View Full Version : 6ампоани
draki4ka
06-12-2008, 14:52
я тука да попитам какви 6ампоани използвате за6тото аз мн 4есто ги сменям :-o :-o :-o (извинявам се за гре6ките ако има такива) :) :)
nejnaDROGA
06-12-2008, 15:01
1.За грешките :) Ми още като ти прочетем заглавието става ясно,че за теб не съществуват буквите Ш и Ч :x
2.По темата - използвам най-вече Нивеа за изправяне само със сешоар :) На второ място са Дева и Шаума :) И никога не използвам Wash and Go и Head & Shoulders :x :o Просто ги ненавиждам тия марки :o По 2-3 пъти съм се къпала с тях и ми бяха съсипали косата и кожата на главата :o
angelcheeee_93
06-12-2008, 15:02
i az gi smenqm 4esto,no znam 4e tova ne e na dobre,za6toto kosata se izto6tava ot smesvaneto na tolkova 6ampoani.a ina4e v momenta izpolzvam head and showders.ne sam mn dovolna,za6toto u6kim e prptiv parhot a ne e taka.predi sam polzvala na Daf,na wash and go,palmolive. prepora4vam ti n ''Gliss'' az si bqh vzela odavna,no ostanah mn dovolna ot nego.trudno e da go namerq po magazinite,no kosata s nego e strahotna :)
plamsityy
06-12-2008, 15:13
Аз използвам на Avon-Advance Techniques против пърхот. Ползвам го вече около половин година и съм мноого доволна :grin:
Имам на Клоран.Иначе и на Фито ми харесват много.
TinkyWinky
06-12-2008, 15:26
Шаума :) И никога не използвам Wash and Go и Head & Shoulders :x :o Просто ги ненавиждам тия марки :o По 2-3 пъти съм се къпала с тях и ми бяха съсипали косата и кожата на главата :o
:)
remember_me
06-12-2008, 16:12
mdam na Wash and Go и Head & Shoulders sa otvratitelni. nz koi ot dvata be6e ve4e ne si spomnqm no ima6e edin ot teq dve marki protiv parhyt a pak vsa6tnost ti pravqt dvoino pove4e . na Nivea i na Pantene ti pravqt mn gladna kosata :? koeto e drazne6to za mene. osobeno ako ima vqtar kosata ti se razletqva na 360 gradysa. na Avon > Advance Techioques sam gi probvala predi godina i opakovkata vse o6te si sedi v banqta. prekaleno silen aromat imat koito napravo ti se zabiva v nosa a tova zna4i 4e yvrejda. az pone taka sam razbrala de. opakovkata ot Avon e lilava. nai sam dovolna ot VO5. sa6to i na Aroma :D sea 6te kajete 4e nikoga ne bihte si slojili nqkakav bykluk na kosata si :D 6tot stryva 1-2 lv ama izmiva prosto..idealno e meko kazano. polzvala sam qbalka,zelena opakovka. ot vsi4ki drygi 6ampoani na Aromata ti izmiva idealno skalpa. tva e moqta lekciq za 6ompaniete :D
little_elf
06-12-2008, 16:19
Garnier за суха и увредена коса (мн е добър :) )
Аз използвам Clear (много ме кефи мъжкия, въпреки, че съм жена) и Gliss Kur
Isabelle
06-12-2008, 17:22
Nivea i Loreal Elseve :)
DisciplineAndOrder
06-12-2008, 17:27
KLORANE
draki4ka
06-12-2008, 18:21
GLISS!
да се га и аз польвам този за6тото нещу май ми хареса и аз нз :D 8-)
donkihot
06-12-2008, 18:28
clear сега,ина4е оби4ам си4ки на schwarzkopf
scanadal
06-12-2008, 18:33
От доста време съм с CLEAR.Доволна съм :-)
preichetoy
06-12-2008, 18:41
глис, пантен и елсев а тоя хед енд шоудърс е ужасен.. много хубаво мирише, но за сметка на това ми съсипа косата ..
draki4ka
06-12-2008, 18:56
глис, пантен и елсев а тоя хед енд шоудърс е ужасен.. много хубаво мирише, но за сметка на това ми съсипа косата ..
о да мн е гаден поне на моята коса отгор еми я слепва а отдолу в краи6тата ми себутха дотакава степен 4е 4ак се 4удя как да я изправям :-o :-o гаден е !!!!!
mysterious93
06-12-2008, 19:28
1.За грешките :) Ми още като ти прочетем заглавието става ясно,че за теб не съществуват буквите Ш и Ч :x
2.По темата - използвам най-вече Нивеа за изправяне само със сешоар :) На второ място са Дева и Шаума :) И никога не използвам Wash and Go и Head & Shoulders :x :o Просто ги ненавиждам тия марки :o По 2-3 пъти съм се къпала с тях и ми бяха съсипали косата и кожата на главата :o
Това е 3-тата или четвъртата тема където им правиш забележка за Ч и Ш..еми така си ги кефи хората :grin:
:) В момента съм с някакъв на Ейвън с банан и..още нещо..май беше кокос но не съм сигурна..но сънсилк и глис кюр също са много хубави
gliss ku.r за боядисвана коса
MiLeNcHeToO
06-12-2008, 19:48
izpolzvam NIVEA i sum dovolna.. :grin:
Head & Shoulders ментовичкия, само той успя да се справи с пърхута ми.
Нивеа са станали страхотни...преди не ми понасяха, сега съм много добре с тях...иначе Глис и Елсев, но косата ми някакси свиква с тях и щом използвам повече от 2 опаковки подред започва да става гадна - омазнява се по-бързо или бухва много...иначе в момента ползвам 3-4 опаковка Нивеа и всичко е ок, няма го този проблем...
YourFavoriteMistake
06-12-2008, 20:36
Най съм доволна от Глис и Елсев. Както и от Ейвън- сега ползвам него, за суха и изтощена коса и мирише страшно хубаво, а и косата ми става страхотна. :grin:
еми аз използвам на vichy и съм наитина мн доволна. препоръчаха ми да реувам този за нормална и другия за по-мазна коса и аз изпълнявам :D и наистина косата ми е мека, гладка, бухнала - препоръчвам го :-)
Infinity
06-13-2008, 10:04
изпозвам лореал-елсев или гарниер фруктис и двата са супер :)
Nadelina
06-13-2008, 10:24
Nqmam opredela marka, koqto da haresvam, che da se kypq samo s takyf shampoan. Vinagi si vzimam za mazna kosa, zashtoto mi se omaznqva mnogo byrzo. No sega kato se izrusih mi se poizsushi i sigurno shte smenq. Inache za momenta se kypq s Schauma.
Ch0c0la73
06-13-2008, 10:43
na gliss podhranvashti maslaa ili tazi s edna treta maska pak na tazi seriq
nejnaDROGA
06-13-2008, 12:47
Това е 3-тата или четвъртата тема където им правиш забележка за Ч и Ш..еми така си ги кефи хората :grin:
:) В момента съм с някакъв на Ейвън с банан и..още нещо..май беше кокос но не съм сигурна..но сънсилк и глис кюр също са много хубави
Ми как няма да правя?!Все пак в българската азбука няма букви 4 и 6!!! :-x Вярно е,че покрай тези чатове (мирк-а,скайп,АйСиКю и т.н.) свикват да пишат на латиница ама ако ще е така поне да не се опитват да пишат на български :-x А и авторката сама спомена за грешките си и аз й ги казвам!!!Т.Е. Забележката ти в случая е напълно неуместна :) :-D
Mizani, Paul Mitchell, Kerastase, Tigi или Phyto :)
LadyCarameL
06-13-2008, 15:21
Pantene & Garnier
Елсев и Нивея - само тези ми понасят :-D
Spider4eto
06-13-2008, 19:44
Шаума, пантен и хед енд шолдърс
Аз в момента използвам на Елсев-лилавата серия за обем и съм мн. доволна,преди бях на Avon-пак за обем и той не беше лош :) Някой беше споменал в началото за Wash & Go и Head & Shoulders наистина са ужасни :-& вместо до премахват пърхута,той става повече :x Още първия път като ги пробвах и видях резултата се отказах и не съм и слагала повече такъв шампоан
sladko_teenche_v
06-13-2008, 21:24
Хербал Есенсис :grin: различни ароматиии :P
sladkъ_mackъ
06-13-2008, 21:51
Аз използвам на Avon-Advance Techniques против пърхот. Ползвам го вече около половин година и съм мноого доволна :grin: Шампоаните на Ейвън са отврат :-x
sw3e7_baby
06-13-2008, 22:32
Nivea Happy time s ekstrakt ot portokal ili loreal parij mai gliss se kazva6e ne ne elseve be6e ne6to si light srry za ne pdrobnata inf ama az ne gledam kfo pi6e znam si koe mi har i si go kupuvam seki pat ako nqma ednoto zimam drugoto :grin:
adizitk1
06-14-2008, 12:36
Бебешки и хининов-те са най-добрите.
бебешки :grin: може и да не ви се вярва ама с бебшкия косата ми стана супер, а съм използвала какви ли не марки, всички съм ги сменила и само бебешкия даде резултат
BigFakeSmile
06-14-2008, 18:10
na AVON za zdrava i blestq6ta kosa, no sam i mn dovolna ot fructis (nz dali tai se pi6e6e :D ) na Garnier