View Full Version : Малко съветчета?!
anna_nalisiq
06-10-2008, 08:32
тАкааам..искам да споделя нещо с вас иии да ми кажете мнението си,защото сте странични наблюдатели дет са вика.Преди година и 3месеца имах връзка с едно момче.От тогава не се бяхме виждали,той беше казал,че не иска да има нищо общо с мен.Е да,ама не!Преди няколко дни ми писа да се видим.Излязохме в неделя и всичко беше прекрасно-не спирахме да си говорим,смяхме се,разхождахме се,кафенце абе всичко.Едни такива малки намеци му пусках,облягах се на рамото му- супер по детски ;) Качихме се в автобуса..дойде моята спирка и когато слизах му дадох талисманчето си-едно малко сърчице.И той го взе и ме погледна-беше толкова красив момент.И сега нямам идея какво да правя-да му звънна ли,да изчакам той да ми звънне.А дори не ми каза защо беше тази среща.Х0о0о0ра ще полудея..хЕлП
Той е поел инициативата...естествено е да го оставиш той да води парада...поне засега!
обади му се и му кажи, че си искаш талисмана :lol: :lol: :lol:
VerryBerry
06-10-2008, 08:34
Нека той ти звънне. :)
anna_nalisiq
06-10-2008, 08:41
хаха леле едните казват ти се обади другите чакай ;) лудница..Дали няма да помисли,че му се натрапвам ако му звънна аз.А от друга страна тва чакане той да звънне-няма край ..
anna_nalisiq
06-10-2008, 08:48
Значи решението е аз да се обадя..остава и да събера малко смелост,а и той да се съгласи пак да се видим..
Ееее бахти и умуването.. все едно досега не са ви рязали... :o
anna_nalisiq
06-10-2008, 09:05
Ем сиг са ме рязали,ама това е мн специален човек за мен и не искам отново да скапвам всичко.Просто исках да чуя вашето мнение.
gangstata
06-10-2008, 09:06
Не прави нищо за сега..Той ако иска нещо сам ще е потърси..
gangstata
06-10-2008, 09:25
Не прави нищо за сега..Той ако иска нещо сам ще е потърси..
и понякога такива коментари преебават хората , по добре тя да му звънне да види човека че тя има някъв интерес пък ако я харесва нито ще му досади нищо ще му е неприятноказвам й какво мисля,пък тя да прави каквото иска..
anna_nalisiq
06-10-2008, 09:31
Май ще му звънна..ама дали утре,дали в четвъртък..и аз нз..
beautiful_f
06-10-2008, 10:12
Той е поел инициативата...естествено е да го оставиш той да води парада...поне засега!
+1 8)
anna_nalisiq
06-19-2008, 12:25
Ей хора оставих ви в неведение няколко дена..Амиии начи след като аз му звъннах трябваше да се видим..обаче деня преди да излезем се видяхме в мола.Аз бях с компанията,а той с неговата.И само каза,че на другия ден ще ми звънне да излезем.Еми да ама на другия ден валя, а той беше на мач..Пълна греда..Вчера имаше пълнолуние и му писах смс от рода да излезе да види колко е красива луната иии, че ми липсва наистина много..И така и не получих отговор..Разбирам,че няма ваучер,че няма нет..обаче се трябваше да намери начин досега да се чуем или поне да ми пише...Офф сичко стана пак една голяма идилия :( :( :( :( И ще стана много досадна ако пак му звънна да излезем..
ти искаш му се обадиш ми обади му се ама мисля че е по правилно да изчакаш той да го направи и нека ти каже защо иска да те види :)
cinderella_gugutka
06-19-2008, 13:37
успокой се бе душа....имай търпение...ще ти се обади и ще излезнете пак и вси4ко ще е ок :)
anna_nalisiq
06-21-2008, 20:05
:grin: ехеее най-сетне се чухме ;) Утре ще излизаме и без много да му мисля директно ще му кажа,че винаги съм го обичала и,че не съм преставала да искам да бъда до него ;) Айде после ще ви кажа какво е станало ;)
pasii_sladuranata
06-21-2008, 20:48
звънни му и го питай защо е било всичко това след като е казал,че е свършил с теб ;)
vesssiii
06-21-2008, 20:59
Мм успееех :)
4aka6 toi da ti zvanne dori da poludee6 :D :D :D
anna_nalisiq
06-22-2008, 15:30
О да аз наистина ще полудея..Днес му писах смс да се уговорим-не ми отогвори..Звънях му 3 пъти-не ми вдигна...ААААА..защо изобщо беше всичко това-да се върне в живота ми когато се опитвах по всякакъв начин да го забравя...Но сега няма да му звъня..това е като иска да ме чуе той да звъни... ;( ;( ;(