Влез

View Full Version : Тема за... момчета

bratz72
06-10-2008, 21:06
абе имам следния проблем- главичката на пениса ми има една специфична миризма.. в никакъв случай не бих казал неприятна или нещо от сорта. мия го до 3 пъти на ден, а сега лятото се къпя поне 2 пъти на ден и все пак има една псецифична миризма... :? та въпроса ми е-на някой друг пениса му /главичката му/ има ли една спец миризма? и на какво я оприличавате? :grin: 8)

sparco_sl
06-10-2008, 21:08
ЗЕМИ СА ПОДМИЙ МАЛКО !!![/b]

firesnow
06-10-2008, 21:11
абе имам следния проблем- главичката на пениса ми има една специфична миризма.. в никакъв случай не бих казал неприятна или нещо от сорта. мия го до 3 пъти на ден, а сега лятото се къпя поне 2 пъти на ден и все пак има една псецифична миризма... :? та въпроса ми е-на някой друг пениса му /главичката му/ има ли една спец миризма? и на какво я оприличавате? :grin: 8)

видях подобна тема днес
разрови малко

bratz72
06-10-2008, 21:16
ЗЕМИ СА ПОДМИЙ МАЛКО !!![/b]
обясних ви,ч е личната ми хигиена е на доста високо ниво.. :-o

Facelessman
06-11-2008, 06:20
Аз пък ще ти обясня да спреш да си биеш чекии като невидял и ще се оправи...

ludisuvurshen
06-11-2008, 06:52
Ми май много често се самозадоволяваш! Спри се!

LadyDy
06-11-2008, 06:56
Ми май много често се самозадоволяваш! Спри се! Е, на това ли може да се дължи?! :D

bommba
06-11-2008, 06:59
abe pri pove4eto q ima taq mirizma, tei 4e se uspokoi. Daje moje da pita6 priqtelkata ti ko misli. Bas dyrja 4e 6te i haresa . tei 4e sa uspokoi :) :) :) :) :)

unauthorized
06-11-2008, 14:51
Боже,това го казвам незнам за кой път вече и имаше и такива подобни теми в който ясно обясних.ПОВТАРЯМ: При голяма възбуда пениса излъчва особен вид феромон който мирише специфично.

Ако седиш надървен по 20 пъти на ден, пак ще я има тая миризма, защото най-вероятно пускаш и пред-еякулационна течност...Тъй че за това ти мирише....Просто и по 10 пъти на ден да се къпеш - чикия, дълга възбуда или уриниране ( 1 капка винаги остава)...все ще мирише...Успокой топката като се натискаш с приятелката си..;)..сменяй бельото и т.н.

Wrathchild
06-11-2008, 14:54
Обикновенно половите органи имат специфична миризма. Аз до сега не съм чувала някой да мирише на теменужки или пък никаква миризма да няма...

Boyd
06-11-2008, 17:23
Аз пък ще ти кажа, че веднъж като се измия на ден ми е достатъчно за цяло денонощие. Проблемът ти е друг. Явно много често мастурбираш и не се миеш СЛЕД ТОВА!

alex_devv
06-12-2008, 00:46
обясних ви,ч е личната ми хигиена е на доста високо ниво.. :-o

Няма значение. Дори и още 10 пъти да напишеш за хигиената с радиото неможеш да се бориш 8)

marina star
06-12-2008, 03:57
i az mislq 4e taq mirizma e ot predeqculacionnata te4nost,ina4e mai nqma ot kvo drugo1!!!!!!

FeelMyPain
06-12-2008, 04:02
Обикновенно половите органи имат специфична миризма. Аз до сега не съм чувала някой да мирише на теменужки или пък никаква миризма да няма...

Моя мирише на минзухарчета ;-)

rado122
06-12-2008, 08:26
ae i na mene e taka tva e 6toto ti se sparva onaq rabota v ga6tite i se poti ko6te6 mi vqrvai :-P

SpOrTs_GiRl
06-12-2008, 09:34

ЛЪЖЕШ !! .. Твоя мирише на маргаритки .. :oops: ..

firesnow
06-12-2008, 09:38

е минзухар
луд подпис :D :D

Xtuning
06-12-2008, 17:14

АХХАХ нз за вас ама аз до ся не съм си играл да си мириша оная работа :lol: :lol: :lol:

hforce
06-12-2008, 19:13
moq miri6e na laika i limon... ebahti otka4enata tema... vij po 6tqh da se smeq ako momi4e q be6e pusnalo taq tema...
ta po temata: edin pi4 vi obqsni 4e ne e ot predeqkulacionnata te4nost, a 4e prosto si4ki polovi organi si miri6at kolkoto i da gi mie6... doverete mu se, ne si nastoqvaite na svoito 4e bilo ot neznam si kvo si...

parkourgirlss
06-12-2008, 19:55
Моя съвет е да киснеш по цял ден в банята :lol: :razz:

miteto
06-12-2008, 19:56

не знам, обрязан съм и нямам проблеми с лоши миризми :D Пенисът ми мирише на алое, заради бебешкото олио, с което го масажирам :-P

FeelMyPain
06-12-2008, 19:59

не знам, обрязан съм и нямам проблеми с лоши миризми :D Пенисът ми мирише на алое, заради бебешкото олио, с което го масажирам :-P

Мерси, че сподели с нас...

miteto
06-12-2008, 20:00
:lol: :lol: :lol:

надявам се, че е било много интересно за аудиторията. благодаря 8-)

Yallama
06-12-2008, 21:19
топвай го в есенция от теменужка по 3 пъти на ден в продължение на 20 години :D
пп: моя си мирише на ХУЙ :D :D :D

Foxa
06-14-2008, 16:09
абе имам следния проблем- главичката на пениса ми има една специфична миризма.. в никакъв случай не бих казал неприятна или нещо от сорта. мия го до 3 пъти на ден, а сега лятото се къпя поне 2 пъти на ден и все пак има една псецифична миризма... :? та въпроса ми е-на някой друг пениса му /главичката му/ има ли една спец миризма? и на какво я оприличавате? :grin: 8) imam re6enie:reji6 mu koji4kata -po tozi na4in 6e e na postoqnno provetrenie i nqma na4in da miri6e :D :D

RyAn
06-15-2008, 16:58
s sapun li se mie6 ? :)