View Full Version : Тема за... момчета
абе имам следния проблем- главичката на пениса ми има една специфична миризма.. в никакъв случай не бих казал неприятна или нещо от сорта. мия го до 3 пъти на ден, а сега лятото се къпя поне 2 пъти на ден и все пак има една псецифична миризма... :? та въпроса ми е-на някой друг пениса му /главичката му/ има ли една спец миризма? и на какво я оприличавате? :grin: 8)
sparco_sl
06-10-2008, 21:08
ЗЕМИ СА ПОДМИЙ МАЛКО !!![/b]
firesnow
06-10-2008, 21:11
абе имам следния проблем- главичката на пениса ми има една специфична миризма.. в никакъв случай не бих казал неприятна или нещо от сорта. мия го до 3 пъти на ден, а сега лятото се къпя поне 2 пъти на ден и все пак има една псецифична миризма... :? та въпроса ми е-на някой друг пениса му /главичката му/ има ли една спец миризма? и на какво я оприличавате? :grin: 8)
видях подобна тема днес
разрови малко
ЗЕМИ СА ПОДМИЙ МАЛКО !!![/b]
обясних ви,ч е личната ми хигиена е на доста високо ниво.. :-o
Facelessman
06-11-2008, 06:20
Аз пък ще ти обясня да спреш да си биеш чекии като невидял и ще се оправи...
ludisuvurshen
06-11-2008, 06:52
Ми май много често се самозадоволяваш! Спри се!
Ми май много често се самозадоволяваш! Спри се! Е, на това ли може да се дължи?! :D
abe pri pove4eto q ima taq mirizma, tei 4e se uspokoi. Daje moje da pita6 priqtelkata ti ko misli. Bas dyrja 4e 6te i haresa . tei 4e sa uspokoi :) :) :) :) :)
unauthorized
06-11-2008, 14:51
Боже,това го казвам незнам за кой път вече и имаше и такива подобни теми в който ясно обясних.ПОВТАРЯМ: При голяма възбуда пениса излъчва особен вид феромон който мирише специфично.
Ако седиш надървен по 20 пъти на ден, пак ще я има тая миризма, защото най-вероятно пускаш и пред-еякулационна течност...Тъй че за това ти мирише....Просто и по 10 пъти на ден да се къпеш - чикия, дълга възбуда или уриниране ( 1 капка винаги остава)...все ще мирише...Успокой топката като се натискаш с приятелката си..;)..сменяй бельото и т.н.
Wrathchild
06-11-2008, 14:54
Обикновенно половите органи имат специфична миризма. Аз до сега не съм чувала някой да мирише на теменужки или пък никаква миризма да няма...
Аз пък ще ти кажа, че веднъж като се измия на ден ми е достатъчно за цяло денонощие. Проблемът ти е друг. Явно много често мастурбираш и не се миеш СЛЕД ТОВА!
alex_devv
06-12-2008, 00:46
обясних ви,ч е личната ми хигиена е на доста високо ниво.. :-o
Няма значение. Дори и още 10 пъти да напишеш за хигиената с радиото неможеш да се бориш 8)
marina star
06-12-2008, 03:57
i az mislq 4e taq mirizma e ot predeqculacionnata te4nost,ina4e mai nqma ot kvo drugo1!!!!!!
FeelMyPain
06-12-2008, 04:02
Обикновенно половите органи имат специфична миризма. Аз до сега не съм чувала някой да мирише на теменужки или пък никаква миризма да няма...
Моя мирише на минзухарчета ;-)
ae i na mene e taka tva e 6toto ti se sparva onaq rabota v ga6tite i se poti ko6te6 mi vqrvai :-P
SpOrTs_GiRl
06-12-2008, 09:34
ЛЪЖЕШ !! .. Твоя мирише на маргаритки .. :oops: ..
firesnow
06-12-2008, 09:38
е минзухар
луд подпис :D :D
АХХАХ нз за вас ама аз до ся не съм си играл да си мириша оная работа :lol: :lol: :lol:
moq miri6e na laika i limon... ebahti otka4enata tema... vij po 6tqh da se smeq ako momi4e q be6e pusnalo taq tema...
ta po temata: edin pi4 vi obqsni 4e ne e ot predeqkulacionnata te4nost, a 4e prosto si4ki polovi organi si miri6at kolkoto i da gi mie6... doverete mu se, ne si nastoqvaite na svoito 4e bilo ot neznam si kvo si...
parkourgirlss
06-12-2008, 19:55
Моя съвет е да киснеш по цял ден в банята :lol: :razz:
не знам, обрязан съм и нямам проблеми с лоши миризми :D Пенисът ми мирише на алое, заради бебешкото олио, с което го масажирам :-P
FeelMyPain
06-12-2008, 19:59
не знам, обрязан съм и нямам проблеми с лоши миризми :D Пенисът ми мирише на алое, заради бебешкото олио, с което го масажирам :-P
Мерси, че сподели с нас...
:lol: :lol: :lol:
надявам се, че е било много интересно за аудиторията. благодаря 8-)
топвай го в есенция от теменужка по 3 пъти на ден в продължение на 20 години :D
пп: моя си мирише на ХУЙ :D :D :D
абе имам следния проблем- главичката на пениса ми има една специфична миризма.. в никакъв случай не бих казал неприятна или нещо от сорта. мия го до 3 пъти на ден, а сега лятото се къпя поне 2 пъти на ден и все пак има една псецифична миризма... :? та въпроса ми е-на някой друг пениса му /главичката му/ има ли една спец миризма? и на какво я оприличавате? :grin: 8) imam re6enie:reji6 mu koji4kata -po tozi na4in 6e e na postoqnno provetrenie i nqma na4in da miri6e :D :D