View Full Version : Моите лигльовци сладки
psihqsala
06-13-2008, 17:25
:razz: Мноо сме си якички класа и пада ебати лигнята. Сега и накрая на годината е съвсем зле,всеки ръси само простотии,ае супер са. Жалко,че догодина съм 12 клас,чак ми става мъчно. :( Точно като си свикнахме на простотиите и на характерите и ще трябва да се разделяме. Винаги става така.... ама исках да кажа с тая тема-любим мой клас,радвам се,че ви има. :-)
:cry: и с бившият ми клас бяхме така в 8 ... побарквахме учителите като за последно :D :D :D
xXxScreamxXx
06-13-2008, 17:45
хехе ... сегашния ми клас е ужасен ... раздвам се 4е днес ни беше последния ден :P :-P :-P
Хаха... Стааарото и изтъркано, но същевременно толкова вярно - "По-добре късно, отколкото никога!". Поне ще ви останат хубави спомени. http://cheesebuerger.de/images/midi/frech/a064.gif Пожелавам ви да си прекарате страхотно последната година заедно!
Ами аз сега завършвам 8ми клас, обаче нашия клас цялото училище го знае-всеки говори за 9ти Б, защото сме най-големите изроди.Такива екземпляри като нас никъде няма,радвам се,че още 3 години ще бъда с тия хора и на мен ще ми е супер гадно, когато завърша, ама какво да се прави? Това е животът! :grin: :grin: :lol:
klamer4e
06-14-2008, 07:15
И аз обичам моят мил клас.. Ама ние сме заедно 1 година, а вече толкова се познаваме... всеки час е купон.. Хилеж, усмивки, е*авки... Супер веселото ни беше тая година... Жалко, че другата няма да сме заедно.. ;( Много ги обичам! Поне с тия хора си оставаме в едно училище, защото н знам какво щях да правя, ако не ги виждам често...