PDA

View Full Version : Защо всички момичета се цупят като им кажат, че са малки?

Bcu4ko_ko3
06-12-2008, 11:03
Та темата ми идва от идеята...някви лапета като им кажеш, че са малки, от женски пол, веднага контрират с "Не съм малка", след като даже не носи още дамска чанта...Не мога да си го обясня...бързат да пораснат ли...има време за мерцедеси и пистови мотори и чалга концерти...но на тях не им се чака ли...Какво мислите?...

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-12-2008, 11:08
И дори да подносят дамска чанта, ако са на 12, пак са лапета - чантата и облеклото не променят човека.

cinderella_gugutka
06-12-2008, 11:13
еми ти незнаеш ли-до към 30 години всеки иска да се прави на по голям а след това всеки по4ва да се подмладява...тва не е само при моми4етата :oops: незн що се у4удвате толкоз :P

Lyubeto
06-12-2008, 11:14
Защото някои са прекалено глупави.Мислят си ,че като са големи ще правят всичко , което искат .И за това и бързат ... Или просто се засягат като им го кажеш и си мислят ,че може да ги подценяваш за нещо. :-o

sunset_light
06-12-2008, 11:32
Ми има и такива хора,аз съм на 13 ,ама не мисля,че съм голяма,даже съм си дете и се чудя на някои мои съученички като нещо започнем да спорим относно тази тема ,че и те са деца,те само противоречат ,че не са деца явно защото имат по 10 гаджета в интернет и се представят за какви ли не,чудя им се,да. :?

06-12-2008, 11:33
emi na4i..i na men nqkoi kato mi kaje tyka..i az ...eeeiii ...vikam ne 4e ti si po-golqm/a ama karai :D :grin: :razz: noo ponqkoga...nqkoi imat pravo da se syrdqt shoty nqkoi sa nadjivqli godinite si...mislqt mn po-razumno ot svoite nabori....kat men naprimer..mislq super trezvo...izqla sym mnn shamari ot jivota ve4e..a oshte nqmam 15 zaboga..(sled nqkolko meseca stavam) ...vidqla sym i 2 i 200...i mi e my4no za tova 4e ne moga da jiveq detsvoto si kakto trqbva...ama..realniqt jivot e takyv..i az go nau4ih oshte ot 12,13 godishna!! tyi 4e...nqkoi imat pravo daa se syrdqt!! ponqkoga i az pravq mn detinski raboti i imat pravo da me nari4at malka...no ne i za otdelni neshta!!

Wrathchild
06-12-2008, 11:35
Дамската чанта не е критерий...
Но се цупят, защото мислиш, че като си голям ти дава само предимства. Нищо, като порастнат ще видят, че има много повече отговорности...

valentinka_1990
06-12-2008, 11:55
Дали едно момиче е станало жена,не се измерва с това да носи дамска чанта.
Аз съм на 17,след месец правя 18 и не мога да кажа с точност "Да,малка съм" или "Да,голяма съм".Всичко е много относително.
По принцип не се обиждам ,ако някой ми каже,че съм малка,но зависи кой е.За възрастта,да ясно е малка съм,но не за всичко и всички.Само че не обичам това да ми гоказва някой който ме знае само по име и си няма и представа какъв човек съм,иначе не се обиждам от това. Човек трябва цял живот да пази детското у себе си,защото децата имат някои качества,които правят живота по-лесен.

PePeLePew
06-12-2008, 12:16
по тази тема мога да напиша много редове.... но ще се ограница с личните си наблюдения.... момичета попринцип израстват физически по бързо в периода 12-15 години от момчетата и докато съучиниците им изглеждат найстина лапета и си създават едно ссъмочувствие на много "голями",а всъщност са големи лигли...

Аз съм на 19г. и мога да кажа че ми се иска да съм дете... колкото по-голям толкова по-големи грижи имам.... като се замисля че като си взема 1 близалка от 20ст. и се чувствах супер готинино,а сега трябва да работя трябва да излизам трябва да се занимавам с мацките и всичко това иска пари,а аз се скапвам от бачкане по 12 часа хич не бързайте да пораствате ей голям хуй ще ви клати

Wrathchild
06-12-2008, 12:31
Това го говоря на всяко момиче, което ми каже 'еййй, ти си голяма кака, как искам и аз да порастна'. Но всяка възраст с предимствата си все пак.

MoonAngel
06-12-2008, 13:04
Така е, първо казват, че не са малки, а после, че не са дърти. Природа...(то и аз съм момиче, но не ми се иска да порасна, защото доста съм пораснала вече)

Remini
06-12-2008, 13:07
Това да носиш дамска чанта не те прави голям!

И темата не е в правилния раздел!

zvQr_nO_s_ChAr
06-12-2008, 14:38
Абе не Съм МАЛКА БЕЕЕ :razz:

GregoryHouse
06-12-2008, 14:43
МИсля, че ако кажеш на 7г хлапе "Още си малък" ще ти отговори същото... И го правят щот си мислят че е яко да си голям...и се правят на големи и така...тъпотията процъфтява...

MartyParty
06-12-2008, 14:56
Защо смяташ ,че са само момичетата.И 6 годишният ми брат като му кажеш,че е малък и почва да мрънка.
Между другото и аз не нося дамска чанта.Навсякъде си ходя с чантата за даскало,щото без нея постоянно имам чувството,че нещо ми липсва.Пък най-мразя да вляза в автобуса и всички говеда да почнат да ми я бласкат...Но това е друга тема.
Също не разбирам защо темата е тук.

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-12-2008, 16:02
добре говорите така за момичета .. ами не смятате ли че е смешно примерно 14 годишно момче да чати с 12-13 годишно момиче и да и каже че е малко... супер ми е смешно това.. няква си година 2.. и вече са "малки" .. иначе по принцип е нормално така да реагрират нали вече 13 гошните са с опит на 20 годишни ... :-o

skatemore
06-12-2008, 16:04
тъпи ли сте

GregoryHouse
06-12-2008, 16:06
тъпи ли сте

очевидно 8-)

Lady_B_
06-12-2008, 16:07
Еми ще се цупят като са си малки ... :D Истината боли ... :D :D :D

punkrock
06-12-2008, 16:11
Не опира само до момичетата, както казаха и някои други от форума.
И много ясно, че всеки би се издразнил, ако му кажат, че е малък, защото така един вид те подценяват, че още за никъде не ставаш. И аз съм на 16 и са ми казвали, че съм малка и се дразня много все пак аз не се имам за някво дете. А и познавам момичета дето са на 14 и пак мислят много зряло за възрастта си..

И защо все спорите, че някви 12-13 годишни не знаели какво искат, и вие като сте били на тяхната възраст сте били същите. Всички правим грешки, няма смисъл да се ядосвате излишно за глупости, щот тва показва че вие сте децата в случая.. :-D

MonSitY
06-12-2008, 17:23
еми как да не се дразнят не искат да им викат че са малки!! :D
и аз не бих искала да ми кажат че съм малка.както казаха преди мен зависи от човека 12-13 годишните (повечето) се мислят за големи щот са ходили с половинаат от града аз дет съм на 15 не съм.просто исат да са големи понеже си мислят че така ще ги харесват големите фешън батковци

Iv4eTy
06-12-2008, 19:57
Хахаха ти какво да не смяташ че като носиш дамска чанта и ставаш голяма :lol: Да ти кажа повечето лапетии носят дамски чантички, високи токчета и незнам си още какво, но все пак са .... тей че външния вид няма нищо общо :-D