PDA

View Full Version : ...

filito
06-09-2008, 12:54

s3nSe-me
06-09-2008, 12:57
Виж дали някоя твоя приятелка не е и приятелка с него и като се движите двете,кажи нещо за него,идете да го видите и оттам ще потръгне разговор предполагам,щом сама не можеш :oops:

gothic_angel
06-09-2008, 12:57
Еми всичко зависи от това,когато ти е пращал сърца и т.н, ти дали си му отвръщала,в противен случай, може да е бил влюбен в теб или поне да те харесва,но ако е видял,че ти не му отвръщаш...надявам се се сещаш накъде бия. :)

w0sh
06-09-2008, 12:59
100% си влюбена...

s3nSe-me
06-09-2008, 13:03
Еми всичко зависи от това,когато ти е пращал сърца и т.н, ти дали си му отвръщала,в противен случай, може да е бил влюбен в теб или поне да те харесва,но ако е видял,че ти не му отвръщаш...надявам се се сещаш накъде бия. :)
Да така е- ако е усетил по някъв начин,че теб не те интересува кво да напраи човека? Омръзва му разбираш ли.. покажи му и ти с нещо,че те интересува иначе той просто губи интерес и докато се усетиш- ша се зарибяват с няква друга..

varnen4e
06-09-2008, 13:09
Да така е- ако е усетил по някъв начин,че теб не те интересува кво да напраи човека? Омръзва му разбираш ли.. покажи му и ти с нещо,че те интересува иначе той просто губи интерес и докато се усетиш- ша се зарибяват с няква друга..

Мдам.. много сте прави.
И според мен е редно да завържеш някакъв по- интинем контакт с него. (И под "интимен" имам в предви да излезете някъде двамата, да си поговорите..) Предложи му да пиете кафе например. Нищо не губиш.
Успех.
:)

Chacho
06-09-2008, 13:13
Абе как се влюбвате преди да сте се запознали ](*,)

SuperBadSuperFresh
06-12-2008, 20:41
davai be momi4ee ni6to ne gubi6! Uspeh :-)

Inloveee_
06-15-2008, 09:11
Ами в момента и аз се чуствам подобно...
Няма смисал да се притесняваш. Прсто иди при него и му кажи, че изпитваш нещо повече от приятелство . Дори да не е буквално му го намекни, пък ако той наистина те харесва ще разбере какво имаш предвид.
Успех :oops:

6o6kotooo
06-15-2008, 09:12
davai be momi4ee ni6to ne gubi6! Uspeh :-)
1+