View Full Version : Аиде моля ви се вижте това мн бързам !
sw3e7_baby
06-13-2008, 23:10
zdraveite imam 1 vapros no parvo malko istoriq ima edno mom4e v klasa koeto moje bi haresvamne sam sig i az :? taa nie sme priqteli moje da se kaje zaka4ame se pi6em si po skype no ne vseki den no vaprosa e tam 4e toi ne dava absolutno nikakvi priznaci 4e me har pone az taka mislq i az sam 6 klas est zn 4e sam 'malka" no da se varna pak na vaprosa posledna godina sam v tova daskalo t.e. tq svar6i ve4e a iskam da ima ne6to pove4e mejdu nas i s 4udq sega kak da mu namekna i tn a i da kaja samo 4e hi4 ne me e sram da otida i da mu kaja 4e go har 6toto na nqkolko mom4eta ve4e sam go kazvala e reakciqta ne be6e mnrozova no se pak e nqkakvo na4alo i nai setne vie mislite li 4e trabva da mu kaja i tn ne mi puka mn mn kakvo 6te kaje klasa mi :-D aide ako imate idei kazvaite ako 6tete me psuvaite ne s zasqgam lesno :lol: :D :D 8-)
firesnow
06-13-2008, 23:51
цапай смело
квот стане
GL
Ново училище не значи, че трябва да прекъснете контакт.
Опитай със "Хей, искам да си останем приятели и след това. Кажи си номера."
Deistvai ! kvo moje6 da zagubi6 ? ili pone mu zemi GSM-a , skype-a , ne6to.
Ima6 glava na ramenete si i kvoto i nie da kazvame ti si izvar6itelq :)
cinderella_gugutka
06-14-2008, 07:01
е не е хубаво директно да отиеш и да му го изръсиш-ми аз те харесвам.поговорете си насаме и в някои момент просто му изтъкни 4е еди кво си харесваш страшно в него,4е мислиш 4е е мн сладък ,питай го той кво мисли за теб или нещо подобно,незн
Deistvai ! kvo moje6 da zagubi6 ? ili pone mu zemi GSM-a , skype-a , ne6to.
Ima6 glava na ramenete si i kvoto i nie da kazvame ti si izvar6itelq :)
am ... neam mn vreme da pi6a to4no v toq moment :) :smt059
sw3e7_baby
06-14-2008, 10:58
emi az mu imam i skypa i GSMa i doma6niq......... :grin:
emi az mu imam i skypa i GSMa i doma6niq......... :grin:
Тогава какъв ти е проблема ? :) имате враска т.н. неа6 проб :) само от тебе зависи как 6а си изиграе6 картите :)
цапай смело
квот стане
GL
даммм
sexy_eJlz
06-14-2008, 11:15
цапай смело
квот стане
GL
+1 :-D
sw3e7_baby
06-14-2008, 11:48
e kakvo da napravq da mu zvanna po tela i da kaja" aide s mene na kafe" :D 8-) :lol: :razz:
Когато бях 6-ти клас бях зает с много по-важни неща от това да свалям гаджета.Например(игра на стражари и апаши,или народна топка....)
6to ne ! :) davai :P
ako ne dr stava za sme6na istoriq :P
------------------------------------------
narodna topka rlz :) ama brat ... vremenata se menqt :)
sw3e7_baby
06-14-2008, 12:13
Когато бях 6-ти клас бях зает с много по-важни неща от това да свалям гаджета.Например(игра на стражари и апаши,или народна топка....)
emi tova e bilo po tvoetvreme sega e do6lo drugo vreme svikvai s tazi misal :-D
6to ne ! :) davai :P
ako ne dr stava za sme6na istoriq :P
mi dobre zvanq mu togava o6te sega :-P
sw3e7_baby
06-14-2008, 15:49
eee nqma go v skaipa izkl si e tela i ne e u tqh egati :( e n6 pak 6te probvam sled nqklko dni 8-)
Лапешка работа.. 8-) " и к'во да му се обадя и да кажа айде на кафе" <-- ми ти какво искаш .. със самолет ли да те забере .. :?
GregoryHouse
06-14-2008, 16:11
За кфо и е телефона му след като има скайп? Пък деа знам освен да направиш нещо ОБИЧАЙНО ЗА ХОРАТА КОЙТО ХАРЕСВАТ НЯКОЙ НЕ СЕ СЕЩАМ (за по малоумните да му го намекнеш, ако е пък по тъп да му го кажеш в прав текст недвусмислено...) ...но пък може да му кажеш че е лайно 100% ще подейства...