Влез

View Full Version : кофти проблем

girl_91
06-10-2008, 21:07
Здравейте на всички незнам дали има хора с такъв проблем и пускам нова тема :) проблемът ми е следния:аз съм на 17 години и сега живея в казанлък но баща ми е военен и го преместиха да работи в хасково и аз се налага да се върна да живея в ямбол след 1 месец по принцип там съм родена но от 8 години вече живея в казанлък(и много ми харесва).много се притеснявам за това когато отида дригия месец да живея там как ще ме приемат другите все пак ще бъда 11 клас а на моята възраст трудно се намират приятели а и в днешно време всеки гледа да си намери "жертва " :lol: и ме е страх да не ме отблъснат другите.ако някой е имал такъв проблем ще съм му благодарна ако ми каже как е постапил и се е запознал с нови хора

sweet_queen
06-10-2008, 21:29
Хммммм не можеш ли да споделиш този проблем с баща си....мисля ,че той ще те изслуша и ще се пробва да ти помогне....но ако все пак няма как да стане да си останеш в казанлък....мисля,че ямбол си е голям град....и няма как да не си намериш дружки....то било по кафета,дискотеки.кина ала бала.... а и още повече преди си живяла там....нямаш ли някои стари приятелчета.....аз мисля че със сигурност ще те приемат нормално...все пак не е зависило от теб ,че си се преместила в казанлък :P

beiho
06-11-2008, 04:13
Гледай ти да общуваш с новите си съученици и да участваш в разговори.Ако не приятели,най-малкото ще си намериш събеседници.По-добре е, отколкото да се отдадеш на скуката :-P