Влез

View Full Version : Проблем с екскурзия!

alexandarchy
06-12-2008, 16:28
Здравеите, утре заминавам на екскурзия до Слънчев Бряг от моят град до там е близо 180 - 200 км. за три дни две нощувки! Когато казах на майка ми тя веднага се съгласи, защото едва ли ще можем да идем на море тази година. До днес бях много щастлив поради този повод, но маика ми е видяла майката на другото моме от класа което " уж щеше да идва" и онази казала на мама:
"Да не съм толкова безотговорна да пусна детето си" . Тая е постъпила страшно не тактично защото майка ми си е притеснителна и днес говорихме и тя ми каза : и се опасявява дали да ме пусне стигнахме до там, че ме пусна, но ще бъде много притеснена, защото курорта е голям и може някой така да се "изразя да ме гепи". Постоянно ще имаме връзка, дори съм и дал номера на най - добрия ми фр. да му звани ако аз не дигам.
Та въпроса ми е е: Как да успокя майчицата ми :(

LovePoisoned
06-12-2008, 16:43
Ами обясни и, че можеш да се пазиш от всякакви глупости и евентуални опасности.. :) Може би въпросното момиче от класа ти е тъпа безотговорна лигла и затова майка й не я пуска.. и си мисли, че всички са като щерка й. :-D Нека майка ти да бъде в течение с всичко, което правиш, остави я да ти даде напътствия и даже да ти помогне с багажа, колкото и да ти е досадно (и на мен ще ми е...), недей да правиш свада, за да бъде напълно спокойна! :)

P.S. Приятна екскурзия.. Утре и аз ще ходя с класа. ^^

cvetelinaaa
06-12-2008, 16:54
ей и аз в други ден отивам в слънчев бряг :grin:

TheNewReligion
06-12-2008, 17:09
Ако ти има достаъчно доверие тя и сама ще може да се успокои , но явно ти няма ...

hrisence
06-12-2008, 17:33
Това е нормално за всеки родител, защото се притеснява за доброто на детето си. До сега на колко екскурзии си ходил без родителите си? На колко години си? Аз въпреки, че всяка година не пропусках да ходя където и да е - екскурзии, концерти, конкурси- майка ми винаги се е притеснявала. С всяка една година нейното притеснение намалява.Така де, по твоя проблем.....зависи също с кого ще ходите( само с твоя клас, с други класове и т.н.) Има много варианти, но все пак я увери, че си достатъчно голям, за да можеш да се справиш сам няколко дена. Късмет и приятна екскурзия :)

mrssmith
06-12-2008, 17:47
Кажи й,че ти така или иначе порастваш и ще ти се налага да се оправяш сам в много неща, а тя ще трябва да свикне с мисълта,че няма да си вечно малкото й момченце ;) Кажи,че като те пуска ти гласува голямо доверие и така те кара да се чувстваш порастнал и отговорен,което те радва. Само не прави изцепки и не я разочаровай, за да те пуска и друг път. Приятно прекарване ;) :P :-)

valentinka_1990
06-12-2008, 17:54
Кажи и нещо от рода на:

Да,знам,че си има опасности,но през летния сезон полицейкият контрол е засилен,а и все някой ще ми помогне,ако имам нужда,все пак не отивам до ивицата Газа.А и кой съм аз,че точно мен да отвлекат?

Малко иронично звучи,но на една моя приятелка,точно такива неща я успокояват.

mhmhmhmhm
06-12-2008, 19:05
оф майка ти,ако иска напрао с тебе да иде :?
кво се е разтревожила,ти да не си на 5 години
не знам на колко си,ама със сиг не си на 5 :D

FantaMen
06-12-2008, 22:06
Еми живея на 25 км от Sunny Beach и почти няма хора.Само англичани.Пък и има доста полиция.Нормлано е да се притеснява но чак пък толкова.Успех и приятно изкарване на Екскурзията!! :) :)

alexandarchy
06-15-2008, 17:02
оф майка ти,ако иска напрао с тебе да иде :?
кво се е разтревожила,ти да не си на 5 години
не знам на колко си,ама със сиг не си на 5 :D

Ами мисля, че е нормално родителите ми да се притесняват за мен! Sryy ако твоите не се притесняват ама не е тука мястото да избиваш комплекси и да обиждаш различни потребители.

П.С : Прекарах страхотно върнах се преди ололу 3 часа беше супер гот! Благодаря на всички потребители за подкрепата ;)