Влез

View Full Version : Нормално ли е.. ;(

Love_me_
06-10-2008, 20:43
Normalno li e priqtelqt vi da sanuva kak svushva s ustata na drugo momiche... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :(

Lady_B_
06-10-2008, 20:45
Е ти не си ли сънувала как правиш секс с някой друг ? С най-добрия му приятел например :-D А и кво ти пука нали го сънува не го прави ! :D

Drebnoto_f
06-10-2008, 20:45
ами това е сън все пак.... но 1 от поводите за сън може да е какво си е мислил преди да заспи :o

Yallama
06-10-2008, 20:46
абе нормално е да сънува каквото и да било ... по-добре се притеснявай да не го направи наистина

SpOrTs_GiRl
06-10-2008, 20:57
Може би подсъзнателно иска да ти свърши в устата, но ти не му даваш и за това сънува, че го прави с друго момиче. :D .. Все тая .. А бе мацка нормално е да сънува каквото и да е било .. И аз нон-стоп сънувам, че изневерявам ....

angelcheeee_93
06-10-2008, 21:06
tova e savsem normalno,ako kato se e sabudil se e izpraznil -moje da e imal vlajni sani6ta.vsi4ko si e 4ast ot puberteta :) :-D :)

sparco_sl
06-10-2008, 21:51
tova e savsem normalno,ako kato se e sabudil se e izpraznil -moje da e imal vlajni sani6ta.vsi4ko si e 4ast ot puberteta :) :-D :)

МОКРИ СЪНИЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БАСИ ЗЕМА И АЗ ДА НАПИША НЯКОИ ТЕМА ОТ РОДА НА

как може да има толкова тъпи хора които пишат толкова тъпи теми сигурно веднага ще ми отговорите

еи помислете малко е осазнаите са ....

защо бил санувал как свършва в устата на друго момиче, ами защо не го питаш него ?

firesnow
06-10-2008, 21:53
Normalno li e priqtelqt vi da sanuva kak svushva s ustata na drugo momiche... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :(

чадо идея си няаш аз кво сънуам

FeelMyPain
06-11-2008, 03:35
Може би подсъзнателно иска да ти свърши в устата, но ти не му даваш и за това сънува, че го прави с друго момиче. :D .. Все тая .. А бе мацка нормално е да сънува каквото и да е било .. И аз нон-стоп сънувам, че изневерявам ....

С кого? :mrgreen:

lwsu
06-11-2008, 05:28
щом ти е казал какво е сънувал, значи не се птиснява от това, а щом не се притеснява, значи няма намерение да го прави..

а иначе, ти за нормален сън чувала ли си...? :D

LadyDy
06-11-2008, 05:51
Абе той до някаква степен не е виновен за това, което сънува, ако може така да се каже. :-D Но поне да си затрае... :?

ludisuvurshen
06-11-2008, 06:54
Олее този сън е божествен :razz:

xfce
06-11-2008, 08:37
За мъжкото съзнание това е напълно нормално.Даже сега като стана въпрос се сещам за един мой сън преди време.Някаква бабичка ми духаше и и изпразних в устата :P

ебати гадостта...

Та по темата. Може би си представя, че го прави с теб но ти ако не искаш в съня му се появява някоя твоя приятелка :D

sexita
06-11-2008, 08:53
леле мале.. :o

SpOrTs_GiRl
06-11-2008, 09:16

С теб, разбира се .. :oops: ..... :D

FeelMyPain
06-11-2008, 14:12

С теб, разбира се .. :oops: ..... :D

1 април се обажда :D

Love_me_
06-11-2008, 20:18
Hahaha, blagodarq vi za otgovorite ... :)
Az se uchudih zashtoto az ne sam sanuvala do sega takiva neshta pak i super mnogo go obicham ,i neznam izobshto dali shte imam takiva sunishta,no naistina nikoi ne znae kakvo shte sanuva..i nito edin sun ne e normalen.. :)