View Full Version : ДЖАК_ИЗВРАТЕНЯКО
Sharky_Kn
06-10-2008, 06:18
Защо темите който въпросния потребител написа в раздела "Секс" бяха преместени а не ИЗТРИТИ !!?!??!?! Той не пише в темите а в заглавията на темите по тоя начин вие все едно нищо не сте направили! Моля темите да бъдат Премахнати напълно! :x :x :x :o
Anf3tamin4o
06-10-2008, 06:43
Щото на Модераторите така им е харесало
Seducti0n
06-10-2008, 07:58
Българина е неблагодарен и това си е... :?
Не стига че по нощите преместих около 30 теми, а ми и сметка ми се държи защо така съм направила....
Мислиш ли, че ако имах необходимте права за да го банна, нямаше да го направя до сега?!
hamilcar
06-10-2008, 10:34
Не стига че по нощите преместих около 30 теми, а ми и сметка ми се държи защо така съм направила....
Мислиш ли, че ако имах необходимте права за да го банна, нямаше да го направя до сега?!
Въпроса е уместен. Защо са били преместени, а не изтрити ?
Anf3tamin4o
06-10-2008, 16:11
А защо не триеш безмислените коментари като четеш темите и пишеш в тях сигурно и затова нямаш права
Seducti0n
06-10-2008, 19:14
Защото така.
Защото така.
Ако имате недостиг на МОДЕРИ - насреща съм.
А може би,не трие темите,защото и системата е много тромава...точно поради тази причина,и аз последно време невлизам,само и единствено заради калпавата форум система.. :-o :-o :-o 8)
Anf3tamin4o
06-10-2008, 19:29
Дано през 2009 да стане по приличен форума
Темите са ИЗТРИТИ, това че на вас ви излизат като ПРЕМЕСТЕНИ е заради бъг на версията, ако щракнете на линка ще видите, че ще ви изпише 'тази тема не съществува'.
Това изчерпва въпроса, лека вечер.