PDA

View Full Version : Много ме дразни тая женаааа

MissitY
06-14-2008, 09:49
Здрасти на всички!
Имам ОГРОМЕН проблем!Майка ми се държи ужасно с мен.Просто почвам да издивявам.Обажда ми се преди 10 минути и ме пита какво правя.Аз и казвам, че гледам едни козметични продукти в интернет.И тя ми каза да спра да чета глупости в нета.Явно като гледам нещо, което не й изнася и тръгва да ме дразни.Все намира тема на която ще намери начин по който да ме издразни,аз да ида в другата стая,да и се махна от главата и да ми пресъхнат очите.И не спира да ми внушава че съм виновна за нещо.Имам брат,който е по-голям от мен и с него се държи по-добре.Говори си с него повече,а мене ме оставя да си тъпея в някое ъгълче. :booooomb: :booooomb: :o :o :o 8-[

shmurkam
06-14-2008, 09:55
Ми и при мен беше преди така,обаче аз се изхитрих и почнах да й звъня постоянно,тя се изнерви и спря да ми звъни. Иначе и един-два грандьозен италиански скандал,както се изразява баща ми,няма да е излишен. :D

firesnow
06-14-2008, 10:21
и аз не се разбирам мн с баща ми...чесно каано даже не го понасям добре че не се очертава да го видя до края на живота ми ;]
нормално е момичетата да не се разбират с майките си..
странно но факт

splendour
06-14-2008, 10:24
pffffffffffff i nmoita e t1i.misli se za dy6i4ka.neska gleda 1 6oy po tv to i stava6e dyma za maikite i decata im i tq sa izkazva ko bilo 6to bilo i az i vikam "pff abe i ti xi4 ne si spr maika ama....da ne misli6 4e si tva za koeto se smqta6 i ako ima6e maika kato sebe si nqma6e da q t1rpi6........za6toto se smqta6 za ne6to pove4e ot nqkoi maiki koit s16to ne se d1rjat spr s decata si....." i tq po4a da opqva i da mi kre6ti 4e tq ne se smqtala za pove4e ot drygite i 4e s16to gre6ala pone si priznavala gre6kite [phaphapha vinagi namira dryg vinoven ili ako sly4aino nqma kak i razbere 4e tq gre6i pak si go izkarva na nqkoi dryg] i tva s obvinqvaneto "zared tebe ne sme pri ba6ta ti samo zared tebe" i mi stava kofti 6tot vob6te ne e samo zarad mene az imam maksimym 20% zamesenost .i postoqnno sa nervq na neq

Wrathchild
06-14-2008, 11:01
О боже, да ви имам оплакванията за глупости!
Живея без майка си повече от 2 години, ще я видя чак след една. Преди това сме се карали за пълните простотии, толкова ме е дразнила, че не съм можела да я гледам. А сега, когато тя се върне, няма да живея дълго с нея, но все пак ще мога да я виждам поне за 1 час за по кафе. А вие, лигли такива, изобщо дори не сте се замисляли, че едно от най-хубавите неща в живота ви е това, че майка ви е до вас и винаги ще бъде - поне докато не напуснете дома. И чак ме е срам, че съм била и аз като вас. Познайте какво - майките не са идеални никога, те също са хора, също допускат грешки. И се научете най-накрая да ги оценявате и че това, че на вас не може да се угоди не е техен проблем!

SeXyL[!]Nk@
06-14-2008, 12:43
И аз имам същият проблем някой път...просто я игнорирай , все едно не съществува.Като ти каже нещо или те убиди,само и викай добре,хубаво.....така се вбесява още повече ,щот'o не може да те изкара извън равновиесие.....а като тя ти крещи и вика...още по-зле за нея,щот'o това само показва,че тя е по-слабата,и няма как да се справи по друг начин освен с скандали и побоища....а ти като не и правиш скандали,тя вижда,че нищо неможе да направи,и е безсилна,и ще те остави 1 ден. :) Аз също съм излизала извън равнонесие,да така е....но живота ме научи да си овладявам равновесието,и да приемам почти всичко спокойно...и точно за това,вече и да ми правят скандали ми дреме на джанката.... :D .....и съм много по-добре.

vvizard
06-14-2008, 13:52
Уважавайте родителите си, ВЪПРЕКИ всичко! "тая женааааа" ?!? "Тая женаааа" както се изрази, те е родила и ако не беше тя, сега нямаше да живееш. Нямаше да разглеждаш нищо в интернет, нямаше да имаш нищо! Всеки има проблеми с родителите си - малко или много това е ясно, но ги уважавайте, защото което сте в момента го дължите на тях. На хората които са ви родили и в последствие отгледали. А по темата - поговори с нея и ще разрешите проблемите. Но говорете открито и ясно - без викове, без караници. Покажи й уважение, покажи и, че си достатъчно зрял човек и ще видиш, че ще се променят доста неща ;) Успех!

Thoughtless
06-14-2008, 14:53
`Тая жена` може би има право. Щом ти се обажда през 10 минути значи ти няма доверие. Щом ти няма доверие значи си го загубила с някоя твоя постъпка. Което показва, че проблема е в теб, не в нея. Според мен майка ти просто се притеснява за теб. А по добре ли щеше да ти бъде, ако майка ти не ти обръщаше внимание?

Pedigree
06-14-2008, 15:12
Тази, която те е родила, е просто 'тази жена' ? Тази жена е майка ти! Не можеш да я наричаш по този начин и да се отнасяш така. Първо, защото ти е дала живот, защото ти е майка, защото е по - възрастна от теб, защото мисли за теб.

Щом ти няма достатъчно доверие, явно си има причини, не мислиш ли? По - добре я слушай, защото явно си има основания да се държи така, естествено, едното от тях е притеснението, искам да кажа, че се притеснява за теб.

Може би, ако поговориш с нея, обясниш и че няма защо да се притеснява толкова много, ще се отнася по друг начин. Или просто направи така, че да ти има доверие. Тоест, не върши глупости. ;)

Fagile
06-14-2008, 18:33
Живея без майка си повече от 2 години, ще я видя чак след една. Преди това сме се карали за пълните простотии, толкова ме е дразнила, че не съм можела да я гледам. А сега, когато тя се върне, няма да живея дълго с нея, но все пак ще мога да я виждам поне за 1 час за по кафе. А вие, лигли такива, изобщо дори не сте се замисляли, че едно от най-хубавите неща в живота ви е това, че майка ви е до вас и винаги ще бъде - поне докато не напуснете дома. И чак ме е срам, че съм била и аз като вас. Познайте какво - майките не са идеални никога, те също са хора, също допускат грешки. И се научете най-накрая да ги оценявате и че това, че на вас не може да се угоди не е техен проблем!

:( taka e

cute_like_hell
06-14-2008, 18:59
emi i moita maika me drazni , no kvo da se pravi .. :?

PaChanGa_GiRl
06-14-2008, 18:59

Абсолютно съм съгласна! Никой не е перфектния родител, всеки прави грешки, все пак няма учебници за родители, всеки го прави както го чувства. Трябва да сте благодарни за това, че имате майки до вас!!!!!

cLaDyRcHe
06-14-2008, 20:06
i az s1m t1i ot dosta vreme i ve4e mi pisna i po4nax i az da q draznq ot vreme na vreme 8-) kat po4ni tq da ma drazni i az se nqkak si q zatapvam i tolkoz.ko da q praq ina4e nqa da q ostaq da ma tormozi cql jivot q :D

LizZz
06-15-2008, 06:25

Абсолютно съм съгласна! Никой не е перфектния родител, всеки прави грешки, все пак няма учебници за родители, всеки го прави както го чувства. Трябва да сте благодарни за това, че имате майки до вас!!!!!
Да.

splendour
06-15-2008, 08:56

dokolkotoaz razbrax avtorkata a i moe mnenie e 4e e trydno da se razbirat.ti si os1znala kolko e cenna za teb. az primerno p1k moje da imam drygi 4yvstva no imam predvid 4e prosto iskam maika mi da me razbira.ne do kaprizi razni tolkova.prosto kogato ima ne6to da moga da i spodelq.to e qsno 4e nikoi ne e perfekten.no trqbva da si kazvame istinata v o4ite za da popravim gre6kite.i vseki e qdosan ponqkoga.tva "taq jena"
s1m 99% sigyrna 4e e pysnala temata za da si izlee qda v moment sled k1vga.vseki moje da sio izkaje mnenieto.dali e prav ili ne tva seki precenqva razli4no.rano ili k1sno 4ovek os1znava ne6tata.ti go 4yvstva6 taka ok tq edi kak si ok. kaji i mnenieto si za da moje da se poy4i ot gre6kite.ne s1di xorata za6toto ne sa nq tvoeto mnenie.dai s1vet nop ne s1di

VerryBerry
06-15-2008, 09:13
Ами попитай я защо се държи така с теб и се опитай първо да потърсиш вината в себе си и чак тогава да съдиш майка си :)

Fagile
06-15-2008, 16:58

dokolkotoaz razbrax avtorkata a i moe mnenie e 4e e trydno da se razbirat.ti si os1znala kolko e cenna za teb. az primerno p1k moje da imam drygi 4yvstva no imam predvid 4e prosto iskam maika mi da me razbira.ne do kaprizi razni tolkova.prosto kogato ima ne6to da moga da i spodelq.to e qsno 4e nikoi ne e perfekten.no trqbva da si kazvame istinata v o4ite za da popravim gre6kite.i vseki e qdosan ponqkoga.tva "taq jena"
s1m 99% sigyrna 4e e pysnala temata za da si izlee qda v moment sled k1vga.vseki moje da sio izkaje mnenieto.dali e prav ili ne tva seki precenqva razli4no.rano ili k1sno 4ovek os1znava ne6tata.ti go 4yvstva6 taka ok tq edi kak si ok. kaji i mnenieto si za da moje da se poy4i ot gre6kite.ne s1di xorata za6toto ne sa nq tvoeto mnenie.dai s1vet nop ne s1di
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffff e takiva razbira4ki kato tebe....mnogo me draznqt!

splendour
06-16-2008, 17:36
vladuha haili az si kazvam kot mislq ti kat 6te6 ne go 4eti

chocoleptic
06-16-2008, 20:50
Пфф пубертет !!

Wrathchild
06-19-2008, 11:33
Истината е, че просто можете да споделите всичко с майките си, а те следователно да изразят мнение дали одобряват или не. Това, че не се харесва на децата им вече е друго нещо. Тя отлично разбира, но за нея това не е правилно, както за някои неща те не са прави според нас. Да, има родители, които не обичат децата си, но в повечето случай раздорите и уж неразбирането на родителите идва от самото дете - защото за него родителя е създаден, за да бъде строг и да ни се кара, а всъщност той просто изразява мнението си, че детето не е право (е, караници има винаги, говорим относно споделянето). И бариерата идва точно от детето в повечето случаи - то просто си е втълпило, че 'мама няма да ме разбере'. Обикновенно с напредването на възрастта се осъзнават тези неща.

scorpias
06-19-2008, 11:33

Почни да пишеш на кирилица ,никой не чете латиница...

gothic_angel
06-19-2008, 13:26
Всеки има проблеми с родителите си.А "тази жена" е твоя майка и моето мнение е ,че заслужава поне малко уважение :wink:

Krasencety
06-19-2008, 18:32

+1 Напълно съм съгласна с теб! Браво евала! :)

simba007
06-27-2008, 06:30
Познато винаги аз съм виновна,винаги аз.Сестрами(която е поголяма)тя винаги е перфектна,все ме сравняват с нея.Просто не издържам.Аз съм им като удушник,квото стане все аз.

AnChItOoOo
06-27-2008, 09:37
Преди и аз имах този проблем с майка ми...постоянно ми викаше за нещо,но сега разбрах че когато я оставям да ми вика тя продължава още и още.За това когато почне аз викам 2 пъти повече от нея и тя спира.. 8) :lol:

simba007
06-27-2008, 11:12
Но всеки път ме кара да се чуствам виновна и да се чуствам гадно...Писна ми вече незнам до кога ще издаржа

pasii_sladuranata
06-27-2008, 13:01
можеби скоро ще и дойде...преди да им дойде на жените са многУ раздразнителни и заядливи! предполагам знаеш това?! моето лично мнение е,че това сега е просто период който ше одмине и скоро ще почне с брат ти ;)

Sweet_Play_F
06-27-2008, 14:25
При мен е абсолютно същото!И това с брат ми,и всичко...И аз издивявам,но оправия няма!

love_bobito
06-27-2008, 19:43
off na6te nikoga ne me razbirat... :o ... ne znaqt 4e kogato sum skarana s priqtelite si ne trqa mi se mesqt..MRAZQ da govorq s maika si....mrazq da mi govori... mrazq da e do men...mrazq da mi dava suvetii :-x

DevilWish
06-27-2008, 21:00
Майка му стара ,нямате грам уважение към жената ,заради ,която сте в шибания свят ;) Вместо да се сърдите се замислете как се отнасяте с нея и я слушайте малко повече преди да е станало късно.Единствено майка Ви няма нИкОгА да Ви предаде или да Ви мисли лошото ,така че бъдете най-добри приятели с нея . . . ПФфФ

Със здраве =)

kuklichka_bg
06-27-2008, 21:25
оффффффффф ем казвай тууй детт иска да чуе бе не си ли чувала благородната лъжа тей сички са ок хахахахах примерно
майка ти:какво правиш
ти:чистя си стаятя

:P

sladkish_14
06-28-2008, 06:05
Определено това,че те е оставила да "тъпееш в някое ъгълче"е дало резултат :x Като ти се говори с нея , иди и си говори!!!

gabi_94
06-28-2008, 08:27

:( taka e

абсолютно! :( , +1!

nefchi_bs
06-28-2008, 15:35
pfff ebati problema...ti se radvai che izobshto imash maika shtot maikata na edna fr e v chejbina ot 9 godini i nqma da se vurne...taka che mlukvai i spri da se oplakvash za tupotii.. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

In_my_dreams
06-28-2008, 16:08
Оле престанете с тия детски изпълнения..."немога да я понасям","дразни ме" и не знам още кво...ясно е че неможе без караници между родителите и децата..ама това не означава,че вече край ше ги мразим и т.н. мама е в чужбина от 3 год и живота си давам да се върне...преди това бяхме като куче и котка нямаше ден,нямаше минута да не сме се карали...замислете се малко преди да поченете да циврите като бебета и да говорите простотии...ценете това,което имате,щото някои деца въобще нямат майки и бащи и биха дали всичко за да имат такива...!!