View Full Version : Страхувам се от секса
eveto_07
06-12-2008, 19:41
Имам сериозно гадже и мислим да правим секс.мен малко ме е страх.искам да ми дадете някакав савет..............
т.7
krem4et0
Имам сериозно гадже и мислим да правим секс.мен малко ме е страх.искам да ми дадете някакав савет..............
години>? не се ли научихте? и колко е сериозно?
VerryBerry
06-12-2008, 19:47
толква много неща се изписаха за секса..защо не си направи труда поне да ги потърсиш..особено в този раздел е бъкано с подобни теми..
толква много неща се изписаха за секса..защо не си направи труда поне да ги потърсиш..особено в този раздел е бъкано с подобни теми..
tq ne pita za info za seks a iska mnenie dali da go napravi
sykrovishteto
06-12-2008, 19:51
След като питаш тук във форума дали да го направиш или не,вместо да го решиш сама явно не си съвсем готова! :)
parkourgirlss
06-12-2008, 19:51
Ако си над 15 няма лошо :)
LeVski_fen
06-12-2008, 20:03
Чукаи смело 8) :D
Drebnoto_f
06-12-2008, 20:16
бля Бля БлЯяя :razz: Гуш МУш :lol:
Ако мислиш,че си готова,го направи. Важно е да си отпусната максимално и да не се плашиш :wink: И освен ако не сте деца на по 13-14 г. всичко ще мине както трябва =;
паткай там .. иска ли питане :D
След като питаш тук във форума дали да го направиш или не,вместо да го решиш сама явно не си съвсем готова! :)
Взе ми думите :P
aniezina
06-13-2008, 07:22
Имам сериозно гадже и мислим да правим секс.мен малко ме е страх.искам да ми дадете някакав савет..............Иди и го изчукай най-брутално!