се.. Освен да влезнем и да завземем канала вместо да правят инвайт? [;
mgxpower
06-27-2008, 21:52
Само скайп
predi kato pravixme s 1 fr ot moq klas po cqlden spam v irc http://shumen.110mb.com/ vi6te s kfo spamixme :D:D:D
predi kato pravixme s 1 fr ot moq klas po cqlden spam v irc http://shumen.110mb.com/ vi6te s kfo spamixme :D:D:D
В тебе не се и съмнявам.. :D :-D :-D :grin:
но сега е все едно да ползваме интернет през модем :)
ся ако ще се обиждаме
но сега е все едно да ползваме интернет през модем :)
ся ако ще се обиждаме
Алекс е прав..кой още ползва нет през модем ? Един кабелен е по-удобен от модема..мъкар че аз съм с безжичен...и той е супер !
DjBaloon
06-30-2008, 15:29
Всички абонати на Евроком са с модем!
И е много по-добре от това да вкарваш още жици
ponqkoga staroto i groznoto e po xubavo ot novoto i krasivoto
p.s. Internet Explorer 6 FOREVER
Internet Explorer 7 8) ;)