Влез

View Full Version : Как да постъпя?

drive_me_crazy
06-11-2008, 13:10
Имам бивши съученици и добри приятели, с окито искам пак да се видя?
Директно да им звънна на вратата или да им дам телефон на бележка в кутията?
На 30 г. съм ако се интересувате, така че става въпрос за големи хора.

comics
06-11-2008, 13:27
На 30 г. съм ако се интересувате, така че става въпрос за големи хора. :shock: това е форум за тинейджъри :shock:

drive_me_crazy
06-11-2008, 13:47
На 30 г. съм ако се интересувате, така че става въпрос за големи хора. :shock: това е форум за тинейджъри :shock:
О, страх ме е, ша съ напикая от страх.

Усмивкаа*
06-11-2008, 13:50
Според мен иди и позвъни на вратата най добре на мен би ми било доста драго да ме потърсят след толкова време :-)

keep_smiling
06-11-2008, 17:38
извинявам се че ще го кажа, ама на 30 години да не знаеш как да постъпиш(не ми се вярва!)... ти си ги познаваш хората и би трябвало ти сам да си прецениш какви са и на кое как биха реагирали.. а и за това време вс се е променило...

atasa
06-12-2008, 09:24
извинявам се че ще го кажа, ама на 30 години да не знаеш как да постъпиш(не ми се вярва!)... ти си ги познаваш хората и би трябвало ти сам да си прецениш какви са и на кое как биха реагирали.. а и за това време вс се е променило...
Да бе да. :-D

atasa
06-12-2008, 09:24
Постъпи както ти казва сърцето. То знае най-добре.

keep_smiling
06-12-2008, 17:47
какво да бе да! Точно така си е! То е почти се едно баща ти да седне да пита приятелите ти как да постъпи!
Слезте на земята хора... светът се промения от днеска за утре пък камо ли от преди 10 години че и повече...