PDA

View Full Version : Раздялата...

Yancheto
06-13-2008, 14:39
Пускам тази тема за класовете,които се разделят...Като моя :( Как се чувствате?Ще тъгувате ли за приятелите и съучениците си???

Gothique♫
06-13-2008, 15:10
Еми кофти ми е с някой от тях съм била 9 години,но сега следва друг клас като се надявам да се спогодим и да бъдем задружни а не като бившият ми вече клас с които много неща не си казахме но ни беше забавно.Ще ми лисват.. :(

plamsityy
06-13-2008, 15:55
И на мен много ще ми лисват, макар че с половиния клас не се разбирах... поплакахме си малко... С новия клас се надявам да се разбираме, да сме готин клас! :)

Boyd
06-13-2008, 17:24
Не.

За човека, за който ще ми е "мъчно" няма за какво да се притеснявам. Тя си е при мене и без т'ва.

П.П. Разликата е, че се разделяме след 12-ти клас, не след 8-ми или 7-ми.

SuNsEt
06-13-2008, 17:56
Ми днес бях за последно с тях...Много ми е сдухано...ма то тва е заради изпитите...Не за друго.Иначе...се ми е тая. :-D

4eere6ka_kiss
06-13-2008, 19:00
Еми всички мои познати от други училища викат , че се скъсали да реват :D а ние не си казахме 1 дума :-D все едно си е нормален ден и утре пак ще се видим 8-) Така си се радлелихме след купончето :D За кво трябва да се циври и да се напиваме от "мъка" :lol: За кво трябва да се напием и да пълзем , като можем да се напушим и да летим :grin: следвахме си тва правило Супер задружен клас ...

beiho
06-14-2008, 05:50
Миналата година завърших основно, обаче въобще не тъгувах за тези пишлемета.По-мъчно ще ми стане за хората, с които ще се разделя след 12 клас.Защото разбрах, че старите ми приятели са били просто спомени от детството, а до 12 ти клас ще бъдем зрели хора, а това е по-важно нещо,защото да си намериш приятели след 8ми клас е много трудно.Още по-трудно е ,ако си вече възрастен.Трябва да си много отворен към новите хора,да ги заговаряш ти, а да не чакаш те да говорят с теб.Така че , не се стягай толкова-животът е пред теб ;)

tItEufFf
06-14-2008, 06:25
Днеска ще ни е прощалната вечер и ние си го направихме като малка абитиурентска .. Малко ми е сдухано сега, но като отида там сигурно ще се забавлявам .. а може и да порева малко

sunset_light
06-14-2008, 14:25
Изобщо не ми е мъчно! :grin:

buttertoast
06-14-2008, 14:28
Ами до няква степен ми е мъчно,с някои от класа ми бях 7 години,с други 3 .. свикнала съм с хората,но не ми е толкова гадно.Повече ме е яд,че се сближих с някои хора чааак последния срок на 7 клас :( Дано попадна на свестни съученици сега,в 8 клас .. :( 8-)

Muxuto
06-14-2008, 14:35
На всички много ви завиждам :( аз завърших тази година,класа много много си го обичах,знам цяло лято ще се виждаме отново ще де разбиваме заедно,но една си е тръпката да идеш в 7 сутринта на кафе и после цяяял ден да дремеш да тях на даскало :? много ви обичам всичките 12 б клас ПГХТ... :smt006

PeopleAlwaysLeave
06-14-2008, 14:42
Аз завърших тая година и на бала много рев, много чудо беше... Гадничко си е. Хора, казвам ви - кефете се докато още ходите на училище, после чувството е много гадно :( И аз като всички вси си виках "еее как искам да съм 12ти клас, най-накрая да свърша даскало" и като дойде бала ми беше супер кофти... Тепърва ще ми става още по-мъчно не само за съучениците ами и за самото училище...

Pedigree
06-14-2008, 15:33
Ние вчера се разделихме. Бяхме на пицария, не всички дойдоха, беше тъпо, всеки гледаше да се изчупи, включително и аз.

Та, надявам се, да ме приемат в училището, в което искам да вляза. Надявам се, това ни беше последната година. Да, аз супер много се радвам, че се разделихме, защото нашето не беше клас. :)

chocoleptic
06-14-2008, 18:22
Няма да ми е мъчно.
Само за един човек.

FunkyFresh
06-14-2008, 18:27
Мене ми е за самото даскало не за хората в него :)
Учителите ще ми липсват, но не и другите индивиди 8-)

VampireGirl666
06-15-2008, 10:52
Разбира се,че ще тъгувам за класа си.Някои казвам,че всичко минава и т.н.Но не е лесно да забравиш хората,с които си бил 7 години всеки ден по 7 часа заедно. :cry: :cry: :cry: :cry:

taffy
06-15-2008, 11:05
2/3 от тях ги мразя, ама все пак си поплаках.. Много ще ми е мъчно, въпреки че догодина в гимназията няма и да се сещам за тях..бързо ще се забравим. Ама паак е гадно..

"Колко дълго чакахме този последния час,а сега сме разплакани и никой не тръгва от нас. Сякаш за старите чинове всеки е вързан с въже. Тежко се гледаме всички - в клас ни е толкоз добре. Нека звънецът последен времето хукнало спре! " =]