View Full Version : hhhhh
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-10-2008, 19:59
8)
sunset_light
06-10-2008, 20:03
А защо си беше хванала още 1 гадже?! :shock:
MaLkaTa_LaDy
06-10-2008, 20:05
Да, най-вероятно има чувства, но той все пак е бил наранен и се е чувствал един вид излишен. А като си го харесвала и той те е харесвал защо си тръгнала с друг?
sunbeamz
06-10-2008, 20:05
Ами да,и според мен има чувства към теб....не мога да ти кажа защо го прави,защото момчетата са странни(не че ние не сме де... казах го в кръга на шегата :-D ) ,но според мен ако започнете да си говорите по-често и му покажеш че имаш чувства...всичко е възможно :-P
Айде успех миличка,дано съм помогнала по някакъв начин :-)
daisybaby
06-10-2008, 20:07
Да, най-вероятно има чувства, но той все пак е бил наранен и се е чувствал един вид излишен. А като си го харесвала и той те е харесвал защо си тръгнала с друг?
+1 :neutral:
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-10-2008, 20:07
8)
MaLkaTa_LaDy
06-10-2008, 20:13
Искаш да кажеш, че си тръгнала с момче, което не харесваш?!?! :?
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-10-2008, 20:16
8)
MaLkaTa_LaDy
06-10-2008, 20:21
Много хора я правят, включително и моя мислост, за което се отвръщавам от себе си, но от тогава съм си взела поука. А за момчето, което харесваш, както каза just smile =] говори повече с него, един вид сближете се, и ако не е кретен, ще разбере, че имаш чувства към него.
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-10-2008, 20:24
8)
pls kaji kak se kazva6 4e nika ti mi e mn poznat
miss_asi
06-11-2008, 06:11
Познато чесно да ти кажа.Понякога просто не можем да разберем момчетата
ludisuvurshen
06-11-2008, 06:49
Олеее тука е станало манджа с грозде :shock:
gangstata
06-11-2008, 06:58
Щото те харесва...и му е гадно,че не си с него..
miss_asi
06-11-2008, 07:00
понякога не можеш да разберем момичетата , защо като харесваш едно момче няма да гледаш да се срещнеш с него ами си хванала друго момче за гадже , а ходи ги разбери :-o :-o :-o
За да направи тва момче нещо за да задържи момичито при себе си :-P
kuklichka_bg
06-11-2008, 07:06
]
А защо си беше хванала още 1 гадже?! :shock:Аз не ходех с момчето, което харесам !
}
kurvolqk neznaish ko iskash ko skash mom4eto cql jivot sled gaza li da ti vari?!
Pliok0019
06-11-2008, 07:15
Според мен той не знае какво иска.
PePeLePew
06-11-2008, 07:24
според мен пича се чувства много обиден защото си стъпкала чувствата му и сега те игнорира
Chefinkaaa
06-11-2008, 07:57
Chuvstva e imal .. da.. opredeleno.. 4esno kazano i az da bqh na negovo mqsto i az 6tqh da se obidq.. edin vid go prenebregva6.. az daje bih se otkazala ot nqkoi ako naprai taka.. spored men ne6tata moje da se opraqt do nqkade ako sednete i govorite kat horata..
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 09:56
]
А защо си беше хванала още 1 гадже?! :shock:Аз не ходех с момчето, което харесам !
}
kurvolqk neznaish ko iskash ko skash mom4eto cql jivot sled gaza li da ti vari?!иимай малко уважение първо нито ме познаваш нито нищо за да говориш за мен неща кото не са верни и не съм пуснала темата за обиди ! :? :x Просто искам мнения по темата не обиди ! :x
Постъпила си глупаво,като си тръгнала с това момче което не харесвш,след като другото момче ти е предложило. Представи си как щеше да се чустваш ти ако кажеш на някой че имаш чуства към него а той все едно нищо не е станало да тръгне с друга .. :? Опитай се да се сближиш с него и да спечелиш отново доверието му.. :wink:
6toto te e haresval ili obi4al..a ti si tr1gnala s drug,kazala si mu 4e 6te si pogovorite,a si go izl1gala....
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 10:22
когато момчето което харесвах ми предложи трябваше на другия ден да се видиме и да поговориме (понеже ние се събирахме компания и той беше от нея, но не идваше при нас 4-5 дни) От мои фр. разбрах че той е казал пред тях,че тела му е бил в негов фр. и той е писал смс-те.Той беше предложил и на едно момиче от моя клас(по същия начин с СМС) по същото време когато и на мен, но и тя не тръгна с него ! А за нея е казал че само се е майтапел с този СМС.
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 10:25
6toto te e haresval ili obi4al..a ti si tr1gnala s drug,kazala si mu 4e 6te si pogovorite,a si go izl1gala....Да така му казах,но той на другия ден не дойде при мен а ходеше при другото момиче на което също беше преложил
]когато момчето което харесвах ми предложи трябваше на другия ден да се видиме и да поговориме (понеже ние се събирахме компания и той беше от нея, но не идваше при нас 4-5 дни) От мои фр. разбрах че той е казал пред тях,че тела му е бил в негов фр. и той е писал смс-те.Той беше предложил и на едно момиче от моя клас(по същия начин с СМС) по същото време когато и на мен, но и тя не тръгна с него ! А за нея е казал че само се е майтапел с този СМС.
Пфф ебати сапунката стана :grin: поне казвай всичко отначало не да прибавяш факти от време на време .. :?
Ще ти кажа, че още не си дорасла за гаджета. Все пак си на 12 (предполагам), в противен случай е нямало да си хванеш гадже, за да дразниш някой друг.
П.П. Понякога ме бива за психолог.
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 17:14
Ще ти кажа, че още не си дорасла за гаджета. Все пак си на 12 (предполагам), в противен случай е нямало да си хванеш гадже, за да дразниш някой друг.
П.П. Понякога ме бива за психолог.оооххх лелеее колко пъти да ви казвам че не съм го направила за да дразня някого пък и не съм на 12 [-(
защо го прави незнам ама ем искаш го връщащ а гадже имаш.малко странна работа.иначе най вероятно има чувства към теб и е нормално да се отрдъпне...
]
П.П. Понякога ме бива за психолог.оооххх лелеее колко пъти да ви казвам че не съм го направила за да дразня някого пък и не съм на 12 [-(
13? :shock: :-D
]
6toto te e haresval ili obi4al..a ti si tr1gnala s drug,kazala si mu 4e 6te si pogovorite,a si go izl1gala....Да така му казах,но той на другия ден не дойде при мен а ходеше при другото момиче на което също беше преложил
Миии ти кво очакваш ??? Много ясно че ще отиде при друга все пак "клин клин избива".....Таа ти си го наранила,той е искал да направи същото...
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 19:02
защо го прави незнам ама ем искаш го връщащ а гадже имаш.малко странна работа.иначе най вероятно има чувства към теб и е нормално да се отрдъпне...абе хораа нямам си гадже сегаа тва беше преди
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 19:04
]
13? :shock: :-D100 :-D
DisciplineAndOrder
06-11-2008, 19:05
понякога не можеш да разберем момичетата , защо като харесваш едно момче няма да гледаш да се срещнеш с него ами си хванала друго момче за гадже , а ходи ги разбери :-o :-o :-o
:-|
]
защо го прави незнам ама ем искаш го връщащ а гадже имаш.малко странна работа.иначе най вероятно има чувства към теб и е нормално да се отрдъпне...абе хораа нямам си гадже сегаа тва беше преди
Е къв ти е проблема тогава?
[`~Ch0c0laTe_g1rL~`]
06-11-2008, 19:20
]
Е къв ти е проблема тогава? офф ти чете ли изобщо за кво става въпрос ??
]
]
Е къв ти е проблема тогава? офф ти чете ли изобщо за кво става въпрос ??
Ми май да..
Че, бе, малко съм се объркал.. :D
Ти си знаеш ситуацията най-добре и единственият вариант е да ГОВОРИШ с НЕГО!
Ех деца, децаа.. 8-)