PDA

View Full Version : Той си тръгва...

Nadelina
06-14-2008, 08:27
Trygva si... Ne uspqh, otnovo ne uspqh da dam sebe si do krai za edna lubov. A moje bi trqbvashe. Obicham go. Toi me obicha, zashto togava iska da si otide? Za poreden se ubejdavam, che ne sym gotova. A sigurno sgreshih ujasno, zashtoto moje bi tova e lubovta na jivota mi - tazi, istinskata, nepovtorimata, do krai. I ne znam kak da q spra, ne znam kak da spra nego, ne znam kak da spra da obicham, ne znam kak da sybera cqlata bolka, koqto se izliva v syrceto mi na mqstoto na cqloto shtastie s nego. Tyjna sym, veche 2 meseca se staraq da otkria nachin da go zadyrja ili da go zabravq. Tvyrdi, che go zadushavam i v syshtoto vreme, che ne pravq vsichko za nego, che ne useshta lubovta mi, che lubovta mi sa samo dumi, krasivi dumi s falshivo pokritie. Ujasqvam se ot misalta, che shte go zagubq... Ne znam kak shte zaspivam vsqka vecher sama, bez da sme edno cqlo v pregrydka. Ne moga da priema, che veche shte jiveq sama, bez nego, nqma da go ima da me celune sutrin, nito po obqd, nito vecher, nqma da go ima dori prisastvieto mu, nqma da go ima nego... Pisha vsichko tova syvsem poshlo, no to izliza ot syrceto mi... Hora, ujasno e da obichash taka unishtojitelno... A lek ne moje da se nameri za takiva iskreni i silni stradania,nali taka? :(

Wrathchild
06-14-2008, 08:35
Нормално е да ти е тъжно известно време. Но нали знаеш - има ли желание, има и начин.

rakiQ
06-14-2008, 08:35
не му позволявай давай потърси го деба след като го обичаш направи това което те кара отвътре
'послушай сърцето си"

Nadelina
06-14-2008, 08:47
Nie sme oshte zaedno. No nqma da e oshte dylgo. Ne namiram nachin da go zadyrja, ne namiram nachin da go spra... A nqmate predstava kakvo e useshtaneto 1 godina da jiveesh s edin chovek, da si po cql den s nego i ei taka vsichko da svyrshi. :(

sexita
06-14-2008, 09:12
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Знам какво ти е,мила :-k
Говори...говори с него...сега е момента да говорите...после ще е късно...
колкото и да е трудно...намери сили...поговорете за вашата връзка...провокирай го да си направи равносметка...само тогава ще те оцени!

bqsna_teenagerka
06-14-2008, 09:25
Остави го известно време сам,за да осъзнае всичко това,което ти осъзна сега! После се намерете отново,когато и двамата се убедите,че не можете един без друг :)

vvs_go
06-14-2008, 09:41
ne znam dali e vyzmojno no za drugo ne se se6tam napravi "golemiq jest" napravi ogromna promqna za koqto vinagi ste se karali ne6to koeto vinagi e bilo problem za vryzkata vi revi do skysvane i moje da stane

angelcheeee_93
06-14-2008, 09:52
kaji mu 4e trqbva da pogovorite,ina4e 6te go zagubi6 bez da si polojila nikakvi usiliq.kakvo gubi6, kato opita6?-ni6to nali? e deistvai navreme togava i uspeh :):):)

SunSmile
06-14-2008, 10:07
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Знам какво ти е,мила :-k
Говори...говори с него...сега е момента да говорите...после ще е късно...
колкото и да е трудно...намери сили...поговорете за вашата връзка...провокирай го да си направи равносметка...само тогава ще те оцени!
+1

krem4et0
06-15-2008, 19:37
Предполагам, че ти е тежко, защото си имам на идея какво значи този човек за тебе. И въпреки, че за мен бяхте поизбързали със съжитлството(спомням си че преди време спорихте), си мислех, че вие ще сте щастлива двойка и ще имате прекрасно бъдеще заедно. Много се натъжих като прочетох темата ти. Знам, че няма как да ти помогна и че когато краят е близо нещата са необратими, но не винаги е така. След бурята има слънце. След дупката във вашите отношения ще има и възход все някога. Докато дишаме се надяваме. Ако ти значиш за него същото, каквото той за теб, няма да си тръгне, дори и да ти се струва така. не губи надежда. Аз вярвам, че ще сте заедно. С тебе съм :-)

MonSitY
06-15-2008, 19:53
трябва да говориш с него щом толкова го обичаш ще намериш начин да му кажеш какво изпитваш към него и съответно да го задържиш до себе си Успех!!:)

Mementomori
06-15-2008, 20:22
Дано има начин всичко да се оправи,да се подобрят взаимоотношенията ви,да се възродят и да не се разделят,не се отказвай така,поговори с него,ако иска време,дай му го,не всичко е загубено,ако се откажеш,няма да успееш да докажеш любовта си към него!Бъди силна,ние сме с теб,не бива всичко красиво и истинско да бъде погубено,опорочено!Бори се!Каузата осмисля човешкия живот!

sh3_1s_7h3_0n3
06-15-2008, 20:23
Hora, ujasno e da obichash taka unishtojitelno... A lek ne moje da se nameri za takiva iskreni i silni stradania,nali taka? :(

Може.
Времето.

:?

krem4et0
06-16-2008, 09:31
За жалост времето не лекув напълно. да, болката става по-тъпа и по-тъпа, дакат се обгърне с безразличие, но ако даден човек е бил толкова важен за теб, живял си с него, обичал си го, не искаш да с раделяте...едва ли 1-2 години ще помогнат. Времето притъпява, не лекува. Истинското лечение е друг човек, колкото и тъпо да звучи. 1 година страдах за "връзка" от 2 седмици, будех се нищем обляна в сълзи, свиваше ми се сърцето, направо бях обезумяла от мъка. Новите ми чувства към друг заличиха този ад. Сега пак обаче си спомням с носталгия за онзи човек, вапреки, че минаха 5 години и въпреки, че той ме нарани. Просто наистина бях безумно влюбена в него.

vilinanova
06-16-2008, 10:18
Само разговора ще ви помигне!Поговорете си!Нека всеки да обясни какво чувства, какво мисли!Явно наистина имате сериозна връзка, не позволявайте тя да се разруши!

sh3_1s_7h3_0n3
06-16-2008, 12:22
За жалост времето не лекув напълно. да, болката става по-тъпа и по-тъпа, дакат се обгърне с безразличие, но ако даден човек е бил толкова важен за теб, живял си с него, обичал си го, не искаш да с раделяте...едва ли 1-2 години ще помогнат. Времето притъпява, не лекува. Истинското лечение е друг човек, колкото и тъпо да звучи. 1 година страдах за "връзка" от 2 седмици, будех се нищем обляна в сълзи, свиваше ми се сърцето, направо бях обезумяла от мъка. Новите ми чувства към друг заличиха този ад. Сега пак обаче си спомням с носталгия за онзи човек, вапреки, че минаха 5 години и въпреки, че той ме нарани. Просто наистина бях безумно влюбена в него.

Всъщност си права. Един мъж се заменя с друг мъж, както и една жена, се заменя с друга. Жалко, но факт.

Друг е въпросът обаче... дали Ти искаш да заличиш 'така бързо' спомена и болката за бившия си приятел.
Ето...аз например съм в подобна ситуация... не е като да няма момчета наоколо, но явно изпитвам някакво мазохистично удоволствие от това да мисля за някой др. :)

Ама, като обяснявам любовта какво 'неадекватно' чувство е... хората не ми вярват, апф. :)

vesinka91
06-16-2008, 13:19
ne znam dali e vyzmojno no za drugo ne se se6tam napravi "golemiq jest" napravi ogromna promqna za koqto vinagi ste se karali ne6to koeto vinagi e bilo problem za vryzkata vi revi do skysvane i moje da stane
+1 bez tova za revaneto ako ti se pla4e pla4i no samo za da go zadarjish nedei :)

just like you
06-16-2008, 13:32
V momenta prejivqvam ne6to podobno....ujasno e.....ne moga da osyznaq kakvo stava.kak izvednuj se promenqt horata...

krem4et0
06-16-2008, 16:07
Никой не казна да се замени веднага. Ако сте имали нещо силно и истинско, може да минат месеци и години докато го замениш. Но само новата любов, новото чувство, новият човек могат да ти върнат същата радост(даже и в пъти по-голяма). Аз съм си на мнение, че една любов малко или много трябва да се изстрада. Някои се съвземат за днис лед дълга връзка, на други им трябват месеци, а са били с точи човек за кратко. За всеки е различно. но болката, тъгата и разочарованието не минават, не се лекуват, а просто се заменят с нещо друго.