View Full Version : АлКоХоЛ ..
besnicataa
06-13-2008, 14:49
Пиете ли алкохол?Харесва ли ви?Ако да какъв алкохол:Уиски,вино,водка,ма ртини,узо...и други..?Аз си падам по J&B,Jack Daniels,Vodka Flirt Green Apple и други...
Знам 4е темата не е за тук,но не знаех къде да я сложа съжалявам...
http://koneko-consult.eu/su/wp-content/uploads/2007/11/jb.jpghttp://www.drinkinhand.com/vendors/jackdaniels.gif :)
Moderated by miloto
т.1 от Правилника:!:
paola_Rey
06-13-2008, 15:12
mdam....vodka FINLANDIQ,MARTINI,J&B I beilis(umiram za beilis) :P :P :P :P
LeVski_fen
06-13-2008, 15:34
В много редки случаи с компания пия водка,иначе не обичам много твърд алкохол карам си на бира или повечето пъти безалкохолно-не съм голям пияч :D
Пия радко, в компания,като сме на клуб- Смирноф и Собиески- все зелени ябълки или уиски. Никога не пия бг алкохол....Иначе по заведение за хапване само си взимам бива и малка водка за салатата.
borovinkaa
06-13-2008, 15:59
И аз пия рядко, но препочитам : Jack Daniels, Johny Walker, Martini, Baileys и др.Най-вече обичам уйски и водка, а бира мразя :P
м!sS wendy
06-13-2008, 16:06
домашна ракия :grin: 8-)
ами много рядко пия водка и уиски (на празник)
TellMeYourName
06-13-2008, 16:21
Всичко пия без водка и джин...
Много рядко пия и то по малко. Ако се случи - вино (бяло или червено) или уиски с повечко лед.
Не пия. Ако искате ме мислете за задръстена, все ми е 6.
Не пия. Ако искате ме мислете за задръстена, все ми е 6.
аз пък ти се възхищавам :)
sexa_na_kompleksa
06-13-2008, 16:48
Да, пия. Често що годе, но гледам да не се напивам. Обичам почти всякакъв алкохол. Но след едно натравяне с водка Флирт, не смея и да го погледна тоя боклук, предпочитам Аляска и Абсолют. А иначе чичо Джак рлз. :D
little_elf
06-13-2008, 17:01
И аз не пия и не ме е срам да си го призная :P
nencuHka
06-13-2008, 17:02
Обичам много Baileys , Smirnoff Green Apple , Dumple , After Shock , Absolut Lemon , Jameson ... ama ne si mislete 4e piq redovno,rqdko ako sedna na zavedenie da si porycham neshto 50-gramovo za nazdravici :D
paola_Rey
06-13-2008, 17:04
Да, пия. Често що годе, но гледам да не се напивам. Обичам почти всякакъв алкохол. Но след едно натравяне с водка Флирт, не смея и да го погледна тоя боклук, предпочитам Аляска и Абсолют. А иначе чичо Джак рлз. :D
bila sam v toksikologiqta dva dena zaradi toq 6i.an flirt :-x :-x :-x :-x
ВОДКА АХЕЛОЙ !!!! 8-)
Преди пиех доста повече, сега съм понамалила бая и се радвам за което.
Carmen_Kass
06-13-2008, 17:19
Пия само на по-специални дни.Не се напивам.
Обикновено Мойет и Шандон, Дом Периньон,Бейлис,Червени вина,Бели вина,Мартини и коняк Енеси,но ако има и Курвоазие не отказвам.
paradiso
06-13-2008, 17:21
TEKILAAAA I ABSOLUT VANILIQ :D MM MARTINITO E QKO
sexy_sladuranka___
06-13-2008, 17:21
Тцтцтцтц , сега и на мене ми се допи :)
ve4e ne 8-) imam loshi spomeni :razz:
Пия, да...Водка пия, но не я обичам... Обожавам мартини, вермут, бяло вино или бейлис, пина колада също. Пия може би всичко, единствено и само без текила, никога не съм я вкусвала даже, по ред неприятни причини.
Най-често вино пия, особено бяло. Инче по купони водка (не Флирт разбира се) или текила, рядко мартини :) Бира мразя, както и джин
Естествено,че пия,с повод без повод,имало е случаи да се напивам,но тва е като излизам на диско примерно :grin: Всичко пия-бира,водка,уиски,само мартини до сега не съм пробвала ама и тва ще стане :D
sladko_teenche_v
06-13-2008, 21:26
Попринцип бира иначе каквото има!само да е алкохол 8-) 8-) 8-) 8-) :lol:
DisciplineAndOrder
06-13-2008, 21:33
без водка
аа не е верно тва! ПО РУСКИ!!!
TellMeYourName
06-13-2008, 21:45
без водка
аа не е верно тва! ПО РУСКИ!!!само така става...
cute_like_hell
06-14-2008, 01:28
:)
EarthShaker
06-14-2008, 05:36
БИРА
Ch0c0la73
06-14-2008, 07:51
piq 4esto , po to4no piq kogato mi se otvori vazmojnost,dosta si piivam,ama se napivam samo v specialni slu4ai 8-) , principno sam na vodka predpo4itam da ne e bg ama ko da se prai ponqkoga nqmame pari :( :D ..ina4e ako neshty po special ili na morenety kato ima finansii..obojavam martini,`cosmopolitan` qq imashe edin kokteil s 6 alkohola vatre ama my zabraih imety nqkav island beshe amaa haxhxa , aaa zimataaa nai obi4ammm beilisss i ne samo zimata ama se pak togava oshte mi e po golqm kefa nz hxah ;] ina4e mrazq bira i tam podobni gazirani povarni :D a druguuu piq kvot mi dadat hxah
unfaithful1234
06-14-2008, 08:07
Аз не пия... :)
GaBiIi__
06-14-2008, 08:29
savoy sobieski tekila metaxa
GaBiIi__
06-14-2008, 08:44
savoy sobieski tekila metaxa
Nadelina
06-14-2008, 08:57
Vodka Flirt.
OtherDimension
06-14-2008, 10:27
преди пиех много ... ама много
но вече пораснах и спях с лигавщините
в момента пия само бира, на вечери - вино
рядко пия уиски и само ако е Ballantines, другите ги мразя(особено Jameson е най-голямата гадост, която съм пил!)
текилата си е красота
UnaBletoLoVeU
06-14-2008, 10:59
Рядко пия и то само водка със сок, Бейлис или бира
Abigoria
06-15-2008, 07:29
БИРА
! :o
SunSmile
06-15-2008, 07:34
Не пия алкохол. Само ако има повод мога да пия Мента, Вермут, Бейлис по-рядко водка или текила (със сол и лимон) :)
Miss_Perfekt
06-15-2008, 10:17
Аз пия само лятото незнам защо :D може би защото повече излизам :) пия най-вече пина колада и водка зелена ябълка може
Алкохол пия, но рядко..бира(Бекс, Каменица), водка(всякаква, нямам никакви претенции, но сякаш най-много Флирт съм пила) , уиски( рядко, но Ballantines), а когато излизам вечер, ако не съм на безалкохолно, пия 100 мента със спрайт с лед и лимон.
SiNiStEr
06-15-2008, 10:23
Рядко пия,само когато съм с компания...
Най-често водка с мн лед
Ами, аз пък съм си алкохоличка :-D
Почти всичко пия, само гледам да не смесвам.
Защото водка + вино... олеле.
Glezanka
06-16-2008, 08:35
Вино,Бира,Ракия,Бърбън,Верм ут,Текила,Мартини,Джин,Ром,� �ента .... общо взето пия всичко без мастика и водка :)
barbie_94
06-16-2008, 14:17
Sobieski zelena qbylka,Bushmils,Johnny Walker
Пия даже много .. обожавам водка :-) която и да е носех си по патронче в даскало .. ( да не си помислите че съм алкохоличка или прочее..) не съм :) просто си пийвам а иначе от месец не съм докосвала алкохол на нов хранителен режим съм спазвам сичко точно :) е вярно е че в стаята ми има шишета с водка нО нЕ пия от месец :) за напред само на важни събития,празници,купони :) и от време на време за настроение
miminkaa
06-25-2008, 13:38
Пия алкохоол..Харесва ми..Водка.. :grin:
eveto_xx
06-25-2008, 14:18
Пиете ли алкохол?Харесва ли ви?Ако да какъв алкохол:Уиски,вино,водка,ма ртини,узо...и други..?Аз си падам по J&B,Jack Daniels,Vodka Flirt Green Apple и други...
http://koneko-consult.eu/su/wp-content/uploads/2007/11/jb.jpghttp://www.drinkinhand.com/vendors/jackdaniels.gif :)
Мии в общежитието чат-пат със съседите пийвахме,иначе и у нас се случва с мама да седнеме на биричка или вино :)
sodomicdream
06-25-2008, 21:07
много рядко употребявам алкохол и то... в такива количества, че да ти стане смешно :D
Чаша вино при поводи и много рядко я изпивам до край.
Предпочитам натуралние сокове, защото газирани напитки не мога да пия.
Аз пия всичко но само по повод.. Най-много обичам водка "Flirt - Green Apple" :-)
huligankata
06-25-2008, 22:27
Бира, бира и бира и чат пат вино - червено и бяло каквото падне.
Pliok0019
06-25-2008, 23:10
Обожавам мента и ром. Напоследък всеки ден като излизам пия по една бира, заедно с компанията.
Това сериозно ли бе ? Да не сте пили някакви хапчета или сте изпили в много големи количетства.. :shock: :shock: :shock: :shock:
Ами преди си пиивах повечко,но с мярка, сега само бира от бреме на време. Обичам и уискито. 8)
wasntme_
06-26-2008, 17:13
xAXaXa to tova e vsqka ve4er kato se sabereme...
ina4e absolut si4kite vidove sa mnoooo golemi...
angel000
06-26-2008, 17:29
Аз пия рядко, само на празници и понякога по дискотеки ,препочитам Jack Daniels, Johny Walker и Baileys , но винаги пия по малко , защото е супер грозно да си пиян , особено ако си момиче .
Sobieski zelena qbylka,Bushmils,Johnny Walker
бе ти не си ли набор 94 ?!
MusicIsTheKey
06-26-2008, 21:02
Не съм фенка на алкохола, пия много рядко. Предимно бира, вино или текила.
ShadyRecords
06-26-2008, 21:45
Нито пия нито пуша само биричка и някой джойнт в годината 1-2 пъти фитнесяга съм :)
аз също вече не пия,освен биричка :smt006
Wrathchild
06-27-2008, 04:20
Преди много пиех. Ужасно много, предимно джин с тоник и водка със спрайт. А сега мразя всякакъв алкохол, освен може би биричка в малки количества. И то гледам да е само по заведения, примерно пицария някаква, че иначе по купони става лошо положението - не спирам, докато не ми се замае главата. Чак тогава се усещам, че 'абе не трябваше да пия толкова...айде още малко...'. След такъв случай намразих ментата :razz: Ама от пиянските години се научих едно - пияна, не-пияна - здравият разум и осъзнаване на действията ми не мърдат. Така няма шанс да ми разказват, че съм танцувала гола на масата или да се събудя до чудовището от Лох Нес примерно...
wasntme_
06-27-2008, 08:04
Това сериозно ли бе ? Да не сте пили някакви хапчета или сте изпили в много големи количетства.. :shock: :shock: :shock: :shock:
da tova e seriozno 4ovek.... tova Flirta i Mary Jane sa naaaai golemite spirtove... super bokluci sa -> nz kakvo pie6 izob6to...osven tova ne si li zabelqzvala razlikata mejdu sastoqnieto ti na sledva6tata sutrin kato se napie6 s nqkoi bokluk kato flirt i mejdy sobieski da kajem... markoviq alkohol pone znae6 kvo pie6... a ne nekvi himiii daty ne si sigyrna kvo ima vatre... golqma belq mogat da ti napravqt...
AnChItOoOo
06-27-2008, 09:45
Даам..пия само в компания...От всичко най-обичам Джин.Мога да изпия и 1 бутилка :-D И довечера с класа ми мислим да пробваме кой колко може да изпие :lol: :smt030 :smt033 :smt006
ае тоя алкохол не е раута ... по дуре минерална водичка ..
ice_cream_f
06-28-2008, 09:59
Az puk NE piq :grin:
miloto_girl_4e
06-28-2008, 10:41
Пия само, ако има повод :)
Обичам Absolut Vanilia :-) :-) :-) :D
Пия още Smirnoff, Sobieski (зелена ябълка), обичам облачета(мента и
мастика), джин пия, бейлис обичам, afterschok ..
Не пия ракия, уиски, узо, вино, шампанско :)
Пия..4ервен ром,джин,4ервено вино и бира..като марки не ги знам,но едва ли са от най-скъпите..
Най-отвратително ми е мастиката.
Не обичам да пия, защото супер лесно се напивам.
Иначе карам на коктейли, вино и водка със сок. И уиски обичам, но по малко.
Pedigree
06-28-2008, 12:25
Бира... много бира... всеки ден.
От другите също употребявам, но принципно с повод, та от всичко си пийвам, без мастика. :?
didi_baby
06-28-2008, 14:53
водка,уиски,текила,мартини, джин,бейлис и мента,не понясам ракия и бира
MostHated
06-29-2008, 12:45
почвам с бира, после кфот има и накрая се напиват кат лайнар...
Пия даже много .. обожавам водка :-) която и да е носех си по патронче в даскало ..
ooo ти май си ми спътник по съдба :D :d
Най-много харесвам Водка
Аз си падам по J&B,Jack Daniels,Vodka Flirt Green Apple и други...
Да.. ==>Flirt green apple<== и Jack Daniels вървят ръка за ръка... поне да беше казал/а Smirnoff/sobieski/Finlandia или нещо от сорта..
Moderated by miloto
т.1 от Правилника:!:
i az 8) + bira :grin:
FakePlasticTree
06-30-2008, 07:24
Не си падам.
Lunatic-
06-30-2008, 07:27
http://www.arenaflowers.com/product_image/large/1253-smirnoff_premium_vodka.jpg
Lunatic-
06-30-2008, 07:28
j&b е доста смардело
Alcohooligan
06-30-2008, 08:34
водка - абсолют ванилия
уиски - джони
джин - бомбай сапфир
и други не отказвам де. 8-)
Не съм голям пияч,но когато опре до тва пия водка - Абсолют (праскова обикновенно или ванилия) и бира ..други неща въобще не мога да пия ..
Ами...
Балантайнс и Тъламор ...
от тях единствено не ме хваща лесно 8-)
малка водка за салатата.
sys salata sa pii rakiq eeeeeeeeeee :D
sladka__droga
12-09-2008, 19:15
Обожавам водка,мента и бира.Обичам и ракия,уиски и сичко от сорта 8-) ,, ама от скоро гледам да не пия по-много ,, че имам един ужасен спомен .. макар и блед хд.
24white24
12-09-2008, 19:39
Защо вдигате теми от преди 6 месеца...
Devilsplaymate
12-09-2008, 19:52
Вино/шампанско, водка, текила, коняк и понякога бира.
Verszerzodes
12-09-2008, 19:54
http://rzmarket.com/i/assortment/335_Sv400056.jpg
Който не пие мастика е адекватен!!КУР ЗА АДЕКВАТНИТЕ!!
swords1010
12-09-2008, 19:58
Пия изключително рядко и никога твърд алкохол. Предимно вино и бира. Понякога и някои коктейли или ликьори. Но сериозно е рядкост при мен да пия нещо. :)
hahavteen
12-09-2008, 20:24
Преди всичко пиех сега вече си имам списък с алкохол от който трябва да стоя далече в него за момента са: мастика, червено вино и водка :D
Иначе не пия често... Даже хич. Като се съберем някъде пийвам най-вече бира, ликьорчета или уиски. :)
уйски = сад
водката оунва
абсолют, смирноф - кънекшън пийпъл 8-)
hardball
12-10-2008, 17:14
Аз вече пия много предпазливо текила, че се осирам работата с нея :/
Иначе водка най- обичам, после бира, после вино и така.
Иии мастика също мразя и всичко анасоново като цяло. 8-)
bilqanka
01-04-2009, 23:29
Да доста пия хаха :oops: ммм най вече водка
fashion4etyy
01-05-2009, 02:28
пия мастика водка бира и вино :oops: :-D
по често водка после бира
Verszerzodes
01-05-2009, 07:01
http://rzmarket.com/i/assortment/335_Sv400056.jpg
Който не пие мастика е адекватен!!"мъжки полов орган" ЗА АДЕКВАТНИТЕ!!http://rzmarket.com/i/assortment/335_Sv400056.jpg :booooomb:
Еми любимите ми мъже - Джими Джон и Джак :-D
J&B, Jonny Walker and Jack Danniels
Иначе си падам по Метакса, Ром и бяло вино......
HenykucT
01-05-2009, 16:58
Пийвам си, предимно уиски. Лятото предимно биричка.
Уиски - Джеймсън, Бушмилс, Джим Бийм (бърбън)
Бира - Хайнекен, Карлзберг
MostHated
01-05-2009, 22:05
Пия да,всичко без вино,ликьори и тем подобни изгъзици.
Но най-обичам мастика,ракия,водка,бира,дж ин..
Но все пак Мастика power. :D
Зимата без ВИНО (домашнярка) и ДЖУМЕРКИ, не върви .
хаха с теб тря се съберем някоя вечер :D
иначе водка
http://www.juliakdesigns.com/images/Portfolio%20Images/Advertisement/Smirnoff_tripleD.jpg
пия не ми се изрежда какво пия зятова ще кажа какво не .... не пия Ром тъи като не ми понася
Имам един алкохол които нареждм над всички други това и Абсента :-)
SunSmile
01-06-2009, 12:44
По принцип не пия! Случва се много рядко в компания, ако има повод! Иначе пия бяло вино (зимата), водка - Финландия, Собиески, по - рядко Флирт и то зелена ябълка; Бейлис; Ликьори. Не обичам бира и ракия!
опитвала съм много алкохоли, почти всичко узо, коняк, уиски, водки, коктейли, ракии, ром, вермут, шампанско, различни видове вина, Гръцки коняк, Гръцко вино от портокали ( много е хубаво) ... мн неща съм опитвала от любопитство, повечето дори вкъщи, но не ми е мерак да съм пиячка и не претендирам, че нося на алкохол и мога да пия :)
MissBianka
01-06-2009, 14:47
пия от време на време . обичам предимно текила и уиски.
никак не си падам по мартини, ликьори... такива сладникави.. :? :? водка също не обичам, особено някакви с разни аромати като Флирт зелена ябълка или Абсолют ванилия... като ще е алкохол поне да си е с истински вкус