View Full Version : Въпрос на който немога да си отговоря със сигорност
искам да попитам хора с повече опит.на 1вата седмица може ли да се появът симптоми на бременност като болки в корема и гадене.и дали болки в стомаха са симтоми за бременност.за това последното знам че е тъп вапрос но аз немога да си отговоря ако можех нямаше да питам.и плс спестете коментари образоваите се малко и тогава пишете.се пак затова питам за да се образовам
mom4e sym nesym sigoren no mislq 4e pyrvata sedmica nqma kak pone mesec..
MaRrY_JaNe1
06-13-2008, 20:02
Не
angel000
06-13-2008, 20:06
Мисля си , че не би трябвало тези симптоми да се появят още първата седмица , но не съм сигурна . Ако ти ги имаш най-добре ще е да отидеш на лекар може причината да е и в друго.
Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 20:07
искам да попитам хора с повече опит.на 1вата седмица може ли да се появът симптоми на бременност като болки в корема и гадене.и дали болки в стомаха са симтоми за бременност.за това последното знам че е тъп вапрос но аз немога да си отговоря ако можех нямаше да питам.и плс спестете коментари образоваите се малко и тогава пишете.се пак затова питам за да се образовам
Да, проявяваха се на 4ия или на 10ия ден, ще те излъжа точно на кой, но в този диапазон.
а болките каде са нагоре в стомаха или надоло??
ZvEzdi4ka_
06-13-2008, 20:32
Zavisi ot choveka. No po princip ne se pokazvat nikakvi priznaci na bremennost prez pyrviq mesetz. No vseki e razlichen taka che ne moga da kaja sas sigurnost. I vse pak ako ti se spi mnogo rano.. Ako ti se gadi sutrin i imash golqm apetit.. dosta veroqtno e da si bremenna. No mnogo rqdko se pokazvat tezi priznaci osobeno sled 2 sedmitzi..
а за болките в коре.каде се проявяват те??стомаха или по надоло
girl_in_black
06-13-2008, 20:43
Първо е много малко вероятно толкова рано да имаш признаци на бременност.Второ стомаха може би те боли от притеснение-не може ако си бременна да те боли от това-все пак прдполагам знаеш къде се развива плода
Да, проявяваха се на 4ия или на 10ия ден, ще те излъжа точно на кой, но в този диапазон.
Да а на 13-тия ден започва да те сърби , на 26-мия леко се подуваш , на 34-тия повръщаш , а на 40 ОТИВАШ И СЕ ГРЪМВАШ НЯКАДЕ !!! Спри да пускаш глупави постове навсякаде !!!! Докторите парвия месец с апаратура не могат да ти кажат дали си бременна или не , ти тука точни дни даваш . Гаденията и болките започват около 30 ден . Не съм момиче но , поне имам малко обща култура :)
la4ezara
06-14-2008, 05:22
Xtuning,
ЯВНО НЯМАШ НИКАКВА ОБЩА КУЛТУРА - спри да се излагаш и да пускаш глупави теми. Като не знаеш - не се обаждай!!!
По темата - прочети това:
http://www.predainatatak.bg/news/about62.html
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 05:40
Xtuning,
ЯВНО НЯМАШ НИКАКВА ОБЩА КУЛТУРА - спри да се излагаш и да пускаш глупави теми. Като не знаеш - не се обаждай!!!
Пак ме изпревариха. А на колегата отгоре-добре да си помисли не колко е моя багаж, а колко е неговия, защото проблемът май не е в нашия телевизор...
Love_Is_The_Answer
06-14-2008, 07:51
Едва ли някой тук може да ти каже със сигурност! :neutral:
Hrdcore`Lady
06-14-2008, 07:53
ПИташ във форум за тийнеиджъри, не за майки. Никои не може да ти каже с точност. Направи си тест след 2 седмици и ще разбереш.
simptomite se poqvqvat sled nai-malko mesec do kolkoto znam i pyrvite simptomi sa cikyla koito zakysnqva ili e po-malko i svetyl povry6tane i otpadnalost.
&ILoveU2
06-14-2008, 09:48
Xtuning,
Оффф и двамата не знаете. Бременноста не настъпва веднага след акта, така че не може да се появят симптомите след седмица.
FeelMyPain
06-14-2008, 09:59
Xtuning,
Оффф и двамата не знаете. Бременноста не настъпва веднага след акта, така че не може да се появят симптомите след седмица.
Алоооо щеше да ми казваш какво стана вчера... :wink:
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 10:11
Едва ли някой тук може да ти каже със сигурност! :neutral:
Мда, аз съм малоумен(затва си пуснах и тема в "Конкурси") и не знам, че спазмите и стомашните проблеми не се проявяват в първите седмици. Най-добре е момичето да си направи бърз тест за бременност и за по-сигурно да отиде на лекар.
Xtuning,
Пак ме изпревариха. А на колегата отгоре-добре да си помисли не колко е моя багаж, а колко е неговия, защото проблемът май не е в нашия телевизор...
Потресен съм от твоята гениалност . А тфа с телевизора беше жестоко . Аплодисментиии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А за la4ezara , аиде ся да не спорим . В интернет мога да ти намеря 1000 такива статии с 1000 различки варианта . На бившатам и приятелка баща и беше гинеколог !!! И с него бяхме доста добри приятели и сме си говорили много !!! За тфа че не си мисли , че щомси прочела нещо си , там някаде то е 100% вярно !!!
Xtuning,
Аз да съм написал някаде ,че се появяватслед седмица . Прочети ми пак поста ... :)
firesnow
06-14-2008, 10:26
Xtuning,
Потресен съм от твоята гениалност . А тфа с телевизора беше жестоко . Аплодисментиии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ъ??
ти сериозно?
купи си наръчник за лафове от '93та...
&ILoveU2
06-14-2008, 10:34
Xtuning,
Аз да съм написал някаде ,че се появяватслед седмица . Прочети ми пак поста ... :)
Докторите парвия месец с апаратура не могат да ти кажат дали си бременна или не , ти тука точни дни даваш . Гаденията и болките започват около 30 ден .
За това ти говорех.
П.П. Чичко_Полицай сега и другите ще искат да знаят :wink: Ти като ми писа още нищо не беше станало мен ме нямаше в къщи.
Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 10:40
Ъ??
ти сериозно?
купи си наръчник за лафове от '93та...
Ами така де, "Велико Търново" бяха хит тогавата :D :oops:
Абе не ми се занимава да обяснявам кога се проявяват проявите на бременност, ама проявите на тъпота избиват веднага - абе, може ли да пишете "немога", "надоло", "сигорност" ( това дори двама го бяха написали ), за пунктуация изобщо да не отварям тема. Ебати, неграмотната работа. Абе, научете се поне да пишете, бе хора! Това е за цял живот. Къде сте тръгнали секс да правите като не можете едно изречение правилно да съставите :-x То бива, бива, на циганите им викаме, че били неграмотни, ама като гледам и ние натам сме тръгнали
la4ezara
06-14-2008, 16:42
Xtuning,
А за la4ezara , аиде ся да не спорим . В интернет мога да ти намеря 1000 такива статии с 1000 различки варианта . На бившатам и приятелка баща и беше гинеколог !!! И с него бяхме доста добри приятели и сме си говорили много !!! За тфа че не си мисли , че щомси прочела нещо си , там някаде то е 100% вярно !!!
Е, определено би било по-вярно от глупостите, които ти изръси.
aniezina
06-14-2008, 17:02
mom4e sym nesym sigoren no mislq 4e pyrvata sedmica nqma kak pone mesec..месец е много, седмица-две даже три :)
a ako testyt e otricatele zna4i tezi bolki sa ot drugo nali.
aniezina
06-14-2008, 17:21
a ako testyt e otricatele zna4i tezi bolki sa ot drugo nali.А ти как мислиш? Вкарай малко логика и го използвай тоя мозък. Много ясно, че щом теста е отрицателен(ако е направен правилон и е валиден) значи болките са от друго.
ZvEzdi4ka_
06-15-2008, 14:21
а за болките в коре.каде се проявяват те??стомаха или по надоло
Ako ima bolki v korema shte sa dolu, no po princip nqma bolki v korema ako momicheto e bremenno.. moje da q boli stomahyt ako i se gadi.. no ako koremyt dolu q boli trqbva da se konsultira s lekar zashtoto ima veroqtnost da e razvila bremennost izvyn matkata.
kupi si test za bremenost tui e nai lesniq na4in i taka 6te s eospokoi6
:) :)
paradiso
06-15-2008, 15:50
kupi si test za bremenost tui e nai lesniq na4in i taka 6te s eospokoi6
:) :)+1
natalia_91
06-15-2008, 15:52
трябва да мине малко повечко време :-)