PDA

View Full Version : Проблем с едно момиче...

unfaithful1234
06-10-2008, 08:40
Имам проблем с една от моя клас.Дебела е,мазна е,грозна е,казва се Йоана!От ония дни дойде едно момиче от предишния ми клас и почна да се заяжда с хората от моя клас.И Йоана вика:"Тя каза,че в понеделник ще дойде и ако някой й каже нещо ще ги срита всичките" Аз казах на момичето до мен:"Тая па на каква се прави,мърла!"(за момичето от бившия ми клас)...И тая Йоана ме чула и й казала на тая от бившия ми клас.И вчера излизам аз от стаята и тая ме пресреща.На всичкото отгоре и тая е три пъти колкото мене и ми вика:"Ти да си казвала нещо за мене?"И аз:"не" и я отминах,а тя ходеше след мене и нещо ме псуваше...Казала на другите,че няма да ми се размине и ще ме пребие.Хора,не знам какво да правя,тая ще ме размаже някъде ако ме види.Аз няма да се бия с момиче никога!Толкова е смешно.Как да я избегна тая пикла,че иначе може да не ме видят отново? :(

Chacho
06-10-2008, 09:12
Еми движи се с момчета да видим дали ще се заяде.. Но трудно се избягва от такива работи. Аз лично, когато са си нарочили да ме бият, не съм успявал да се измъкна. Все пак се не давам лесно. Ако дойде.. бръкни и в окото но не правете селски истории, да се избивате. Много са зле тия момичета. Нежен пол.. при малките момичетата се бият повече от момчетата ^^ .

ПП: Може обаче тая срещу теб да не знае границата. Бил съм свидетел на много грозна гледка - момиче да удари главата на друго в цимент.. Просто не можахме да ги разтървем навреме. По-добре избягай, отколкото да се въвличаш в глупости. Мисля, че варианта с момчетата е най-удачен. Движи се с тях и ако някой от приятелите й я овика, не мисля, че ще посмее да припари до теб ;)

unfaithful1234
06-10-2008, 09:15
Еми движи се с момчета да видим дали ще се заяде.. Но трудно се избягва от такива работи. Аз лично, когато са си нарочили да ме бият, не съм успявал да се измъкна. Все пак се не давам лесно. Ако дойде.. бръкни и в окото но не правете селски истории, да се избивате. Много са зле тия момичета. Нежен пол.. при малките момичетата се бият повече от момчетата ^^ .

ПП: Може обаче тая срещу теб да не знае границата. Бил съм свидетел на много грозна гледка - момиче да удари главата на друго в цимент.. Просто не можахме да ги разтървем навреме. По-добре избягай, отколкото да се въвличаш в глупости. Мисля, че варианта с момчетата е най-удачен. Движи се с тях и ако някой от приятелите й я овика, не мисля, че ще посмее да припари до теб ;)
то целия клас ще ме защити ако стане в даскалото,ама ако ме пресрещне някъде,където съм сама,защото никой от моя клас не живее близо до мен.

lorena
06-10-2008, 09:31
пффф ..позната история ..и на мен ми се случи преди години ...еми при мен какво стана:Първо 10 момичета и 2 момчета дойдоха в кл.стая и едно от момичетата ми удари силнооо носа(после ме боля сиг една седм.) ..др пък ми съсипа косата ...направо ми падаше ..така ме беше оскубала....после няколко дни ме пресрещаха...пак да ме бият :D ..ама аз все им бягах..Бях казала на родителите си за тая история..И така един ден докато бягах от тях :D, пред блока...баща ми ..и ..му викам :Тате ..така и така...Той ги настигна ....каза им някои работи ...и после не смееха да ме приближат,камоли да ме пипнат...абе шантава работа :D
Както и да е ....най-добре кажи на родителите си...те да се оправят с тях ...ако трябва ги заведи в училището.........и ако може не се прибирай сама ...нека някой да те изпрати .. :)

CocainCocktail
06-10-2008, 10:30
Не позната ами по-скоро често срещана история при мен.(лош късмет ли нз) Не ги избягвай,казвай каквото имаш направо в очите да видят,че си силна така ще придобият страх.Носи в себе си нещо за защита лютив спрей например,но ако решиш да носиш нещо от сорта на бокс и нож много внимавай да не убиеш някого.Аз лично имах електрошок(който се развали) но е много надеждно вкиучваш удряш някаде в корема или под кръста и бягаш Ако пак ти налита набои кажи ,че вече срещу него върви жалбата и скоро ще получи призовка...

N0_feAR
06-10-2008, 11:11
Много са ми глупави тея истории....то напоследък момичетата почнаха да се бият повече и от момчетата. Знам за една случка дето 2 момичета се сбиха защото едната казала нещо на другата. И естествено по-силната (по размери) хвана другата хилка и й заби главата в училищната ограда и другото момиче ходи доста време с гигантска синина на лицето.
Виж ся, на колкото и смела да се правиш, няма смисъл да се натягаш на някоя агресивна "биячка" камо ли по-едра от теб. Видиш ли я че ти се заканва няма кво да му мислиш, бягай. Някои ще кажат че това го правят само страхливците, но аз му викам инстинкт за самосъхранение. Предполагам предпочиташ да те наричат страхливка отколкото да се сдобиеш с разбит нос, синини и т.н. Не се движи сама, винаги бъди с повечко хора(по възможност момчета) А ако нямаш тази възможност носи си нещо в чантата за самозащита....за самозащита, а не да нападаш и да се прайш на велика.

babylove
06-10-2008, 13:49
oOo boje tazi ot bivshiq ti klas normalna li e?!?!?! Ako samo ti posegne moje da si ima seriozni nepriqtnosti i osobeno ako ima svideteli...tova e tormoz... :lol: dano vsi4ko da se opravi i da nqmash nepriqtnosti :)

amazonkata90
06-10-2008, 13:58
Носи си бокс и ако се наложи да го използваш - внимавай много!

LINKNOT
06-10-2008, 14:05
Според мен по-добре е неочаквано да отидеш до у тях или да я намериш някъде,където ще е сама,отколкото тя да те присрещне с група настървени биячи. Изясни си нещата с нея насаме,предполагам тогава няма да е толкова надъхана да си покаже силата и колко е велика пред другите,защото там няма да има такива. Ако нещата не се оправят по този начин и тя ти посегне,използвай средства за самозащита.

zvezdichkaaa
06-10-2008, 15:29
Според мен не бива да бягаш,ще избягаш веднъж,2 пъти,но някой ден късмета ще ти изневери.Най-важното е да непоказваш страха си,ако покажеш,че те е страх ще я накараш да се чувства по-силна!Най-доброто решение е да викнеш някой батко или кака и да я издебнеш насаме и да и кажеш,че ако опита да ти посегне или обиди ще и разбиеш физиономията.Ако толкова няма кой да викнеш хващаш баща си под ръка и нека той да си поговори с нея.Просто най-лошото за мен е да покажеш,че те е страх,направиш ли го-лошо...А и още нещо-носи си нещо за самозащита,ако смяташ,че е необходимо.Аз лично немисля,че е нужно да се вкарваш чак в такива филми,че и нож да носиш.

sunset_light
06-10-2008, 16:48
То само външният вид на хората ли гледате,ама карай,ми виж избягвай я и не й вярвай ,едва ли ще те нападне. :shock: Ако те нападнее тя ще си върви при директорката. 8)

unfaithful1234
06-10-2008, 19:30
Днеска дойде с още две момичета и вика:"проблем ли имаш с мене?"
аз:"Не!"
тя:"толкова ли си сигурна?!"
аз:"Да!"
тя:"Какви си ги говорила за мене?"
аз:"Нищо не съм говорила з теб!"
тя:"а защо ми казаха нещо друго?!"
аз:"Кой ти го каза?!"
тя:"Ми Йоана"
и аз:"Не е вярно!"
и тя се закани да се бие,а аз казах
"Виж какво,няма да падна на твоето ниво и да си бия с някого"
и тя каза :-D :"А какво е твоето ниво?Курвенско!При което аз побеснях,но си замълчах и й показах едно хубаво средно пръстче!
И тя се качи в класната стая и ми вика:"Ела да си поговориме малко."Ама ми се заканва такава,аз и каза,че няма какво да си говоря с нея и тя заяви:"Ела,или идвам аз да те бием"
При което една фр и се изжлямби,ама яко.И се започнаха некви викова,при което аз излизам при тия и тя започва да ми вика защо съм я била убиждала и аз казвам,че не е вярно и т.н. Имах подкрепата на целия клас + най-добрия ми фр,който тренира ръгби и приятеля му,който тренира карате :o Та такаааам и се оказа,че всичко тръгва от слонестата Йоана.Мама каза,че утре ще дойде в училище и ще и размаже главичката.Аз й казах всичко
:)

5StaR
06-10-2008, 19:38
абе вие кой клас сте/ на колко години сте... т'ва ми звучи някво супер детско... първо момичета се 'бият' .. второ мама и тате.. и тн..

unfaithful1234
06-10-2008, 19:42
абе вие кой клас сте/ на колко години сте... т'ва ми звучи някво супер детско... първо момичета се 'бият' .. второ мама и тате.. и тн..
7-mi klas sum,ne az nalitam na boi...pro4eti hubavo kakuv e problema!

5StaR
06-10-2008, 19:43
къде съм казал, че ти налиташ на бой? Никъде... но тва че е супер детинско си е факт.

Pedigree
06-10-2008, 19:47
"Дебела е, мазна е, грозна е, казва се Йоана!"

Апхахаха! Това е уби, ааа, не!

Всичко това звучи ... супер... детско. Нали се сещаш, че няма нищо по - грозно от две момичета, които се бият? Ужасно е просто! Какво е това, че тя щяла да те бие? Какво изобщо разбираш под бой? Псувни и два шамара? Я стига! Глупаво е. Ако ти скочи, просто й кажи, че не искаш да се занимаваш с нея.

На колко си?

unfaithful1234
06-10-2008, 19:49
"Дебела е, мазна е, грозна е, казва се Йоана!"

Апхахаха! Това е уби, ааа, не!

Всичко това звучи ... супер... детско. Нали се сещаш, че няма нищо по - грозно от две момичета, които се бият? Ужасно е просто! Какво е това, че тя щяла да те бие? Какво изобщо разбираш под бой? Псувни и два шамара? Я стига! Глупаво е. Ако ти скочи, просто й кажи, че не искаш да се занимаваш с нея.

На колко си?

Kazah i go ve4e,na 14 sum.

manutdforever
06-10-2008, 19:50
и викаш майка си мале до кво ниво паднахте.кажи на класната ти и си осигуриш малко спокойствие.ако не действа отиваш при директора.или и биеш едно круше.цели се в носа.

unfaithful1234
06-10-2008, 19:54
и викаш майка си мале до кво ниво паднахте.кажи на класната ти и си осигуриш малко спокойствие.ако не действа отиваш при директора.или и биеш едно круше.цели се в носа.
абе казала съм на когото трябва!Та тя е три пъти колкото мене,тя ще ме размаже уе! :( Страх ме е!

Pick-It-Up-Slow
06-11-2008, 11:23
хаха..ама нали се сещаш..че майка ти не винаги ше е до тебе..нито пък приятелчетата ти..и рано или късно,ако оная не е забравила ше те сбара някъде и тогава страх те е, не те е страх - бой ;]
А и не ми се вярва да ти напрай нещо по-различно от един шамар..обаче по-хуу се научи да се защитаваш сама..а не да разчиташ на еди кой си,който тренирал ръгби, или па някой друг,който тренирал карате..а и кво искаш?Нали ти си и казала неш..са не ми се търси,за да ти цитирам..след като си виновна що отричаш? Като можеш да говориш, научи се и да се оправяш..!
Ако не сте се опрайли с тая ходете и говорете двете само..и,да..както казаха някъде преди мене..когато сте сами няма да се прай на яка..шот просто няма да има пред кой..
И,да.Тва за бокса и ножа не е лоша идея..но за 2 шамара няма смисъл да ги използваш..а като ти чета коментарите едва ли ше можеш..аре успех..