View Full Version : Едно момиче...
Sexy_boy_944
06-12-2008, 17:58
Има едно момиче което аз харесвам много време,но е любов от пръв поглед от доста време я преследвам :-o Имам и SKYPE пиша и,но тя не ми отговаря ! Кажете как да се запозная с нея никога не ми се е случвало нещо подобно,защото я харесвам много и не искам да се издъня пред нея 8) Ще съм ви много Благодарен :):):)
следиш от отдавна хм... интересно. лошо е че тя не те пише :(
знаеш ли дали си няма някой?знаеш ли нещо за нея?ако си по-смел отиди се запознай с нея покрай общи познати :)
skupe ... да добра комуникация но ... като у видиш заговори я няма как да даде Х и да не ти отговори ... а каквото и да каже ще ти стане ясно имаш ли шанс или не :)
Sexy_boy_944
06-12-2008, 18:09
следиш от отдавна хм... интересно. лошо е че тя не те пише :(
знаеш ли дали си няма някой?знаеш ли нещо за нея?ако си по-смел отиди се запознай с нея покрай общи познати :)
Няма гадже :) . Еми нямам общи познати,от различни училища сме тя живее в единия край на града аз в другия и просто....
Sexy_boy_944
06-13-2008, 16:43
Аре HELP de :? :lol:
Sexy_boy_944
06-13-2008, 19:04
HELP ME! :-x
Mementomori
06-13-2008, 19:27
Щом не ти отговаря в скайп и толкова я харесваш,отиваш директно и се запознаваш с нея,друг начин не виждам....
Просто отиди и се запознай.Няма да те изяде, не вярвам да е канибал.Споко, няма да се издъниш, развържи си езика, човече! :D
sabaku_no_gaara
06-13-2008, 19:36
от различни училища сме тя живее в единия край на града аз в другия и просто....
и колко пъти седмично я срещаш и къде?
Sexy_boy_944
06-13-2008, 19:44
Всеки ден ! Аз знам тя къде излиза така че мога да я намеря ккогато ми требва!
Еми тогава просто иди и я заговори, няма да те изяде, като не правиш нищо по въпроса недей да очакваш некви резултати.
kuklichka_bg
06-13-2008, 21:14
ole i az imam edin takaf det se mi pi6e po skype az ne mu pi6a i se uj se zasi4ame abe 6tom ne ti pi6e po skype zna4i ne6te ako imashe nqkfi simpatii 6te6e da ti pi6e tei kato q "presledvash" praish ne6tatat po zle spored men ddz :P :} au uspeh
kuklichka_bg
06-13-2008, 21:14
brei xaxa ti 4asten detektiv se izkara :razz:
Опри и пистолет в тила. Ще се съгласи да ходи навсякъде с теб :)
HELP ME! :-x
Кво искаш да те запознаем с нея ли :shock: :? просто като я видиш я заговори,казаха ти го вече :!:
Sexy_boy_944
06-14-2008, 05:36
Опри и пистолет в тила. Ще се съгласи да ходи навсякъде с теб :) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Точно !