Влез

View Full Version : Ужасена.....:(

slun4ice_90
06-12-2008, 08:53
Знам,че ще ви омръзна с тези банални проблеми,но снощи като се случи това и много гадно ми стана...Значи пускам тази тема за един мой приятел или поне го мислих за такъв.Той е приятел и на братята ми и идва много често в нас,когато е тук правим много щуротии. :-D По принцип е много весел и адски готин и забавен,но..разбрах,че се друса.... :shock: :shock: Моля ви,кажете как да му помогна,не искам да се провали и да пропадне...... :? И така снощи ми пойска игла,но аз не му дадох...аз доста се учудих и го питах защо той нищо не каза....после той отиде в банята и там стоя поне 30 мин....аз зацепих,най-накрая какво може да прай....Връща се после и освен това си беше написал с ножче или там нещо на врата името на гаджето си имаше кръв...... :-x Аз побеснях и го попитах,защото го е направил...той нищо не каза..даже се снима с тела си и май изпрати на гаджето си......,не го очаквах от него.....Питах брат ми защо не го спре.....а той глупака ми каза,че това си е негова работа....Представяте ли си......????Ами утре може да посегне на живота си...... :-x На,мен ми пука за него.....отчаяна съм как да му помогна??? :-# :cry: Забравих да кажа,че е на 17 год...

SunnyG
06-12-2008, 09:38
Когато става дума за наркотици,ако този,който се друса сам не пожелае да си помогне,ако сам не потърси помощ - никой няма да му помогне!

MoHuTo
06-12-2008, 09:44
Ако той сам не иска да си помогне, няма кой друг да му помогне. Опитай се да поговориш с него и да го вразумиш, въпреки че сигурно няма да вдене нищо от това, което ще му кажеш :?

slun4ice_90
06-12-2008, 09:46
Ако той сам не иска да си помогне, няма кой друг да му помогне. Опитай се да поговориш с него и да го вразумиш, въпреки че сигурно няма да вдене нищо от това, което ще му кажеш :?Ще направя всичко,каквото мога,НЯМА да го оставя да се съсипе. :-x

_FaShIoN_
06-12-2008, 10:06
Каквото зависи от тебе ти ще го нашравиш,но не може само ти да искаш да му помогнеш,трябва и той сам да иска да ги спре,защото иначе каквото и да правиш ефектът ще е никакъв.... :?

slun4ice_90
06-12-2008, 10:21
Знам,че той трябва да си помогне най-много.... :(

remember_me
06-12-2008, 10:37
ne se barkai v 4yjdi ne6ta. ti qvno si my sama poznata taka li e ? ne moje6 da go spre6 da se drysa... spored mene moje samo ne6to stra6no skapo na koeto raz4ita nqkoi 4ovek..toi bi mogal da go spre da var6i takiva raboti :?

Lucho
06-12-2008, 10:38
Когато става дума за наркотици,ако този,който се друса сам не пожелае да си помогне,ако сам не потърси помощ - никой няма да му помогне!
Да,много си права..

sm_95
06-12-2008, 10:42
Ако той сам не иска да си помогне, няма кой друг да му помогне. Опитай се да поговориш с него и да го вразумиш, въпреки че сигурно няма да вдене нищо от това, което ще му кажеш :?

+1

LINKNOT
06-12-2008, 12:15
Ти видяла ли си въпросното наркотично средство? Щом е излязъл с рана,която сам си е причинил,има вариант да ти е поискал иглата,за да напише името й с нея и след като не си му дала е решил да използва ножа ... Примерно...

butty
06-12-2008, 12:25
хм... ами ти единствено можеж да поговориш с него... но не знам дали това ще помогне :? защото ... човекът з амомента ще каже, че те е разбрал, че ще се постарае да ги спира.....но ...... след това като види наркотиците..просто забравя всичко .. опитай се да гоовриш постоянно с него, разбери защо изобщо е започнал да ги взема..сигурно има някакъв проблем,нещо ала бала... но ти все пак си само позната.. неговата приятелка трябва да се постарае повече да го вразуми.. дано успееш да помогнеш :-)

slun4ice_90
06-12-2008, 16:52
Аз съм му ПРИЯТЕЛКА,разберете го това....Чудя се дали да кажа на приятелката му.... :-o :(

TheNewReligion
06-12-2008, 17:07
Ем , според мен освен да му икажеш какво мислиш , няма по какъв друг начин да му помогнеш . На такива хора помагат единствено и само специалисти , но понякога не доживяват за да им се помогне ... :( :( :( Кажи и на приятелката му , тя може и да знае ,де ама да не знае как да му помогне !

slun4ice_90
06-12-2008, 17:15
Ем , според мен освен да му икажеш какво мислиш , няма по какъв друг начин да му помогнеш . На такива хора помагат единствено и само специалисти , но понякога не доживяват за да им се помогне ... :( :( :( Кажи и на приятелката му , тя може и да знае ,де ама да не знае как да му помогне !Да,обаче тя е на 14 год...дали ще ме разбере не знам.... :?

Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 06:51
Аз не мога да разбера как можеш да имаш спринцовка за приятел. Наркоманите нямат приятели... При тях всичко е въпрос на сметка, както се казваше в една реклама. Съветът ми е да избягвате този глупак докато му дойде акъла в главата. В противен случай ще си навлечете големи бели на главата.

slun4ice_90
06-13-2008, 14:23
Аз не мога да разбера как можеш да имаш спринцовка за приятел. Наркоманите нямат приятели... При тях всичко е въпрос на сметка, както се казваше в една реклама. Съветът ми е да избягвате този глупак докато му дойде акъла в главата. В противен случай ще си навлечете големи бели на главата.Нямам спринцовка....той ми пойска игла за да си напише на врата името на фр-ката си.... :-x

Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 21:19
Аз не мога да разбера как можеш да имаш спринцовка за приятел. Наркоманите нямат приятели... При тях всичко е въпрос на сметка, както се казваше в една реклама. Съветът ми е да избягвате този глупак докато му дойде акъла в главата. В противен случай ще си навлечете големи бели на главата.Нямам спринцовка....той ми пойска игла за да си напише на врата името на фр-ката си.... :-x
В крайна сметка с какво се друса въпросният господинчо?

Freeminded
06-13-2008, 21:34
Смотано емо е ако питаш мене. В крайна сметка сте били сами у вас, не смяташ ли че е абсурдно да те пита за игла? Няма наркоман без игла под ръка, а в това че е поискал от теб такава е странно, понеже ти едва ли ще си човека, който ще има под ръка игла, пък и приятелите му са ти братя. Най-малкото - излага се. А в крайна сметка като не е намерил игла, значи не се е надрусал в кенефа. Дори да е седял там извесно време и да си е "нарисувал" с ножче нещо значи, че не се е друсал. Аз бас държа, че просто те харесва и търси начин как да му обърнеш внимание.

beiho
06-14-2008, 05:37
Този е емо според мен, ама все пак не знам. Ако е такъв няма да го спреш никога.Това е техният култ!Повярвай ми, той е свикнал да го прави и него боли-не се притеснявай толкова. Едва ли се друса!Но какво търси у вас ,след като брат ти го няма вкъщи-май е луднал по теб :D :lol:

LizZz
06-14-2008, 06:28
Спасявайте момичето, ако може..

ra4ence
06-14-2008, 07:19
И според мен момчето ти е искало тия неща само,за да си напише името на приятелката. Нищо повече. :)
А впрочем тая мода с писането на имена е адски глупаво и смешно нещо

slun4ice_90
06-14-2008, 09:54
Този е емо според мен, ама все пак не знам. Ако е такъв няма да го спреш никога.Това е техният култ!Повярвай ми, той е свикнал да го прави и него боли-не се притеснявай толкова. Едва ли се друса!Но какво търси у вас ,след като брат ти го няма вкъщи-май е луднал по теб :D :lol: :lol: Не си разбрал...брат ми беше в нас не бяхме сами хахах.Прави ми намеци хахаха,но си има гадже...пък и аз НЕ ИСКАМ ГАДЖЕ......... :razz: 8-) И да разясня той не е емо.

mhmhmhmhm
06-14-2008, 10:34
Ем , според мен освен да му икажеш какво мислиш , няма по какъв друг начин да му помогнеш . На такива хора помагат единствено и само специалисти , но понякога не доживяват за да им се помогне ... :( :( :( Кажи и на приятелката му , тя може и да знае ,де ама да не знае как да му помогне !Да,обаче тя е на 14 год...дали ще ме разбере не знам.... :?
тя,ако си има акъл в главата,няма значение на колко е

cute_like_hell
06-14-2008, 14:33
Едва ли ти ще можеш да му помогнеш ... можеш да поговориш с него и той сам да се оправи ... нз.. не можеш ти да му помогнеш..

Cherlotte
06-14-2008, 16:50

Да, и аз не разбрах - друса ли се изобщо и ако да - с какво? Щото ти сама каза, че ти е искал иглата не за да се друса, а за да си пише глупости по врата. :? Малко не се връзват нещата, но както и да е. Ако има обаче проблем и наистина е наркоман, Bcu4ko_ko3 е права - за такива хора приятелите остават на заден план, а нуждата от наркотик на преден. И трудно би му помогнала.Но той е сравнително малък, още може да не се е осъзнал, да се надяваме, че акълът ще му дойде в главата преди пълната зависимост.

slun4ice_90
06-14-2008, 16:56

Да, и аз не разбрах - друса ли се изобщо и ако да - с какво? Щото ти сама каза, че ти е искал иглата не за да се друса, а за да си пише глупости по врата. :? Малко не се връзват нещата, но както и да е. Ако има обаче проблем и наистина е наркоман, Bcu4ko_ko3 е права - за такива хора приятелите остават на заден план, а нуждата от наркотик на преден. И трудно би му помогнала.Но той е сравнително малък, още може да не се е осъзнал, да се надяваме, че акълът ще му дойде в главата преди пълната зависимост.Vidqh go da 6marka ne6to,no ne znam kvo e.... :-o :?