View Full Version : отчаяна съм,дайте ми съвет
месечният ми цикъл закъснява направих ти два теста за бременост шуър чек в рамките на три дни и резултатите бяха отрицателни,но защо ми закъснява притеснявам се,какво да правя
paola_Rey
06-13-2008, 18:03
6tom i 2-ta testa sa bili otricatelni prosto cikala ti e nerredoven,ne se e reguliral
terror_f
06-13-2008, 18:04
глупости,няма за какво.На мен лично не ми е идвало по 2 месеца и лекарката каза "всичко ти е наред,ама нЕма да ти дойде скоро" :D От всичко може да е,стрес,от времето и т.н. А и 3 дена не са нищо ;)
сега вече ако те боли нещо или чувстваш някаво неразположение,по-добре отиди на лекар :)
DevilWish
06-13-2008, 18:23
глупости,няма за какво.На мен лично не ми е идвало по 2 месеца и лекарката каза "всичко ти е наред,ама нЕма да ти дойде скоро" :D От всичко може да е,стрес,от времето и т.н. А и 3 дена не са нищо ;)
сега вече ако те боли нещо или чувстваш някаво неразположение,по-добре отиди на лекар :)
To4no taka ;)
FeelMyPain
06-13-2008, 18:53
Ако си си рязала на ското вените,може да нямаш достатъчно кръв останала в тялото ти и затова да не ти идва.
Love_Is_The_Answer
06-13-2008, 19:51
Ако си си рязала на ското вените,може да нямаш достатъчно кръв останала в тялото ти и затова да не ти идва.
Ти не можеш ли да пишеш по-тъпи кометари ..?!?!?! Предоплагам можеш, но не го демонстрирай в сериозни теми ... момичето наистина да е притеснено :o :-x :o
По темата : Не разбрах дали ти закъснява с 3 дни или просто за 3 дни си си направила 2 теста ... Може да е от всичко, но едва ли си бременна ... все пак 2 отрицателни теста!!! :) Не се впрягай 8)
FeelMyPain
06-13-2008, 19:53
Ти не можеш ли да пишеш по-тъпи кометари ..?!?!?! Предоплагам можеш, но не го демонстрирай в сериозни теми ... момичето наистина да е притеснено :o :-x :o
По темата : Не разбрах дали ти закъснява с 3 дни или просто за 3 дни си си направила 2 теста ... Може да е от всичко, но едва ли си бременна ... все пак 2 отрицателни теста!!! :) Не се впрягай 8)
Кое му е сериозната тема?Ок сега аз ще постна тема "HELP не съм срал от 3 дена".Ще чакам помощта ти ...
FreeSpirit
06-13-2008, 19:57
Според мен няма от какво да се притесняваш, щом тестовете са отрицателни, но ако имаш болки или чувстваш др неразположения е хубаво да отидеш на лекар :))
Не се притеснявай, колкото повече се притесняваш, толкова по-зле ще става...просто такава е психиката на човека ;)
TotallySexy
06-13-2008, 20:10
Аз съм на 17 години. Имам цикъл от 7 години почти. Като изключим първата година цикъла ми внаги е бил супер точен.. на очната дата идва, но от 6-7 месеца мърда :) И недей се притеснява, все пак има и цветна бременност ;)
kuklichka_bg
06-13-2008, 21:25
месечният ми цикъл закъснява направих ти два теста за бременост шуър чек в рамките на три дни и резултатите бяха отрицателни,но защо ми закъснява притеснявам се,какво да правя
i na mene trq6e da mi doide vtornik ama :)
Гръмни се и да не ти пука 8)
firesnow
06-13-2008, 22:29
аре още една бременна......
е аман вече
иам чуството че повечето момичета тук единственото което им се върти в главата е ' от тва забременява ли се ? ... чек ше пусна тема в teenshit-a '
толкова ли не контактувате с родителите си...те със сиг ще ви дадат по компетентно мнение от повечето пубери тук...
и евентуално ще ви помогнат за разлика от всички пубери тук.....
spokoino mila.. i na men mi se e slu4valo prosto mojebi cikala ti ne se e reguliral o6te.. ako vse pak se pritesnqva6 kupi si o6te edin test i napravi pak za po sigorno :)
Sharky_Kn
06-14-2008, 08:41
е това нещо е доста тъпо .... 12-13 годишни дечица искат цикал като Швейцарски часовник.
ебати рекламата на тестове за бременност ... :D :D .. аз пък ползвам тоалетна хартия "СРЕМ'СЕ" :D :D
Sharky_Kn
06-14-2008, 09:15
ебати рекламата на тестове за бременност ... :D :D .. аз пък ползвам тоалетна хартия "СРЕМ'СЕ" :D :D
Абе това е анти реклама нема кво да говорим повече смятам че темата е завършена , детенцето разбра че не е настроено и че трябва при часовникар да ходи да му оправи батерията на часовника . :razz:
mi da si pila protivoza4ata4ni i takiva raoti