PDA

View Full Version : Бясна съм!!!

go-to-sleep-bitch
06-12-2008, 21:26
Ето ви моята история...въпросите ще са в края че вече не знам..Полудявам...Всъщност си имам приятел от година и нагоре..Но нещата с него не вървяха от доста време....И се случи така,че срещнах другия...Излизах с него няколко пъти..Няколко пъти сме се целували..нищо повече (то и тва си е чиста изневяра де) ама все пак...Та втория е човека който...дава всичко за мен,ОБИЧА МЕ,вярва ми,нуждае се от мен...Звучи много добре...но всъщност 1 по 1 излизат всичките му лъжи и съм бясна и отвратена и наранена едновременно...Първия удар беше когато разбрах от обща позната,на която мога да се доверя 80+ % ,че моя човек..си имал приятелка...от София...а ние сме далече от София де...после една по една лъжите му продължиха да излизат наяве а аз не знам какво да правя...Не съм му казвала че знам за неговата..преди малко също разбрах че въпросния се натискал със наща обща позната...И все някакви такива...Просто усещам че не мога да му вярвам... Проблема е че май се превързах прекалено много към него....Искам да му дам тотален игнор и да дам шанс на връзката ми да просъществува...Но ТОЙ е там...винаги...тва ме убива...Вярвах,че ще е по-добър от първия..а се оказа дори по-зле...Лошото е че излъгах приятеля ми на няколко пъти за него...моля се никога да не разбере...просто...толкова здраво затънах...
Май нямам конкретен въпрос..просто исках да изявя разочарованието си от мечтаното момче...И как заради глупост бих загубила човек,който наистина си заслужава...Да не говорим аз какъв епитет заслужавам,как се чувствам и прочее...Но каквото сам си направиш и Господ не би го направил пак...Приемам всичко-съвети,критики,мнения...въп оси...Ако някой е изпадал в подобна ситуация..нека сподели...Благодарско че изчетохте глупостите ми...

evil_angel69
06-12-2008, 21:30
ами според мен втория го игнорирай напълно,а с първия поговори

Lyubeto
06-12-2008, 22:03
Всъщност ситуацията ми е до някъде позната само ,че без тези долни лъжи. Просто премахни втория човек от живота си без значение какво ще ти струва.Заслужаваш много критики (както и аз де ) , но никой от тук няма право да те съди .Когато си мислим ,че губим нещо тогава оценяваме какво сме имали.Ти си оценила приятеля си чак след като си видяла какви тъпаци са повечето момчета. И незнам от къде си мислиш ,че те обича при положение ,че те лъже така ... :(

Lady_B_
06-12-2008, 22:52
Еми миличка то така или иначе и ти мамиш и двамата пък оставаш изненадана, че теб те мамят и лъжат ! Некак си не се връзва не прави това дето не искаш да ти го направят нали знаеш? А иначе смятам, че и с двамата отношениятата ти са обречени ... Дано срещнеш трети дето вече да е ок :D

MoonAngel
06-13-2008, 03:47
То по принцип всички лъжат. Гадното е, че си изневерила на приятеля си. Не ми се е случвало нещо подобно, но след като те лъже толкова си направи изводите сама.

huligankata
06-13-2008, 04:55
На втория пич 100 % игнор - не му позволявай да те разиграва.Биеш му шута и това е - да не те търси повече, даже обяснение не заслужава. А приятелят ти - ако наистина мислиш, че може да се оправят отношенията ви бори се, но не оставай с него само за да не бъдеш сама. Прецени си.Успех!

miss_asi
06-13-2008, 05:02
Ако първият разбере че си била с друг ще се почувства така както ти си се почувствала когато си разбрала че вторият си има приятелка.Аз бих ти препоръчала да зарежеш втория и да се опиташ да запазиш връзката си с първия(която може и да не просъществува дълго но трябва да решиш дали още изпитваш нещо към първия) :wink: Успех мила! :-)

MiMcHeToOo
06-13-2008, 08:25
Остани сама, най-лесно ще ти е. Няма да се мъчиш така.

Carlos
06-13-2008, 08:30
Виж, ако държиш на приятеля си (ИСТИНСКИЯ) няма какво да се молиш да не разбира, а бягай и му кажи САМА! Кажи точно и всичко защо кога и какво си направила и ако наистина се обичате и държите един на друг - ще се оправят нещата. Ако той те остави - ще е в правото си, въпреки, че според мен всеки трябва поне 1 път да прости. Хората правят грешки, но добрите хора не ги повтарят. Докажи му, че си добра! Не прави повече такива глупости!
П.П по-добре от теб да разбере за другия, отколкото от др място... Рано или късно все ще разбере, знай това!
Успех ;)

evelinka1122
06-13-2008, 08:39
с втория повече не се занимавай, а с първи се опитай да оправиш нещата.... и запомни че в една връзка никога не трябва да се отдаваш напълно!

Lost_Kiss
06-13-2008, 08:47
От една страна ти сама си го направила... Нали знаеш, че на всеки се връща.. Ти си изневерила на първото момче, и след това второта те лъже и си има друга... Но все пак.. зарежи втория... опитай се да се отдадеш изцяло само на първия.. и се бори за него.. Но недей да криеш, по-добре събери смелост и му разкрии изневярата... така ще е по-добре отколкото той след време сам да разбере, а ти само да го лъжеш..

Късметчета ;)

pet_14
06-13-2008, 09:05
От два стдла на земята.....
Я ся ми кажи яко ли ти е ? Щото ти си изневерила на приятеля ти ебз да си му казала,натискала си се с друг и в един момент разбираш....Представи си какво ще му е на него ако разбере....Повярвай ми със сигурност няма да те обича повече ;)
Ся съжелявам че малко прекалих,но все пак това е гадно спрямо него, не мислиш ли ?
Защо не беше го зарязала и тогава да се антискаш с друг,поне нямаше ад го боли толкова....:-x

Отговори си на въпроса кого искаш,кого обичаш и с кого искаш да си...Може би по този начин ще репип какво да правиш...

Al3ksandra
06-13-2008, 09:27
Миличка.. вторият не си струва да се занимаваш с него.. щом е лъжец, зарежи го... да си троши глава.. а на първия по-добре от теб да научи за изневярата отколкото от друг.. кажи му и ако му пука и те обича ще ти прости.. това е тест, да се убедиш дали държи на теб ;) Ако пък връзката ви се разпадне(което ми се струва вероятно), си направи една равносметка и тогава продължавай напред и дано срещнеш точния човек. Успех!

П.П.
И много да не ти тежи на съвесста защото няма смисъл, прости си и продължавай напред... Всеки прави грешки.. Важното е да не ги повтаряш ;)

Madn3s5
06-13-2008, 09:32
Така е.. от два стола-на земята :-|

MonSitY
06-13-2008, 10:10
не не ми е познато и не одобрявам поведението ти но това не означава че не е възможно и аз да направя такова нещо (нищо не се знае)какво да направиш ли?еми забрави този втория ама кажи всичко на първия за да си начисто бъди готова и да останеш от 2 стола на земята защото не си постъпила правилно съзнаваш го но това не означава нищо ще си го получиш както се казва...

ra4ence
06-13-2008, 10:29
Той ти е нещо като любовник /не в точни смисъл,защото не сте спали/.
Ти за него си като любовница.
Това е всичко между вас.
Гледай си връзката. Дано си разбрала,че всеки си има недостатъци. И колко държиш на твоя, щом за нищо на света не искаш да разбира за игричките ти :)
8) успех

nevito0
06-13-2008, 14:35
ми може би трябва да поговориш с "втория" :-D ..ако не излезе нищо-майната му..но според мен да се връщаш при първия не е мн правилно..за да му изневеряваш може би нещо ти е липсвало..или просто е било разпускане? ;] :-)

comics
06-13-2008, 14:39
Ти си на принципа "нека да е по-малкото зло, пък да си е пак зло" ? Я заеби и двамата!

GameMaster
06-13-2008, 15:01
Emi vij sega...Mnogo gadno si postupila sprqmo svoq fr...Vsyshnost zabravi go onq i si produlji vryzkata.No gadjeot ti ne trqbva da razbira ili ako shte razbira neka da e ot teb.

Bubalcheto
06-15-2008, 18:18
GO TO SLEEP
BITCH !!! :razz:
но все пак зарежи и двамата!Намери си ново гадже на което да държиш и да не изневеряваш

miShle
06-15-2008, 19:14
Не разбирам как може едновременно да е човека,който те обича и дава всичко за тебе и в същото време да е човека,който има приятелка в София и се натиска с друга .... Противоречиш си ... :?

cinderella_gugutka
06-15-2008, 20:36
много късно си разбрала 4е на мом4етата не може да се вярва(е,има и изклю4ения тук таме ама са рядкост)

giginkaaa
06-16-2008, 06:25
И аз съм имала подобна случка, самоче беше намесено само едно момче. В началото се чуваха само слухове, че ми изневерява, но в последствие разбрах че са реалност. Бях достатъчно глупава да му дам втори шанс и сгреших. Не прави моята грешка.Зарежи го и признай истината на другия. :)

Angel_of^love
06-16-2008, 07:01
Единствения начин, според мен, да се отплетеш от тая нелепа саша дето си забъркала е да зарежеш втория и да кажеш абсолютно всичко на първия.С втория не търси никакви контакти и връзки, защото е възможно пак да се изкушиш, а сама знаеш, че повториш ли грешката няма да е така лесно да останеш "безнаказана"... Повярвай.Направи го веднага.

PaChanGa_GiRl
06-16-2008, 07:35
Втория наричаш лъжец, такава си и ти !!! Истинският ти приятел не заслужава такива лъжи, спрямо теб! Остави и двамата според мен. ю
Успех!

LizZz
06-16-2008, 11:39
GO TO SLEEP
BITCH !!!
Тооооочно така! 8-)

Mementomori
06-16-2008, 11:48
Понякога човек възлага твърде големи надежди на някого,доверява му се напълно и накрая остава излъган и разочарован,както е станало в твоя случай.Най-добре забрави за това второ момче,защото той вече те е предал и все пак може да поговорите и да видиш какви обяснения би ти дал,но не се поддавай на провокациите му,тъй като много момчета се опитват по този начин да се оневинят и заблудят събеседника!Също така установи какви точно са ти отношенията с първото момче,не бива да го шантажираш и мамиш,защото е непсраведливо срямо него,а и спрямо теб,голяма каша е,но само ти можеш да я оправиш,успех,стискаме ти палци!

shoon
06-16-2008, 12:06
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА... 8)

sindity
06-16-2008, 12:09
Мдаа много ми е позната ситуацията в която си изпаднала.Моят съвет е да си оправиш сегашната връзка и да зарежеш завинаги този другия докато е време! че после..