PDA

View Full Version : Случаен обиск !

TheNewReligion
06-11-2008, 21:27
Здравейте ! В неделя на гости вкъщи ми дойде една приятелка , с която винаги си изкарваммного добре , но за първи път я каня у дома . Познаваме се от 2 години , но просто не е имало повод да я поканя . Та дойде момичето , седнахме в хола . Почерпих я с безалкохолно и бонбони и си говорихме , но през цялото време вместо да седи тя обикаляше и буквално обискираше стаята ! :shock: Щеше да прерови всички шкафове и чекмеджета , ако не се бях намесила любезно за да защитя покъщината си . Любезмо я предразположих да седне отново за да си говорим , така и стана , но освен с бонсони я почерпих и с едни сладки , която много се ронят и тя вместо да яде над чинийката , която и бях дала хрупаше без дори да си сложи ръката под устата ! Всички трохи паднаха на килима , който преди да я поканя бях почистила грижливо с прахосмукачката . Покривката на масата също имаше същата тежка участ като персийския килим ... Бях бясна , но учтиво я помолих да яде над чинийката ! До тук добре , но реши , че трябва да се почеше и разля чашата с кола върху бялата покривка , която беше изпрана и сложена на предния ден . Попих всичко и сложих покривката за пране . Най-накрая си тръгна , а след нея почистих на ново килима и подредих сувенирчетата върху секцията на ново и си обещах , че повече няма да я каня . Принципно , когато някой ще ми идва на гости още на предния ден почиствам и подреждам къщата , за да не останат гостите ми с лошо впечатление , но за пръв път ми се случва да стане обратното . :-x :-x :-x
Та сега въпросът ми е : Когато някой ваш приятел започне да обискира домът ви под предлог , че иска да разгледа яките ви неща как реагирате ? Често ли ви се случва ?
Надявам се темата да е интересна , а на когото не е моля да не спами ! Благодаря предварително ! :)

TheNewReligion
06-11-2008, 22:12
Може да е търсила скрити камери или китайци! :shock:
Между другото прякорът ми е "китаеца" и има логика да е търсила жълти ! :lol:

sodomicdream
06-11-2008, 22:25
имам един такъв случай, който ми кисне всеки ден на главата и това е гаджето ми :x
Не че нещо, ама мразя да ми се пипат нещата без мое разрешение. Ако ме попита човек дали може да разгеда еди-какво-си, ще му дам, ама рови ли се като кокошка из нещата ми... жив го изяждам

TheNewReligion
06-11-2008, 22:28
Да се надяваме че e открила само един 'китаец',като тръгнах да чистя у нас намерих към 19 от тия индивиди,тарикатите се бяха скрили под легото ми и ми крадяха чорапите! :shock:
Абе , аз си знаех , че в Китай не е чак толкова хубаво колкото го описват , за това няма да се учудя , ако тези интересни хора са обикновени емигранти , станали жертва на жестокия съдизъм толкова нашумял на последък у нас . А колкото до това , че ти крадат чорапите : не се притеснявай . Можеш още на следващия ден да ги намериш на "Илиянци" , но в найлоново пликче с цена и да си ги откупиш , ако са ти толкова ценни ! 8-)

Duvessa
06-11-2008, 22:44
Момичето не е виновно, просто не е възпитано както трябва явно, което прави лошо впечатление. Като отидеш на чуждо място не трябва да се втурваш да пипаш и разглеждаш всичко и най-малкото, трябва да уважаваш труда, който е положил домакинът, тя обаче тези неща май не ги знае. На мен не ми се е случвало- само най-близките ми приятели са си позволявали да ми пипат нещата, но нямам нищо против- те си знаят, че обичам да ми е чисто и подредено и се стараят да не правят голям хаос.

saysonic
06-12-2008, 03:42
;) Не се притеснявай има такива хора аз лично познавам такива дето влизат и веднага имат манията да отвярат всички видове шкафове и да тършуват навсякъде....и аз не разбирам тва си е тяхна си няква мания....:)!

Slun4evko
06-12-2008, 08:42
Абе то бива любопитство,ама чак пък толкова....липса на елементарно възпитание. Дори,аз която съм прел=бопитна,никога не бих си позволила до рова из чужди шкафове и т.н. А ако някое сувенирче ми се стори интересно,бих попитала преди да посегна да го разгледам. Ебаси и отношението,което имат някои хора. :( А сигурна ли си,че е все пак сте толкова добри приятелки ? И друг път,ако вземеш по случайност пак да я поканиш/знам,че си се зарекла да не го правиш,но ако така се стекат обстоятелствата/ вземи да я приковеш с белезници за стола и не я пускай преди да реши да си ходиш! :-P :smt117

_FaShIoN_
06-12-2008, 10:02
На мене до сега не с ами праивли тоя номер като са идвали в къщата ми,но аз няма и да го позволя,защото в нас е много чисто и подредено и много се дразня някои като ми прави такива мизерии.... :D

TheOtherME
06-12-2008, 10:29
Ами да ти кажа, не ми се е случвало досега.Ама ако ми се случи...тоя човек скоро няма да влезе в къщата ми пак. :o

Nadelina
06-12-2008, 10:56
Na men mi se e sluchvalo tova. Razglejdane na vsichko v kyshtata, obstoina obikolka na cqlata staq, da ne kaja cqlata kyshta. Ujas! Pyk da ne govorim, ako e i takava myrla. Pone kogato si na gosti se dryj normalno, be!

MoonAngel
06-12-2008, 13:30
На мен не ми се е случвало, но ако ми се случи ще ми е доста неприятно и не знам как бих реагирала.

mtg1992bg
06-12-2008, 19:29
На мен и дневника ми е откривала една приятелка :shock: Тогава щях да я убия...щото от 100 страници тя отворила баш там, където оплюх един, дето на нея и харесваше уж...ама объркана работа. Сега и аз понякога не мога да си открия дневника, така го крия.
А като цяло нямам толкова много вещи, из които да се тършува...по принцип не ми е приятно някой да се рови из моите неща!

Ms.Lonely
06-12-2008, 19:49
Един път ми се случи и директно изгоних въпросното МОМЧЕ (забележете , не момиче) . Казах му в прав тескт , че е нахален и да си ходи . Принципно у дома е много подредено и чисто , и като поканя без да искам някой такъв после пак чистя и подреждам . Ама , какво да се прави . Въпрос на възпитание ! :?

st1ka
06-12-2008, 20:51
Обикновено, който дойде вкъщи винаги пита дали може да разгледа това или онова, но никога не и без мое разрешение...

soul1199
06-13-2008, 17:06
ami imala sum takav sly4ai samo,4e minalata godina,samo az bqh pokanila edna fr. i nali tq e sviknala da vliza y nas i az otivam za o6e sok i sa vra6am,tq rovi4ka iz 6kafa mi,az i vikam-`kakvo tursi6`
i tq`list i moliv` na men estt mi stana nepriqtno,no karai,ina4e,ako nqkoi iska da vidi,kakvo ima nqma problem davam nali,ina4e az,kat sa sabera s bff-to vinqgi posle 4istq pak 6oto sa veselim i nqa,kak, ina4e y nas vinagi e 4isti4ko :)

MidnightCreep
06-13-2008, 21:11
Някой така ако започне да рови,директно го гоня.Мразя да ми ровят в нещата,още по-малко вкъщи.
Просто и елементарно възпитание няма,бе.

MaxGirl
06-14-2008, 06:59
Мдам, имам една приятелка, която влезе ли в къщи почва да тършува и да разглежда навсякъде, но въпреки всичко всеки път, когато дойде я каня.

RhytmiX
06-15-2008, 19:37
ako e ruskinq e razbiraemo :D [/list]

TheNewReligion
06-16-2008, 14:58
ako e ruskinq e razbiraemo :D [/list]
Ем , не е рускиня . Еврейка е . :)

Puky
06-16-2008, 15:22
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :lol: :lol: ..
Тая твоя приятелка ме уби .. :D По принцип у нас идват мой приятелки които ги познавам цял живот буквално 8-) И никога не съм имала такъв проблем .Ако искат да разгледат винаги са питали . Или се заприказваме здравата за момчета гаджетата и т.н. и никога не им е пукало дали е разхвърлено или оправено . :) То като се замисля у нас всичкото разхвърлено са леглата 8-)

Yallama
06-16-2008, 20:36
моите гости , по принцип само гледат и задават въпроси , никой не е ровичкал по личните ми вещи :)