View Full Version : поредната тема за...(ама кво да се прави)
kakakaka
06-09-2008, 19:58
здр както си личи от заглавието ми има мн такива теми , но ....
та въпроса ми е знам че като се праи секс беь презерватив има опасност от забременяване дори и да не се свършва във вагината ,но какво може да се праи зада се практикува така секса .смисал изважда се члена преди еакулациа нещо др по важно като техника ме инт повече .и някви противозачатъчни за момичето и оринтировачна цена.
angelcheeee_93
06-09-2008, 20:06
prezervativite sa nai-sigurnite protivoza4ata4ni.a ina4e ima eskapel za momi4eto,no te sa mn silni do kolkoto znam i sa vredni ,ako se izpolzvat bez da ima nujda ot tqh. :-o
FeelMyPain
06-09-2008, 20:10
Използвай противозачатъчно.Въпреки, че честата употреба на тея медикаменти също не е много на добре.Една приятелка използваше и след 2 години беше посъветвана от гинеколога си да ги спре за да не стане нещо като алергична реакция.
Моят съвет е отиди на лекар той да ти предпище подходящите противозачатъчни и дано не се стигне до ескапеле, че там работата е много широка.
да бе вярно защо не ползваш презервативи?!?!?!?! и от болести предпазват представяш ли си ?! на всичкото отгоре си момиче... мисли малко за себе си!
1.во можеш да забременееш за да му направиш кефа на оня за 10 секунди!
2. да си лепнеш някоя болест
3. противозачатъчните са супер несигурни а и много по-скъпи от презервативите! не си струва! а и се предписват от лекар! ако иоскаш ходи на лекар да ти ги предпише и да ти разясни начините за предпазване! а да има и женски презервативи! ако толкова искаш да му направиш кефа на оня!
4. ако тоя пикльо те обичаше поне малко щеше да мисли за тебе
Drebnoto_f
06-09-2008, 20:29
техники не мисля че има
по време на половия акт от пениса се отделя течност която съдържа сперма...Този метод ти дава само 70%процента сигорност а другите 30% неи-добре с презервативи
prezervativite sa nai-sigurnite protivoza4ata4ni.a ina4e ima eskapel za momi4eto,no te sa mn silni do kolkoto znam i sa vredni ,ako se izpolzvat bez da ima nujda ot tqh. :-o
така :) :) :) :)
crimpson_scarlett
06-10-2008, 06:55
Ако искаш да правиш секс без презерватив и едновременно да си спокойна че нищо няма да се случи използвай противозачатъчни. Но трябва да си сигурна че партньора ти не ти изневерява, защото те предпазват от бременност, но не и от болести.
Иначе всеки път когато го правиш без презерватив рискуваш да стане гаф! Прекъснатия полов акт не е метод за предпазване! Поне аз не бих разчитала само на това :)
sparco_sl
06-10-2008, 09:15
Ей веднага с тоя ескапел, това е в крайни случаи е толкова ли не го разбрахте, хората ви го пишат поне четете малко повече
Slun4evko
06-10-2008, 10:03
Ескапелето е спешно хапче! Пие се най-много веднъж годишно. За продължителна орална контрацепция се консултирай задължително с гинеколог.
да бе вярно защо не ползваш презервативи?!?!?!?! и от болести предпазват представяш ли си ?! на всичкото отгоре си момиче... мисли малко за себе си!
1.во можеш да забременееш за да му направиш кефа на оня за 10 секунди!
2. да си лепнеш някоя болест
3. противозачатъчните са супер несигурни а и много по-скъпи от презервативите! не си струва! а и се предписват от лекар! ако иоскаш ходи на лекар да ти ги предпише и да ти разясни начините за предпазване! а да има и женски презервативи! ако толкова искаш да му направиш кефа на оня!
4. ако тоя пикльо те обичаше поне малко щеше да мисли за тебе
yeah...съгласна съм :?
Love_Is_The_Answer
06-10-2008, 11:54
Като цяло ако искате да правите секс без презерватив и после да нямате грижи ... противозачатъчните са най-добрия начин, за да сте напълно спокойни ... Защото каквато и техника да научиш не е достатъчна за предодвратяване на забременяване ... Нека момичето взима противозачатъчни и едва ли ще имате проблеми с това ... НО опасността от зараза остава ... бъдете внимателни!!! :smt011
sladkoto8801
06-10-2008, 15:51
ако искаш да пиеш противозачатъчни си вземи ''Ясмина"-те са най-леките и са за млади момичета,а и не са скъпи (както казват)-около 13лв.
а ако искаш да го правиш без предпазни средства трябва да си сигорна в приятеля си на 100%.