View Full Version : "Чудя се какво става с децата на България"
НЕ мислите ли, уважаеми модератори и форматори на сайта, че когато пускате дадена тема, би трябвало тя да се проверява за правописни грешки? Чета аз гореспоменатата публикация и се чудя за кое ми е по-мъчно- за правописа на авторката, или за реалността в България. А когато разбрах, че е на 19 год, просто бях на границата на нервна криза :D Хайде, моля ви, направете нещо по въпр0са! То бива,бива,ама... чак пък толкова! :-x
Anf3tamin4o
06-10-2008, 16:09
Колкото за спамът нали
Колкото за спамът нали
Повечето това правят, влизат по-спамват 4-5 теми, издразнят половината форум с техните 11-12 годишни изказвания и това е.
Иначе по темата, така е брат какво да се прави никой не се старае поне малко да уважи България, тя че отива от ся къде на майната си така е ... Аз се старая, колкото може по малко грешки да правя в постовете си, но и аз допускам на всеки се случва в бързината :)
то направо не е за търпене!
na men mi pravi kef da pravq pravopisni gre6ki :D
DjBaloon
06-11-2008, 14:17
Оплакахте се и сега какво да направим? :)
-да се баннат всички?(аз се включвам към тях)
-да бъдат убити?
В оплакването сме номер 1,в действията трагедия 8-)
sh3_1s_7h3_0n3
06-11-2008, 14:43
За темите във форума ли говориш или за публикациите в сайта?! :-o
ludisuvurshen
06-11-2008, 14:54
Това става от прекалено бълзата работа...водеща до невнимание!
GetNasty
06-11-2008, 17:37
НЕ мислите ли, уважаеми модератори и форматори на сайта, че когато пускате дадена тема, би трябвало тя да се проверява за правописни грешки? Чета аз гореспоменатата публикация и се чудя за кое ми е по-мъчно- за правописа на авторката, или за реалността в България. А когато разбрах, че е на 19 год, просто бях на границата на нервна криза :D Хайде, моля ви, направете нещо по въпр0са! То бива,бива,ама... чак пък толкова! :-x въй да , ужасно е - 20 хиляди правописни грешки, аз не можах да го дочета до края ... "наще"..на 19...сладката..пфф..не е хубаво да се правят неуместни забележки, когато дори и ти не покриваш някакви определени норми...
Да ти приличам на даскал по български език, че да поправям на някой неграмотните грешки?! Всеки носи сам кръста на ограничеността си.
Това става от прекалено бълзата работа...водеща до невнимание!
mai i ti mnogo si bYlzal/a :D