PDA

View Full Version : Прогървяване по време на секс

TotallySexy
06-14-2008, 14:13
ММММ скоро се случи така, че с едно момче правихме секс. Естествено с близките си хора съм споделяла с кого правя секс, но той не ми е близък. За сега мойто бебе нищо не знае и дано така си остане, но прокърви докато правихме секс, а аз правя секс от 3 години не е сефте... беше му много голям може да е от това, но друг ми е въпроса... Момчета, кажете това злепоставя ли ме пред него... от тогава се пази от мен като прокажен..? :(

т.7
krem4et0

Sharky_Kn
06-14-2008, 14:18
Кой се пази от тебе тоя дето те е оправил или гаджето ти ?
Ако е тоя дето те е ебал .. нз защо
Ако е гаджето ти има основание ... гаджето му е курва!

Аз ако бех на мястото на твойто гадже са да спиш в някоя канафка и да кървиш от всякаде !!! мноо мразя такива уличници като тебе !!! Обвързана и ходи по други!!

TotallySexy
06-14-2008, 14:19
И той ходи, но това е друга тема ;)

Sharky_Kn
06-14-2008, 14:21
На колко години сте ?

TotallySexy
Аз съм на 17 той е на 19

firesnow
:shock: :shock: :shock: :shock:
:-s :-s :-s :-s

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:22
Не разбрах кой кърви и кой бяга...
Оточни ми и може да получиш отговор!

TotallySexy
06-14-2008, 14:23
Аз кървя, а този дето си легнах с него бяга...

SMoKe_BoY
06-14-2008, 14:26
Еми нормално да бяга намерил си пича кои да бодни ...ти не го интересуваш.. правили сте секс ся си отивай при гаджето тои ще ходи при следващата като тебе и така ..

Yallama
06-14-2008, 14:27
псст тряа ти една ГОЛЯМА редакция на поста ...единственото което разбрах е че оня имал голяма паламарка и след като те е праснал си кървяла , след повторния прочит разбрах че ти бил и за друго става въпрос(друго питаш), че тогава за чий чеп ги писа тия глупости за голямата паламарка и за някво бебе , кажи "изневерих му" ( на бебето) и тва е няма за кво да ти слушаме кървавите разказчета .. :D

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:29
Сигурна ли си че т кървиш.......
Може да е скъсал "гем" (това една ципа която свързва кожичката и главичката на члена) и сега да се притеснява ако му се случва за пръв път...
На мен ми се случвало и момичето си мислеше че е от нея, то иаз така си мислех докато не отидох в кенефа и си го огледах на светло... После разпитах приятели (опитни ебачи) и те успокоиха като казаха, че е напълно нормално>
Това може да случи ако момичето не е достатъчно влажно т.е. ако се чукаш на сухо...
За това е яка "френска любов" т.е. духане или лизане....

TotallySexy
06-14-2008, 14:31
Аз поисках да останем приятели и нищо повече, той човека си се ебе колкото иска... лошото е, че той уж искаше повече, накрая щяхме да ставаме приятеи, а накрая... чеп ;)

SMoKe_BoY
06-14-2008, 14:33
Аз поисках да останем приятели и нищо повече, той човека си се ебе колкото иска... лошото е, че той уж искаше повече, накрая щяхме да ставаме приятеи, а накрая... чеп ;)

Добре дошла в психиката на момчеатата за " ебе ми се отиам на вън да си намеря някоя"... :-)

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:34
Може просто да искал да те изчука....
Вие момичетат забравяте, че едно момче е готово да каже всякакви лъжи и да обещае всико само и само да спи с вас....!

TotallySexy
06-14-2008, 14:34
Факт си е, че сте прасета ;) значи вие може "ебе ми се и айде..." а аз съм курва щото съм кривнала... много интересно ;)

Yallama
06-14-2008, 14:36
Факт си е, че сте прасета ;) значи вие може "ебе ми се и айде..." а аз съм курва щото съм кривнала... много интересно ;)..много ясно :D :D

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:37
ами всъщно е точно така...
Помисли мако - кой кого ебе и кой е наебания!
Кой е виновен ако една врата се отваря на всеки който почука?
Този който чука или този който отваря?

SMoKe_BoY
06-14-2008, 14:38
Еми .. щи кажа само 2 приказки който мисля сяко момче му минават през главата :)
Има сумати момичета на които няма да им простя ако ми паднат.
И много малко момичета с които бих тръгнал да правя нещо по сериозно.
Тва е.. край на историята :) И като кривниш пак , пак ще те кривнат и така.. 8)

TotallySexy
06-14-2008, 14:40
Все пак не ми отговорихте на въпроса...

Ако си е помислил, че ми е първия и аз не искам да имам с него нищо унижила ли съм се? Защото за пред хората не ме познава? та това питах аз...

Yallama
06-14-2008, 14:43
Все пак не ми отговорихте на въпроса...

Ако си е помислил, че ми е първия и аз не искам да имам с него нищо унижила ли съм се? Защото за пред хората не ме познава? та това питах аз... човек е свободен да бъде с когото си иска .. и това не е унизително

SMoKe_BoY
06-14-2008, 14:43
Още една разлика м/у момичета и момчета ..
Момчетата не расаждаваме кой как се унижил и ала бала .. важното е ако си няма приателка да иди да пиини нещо да бодни нещо и да се прибере да спи доволен от живота :) :)
Животни сме сажелявам : )

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:44
хехехех
За пред хората може да не те познава но бъди сигурна че приятелите му знаеят всяка подробност от случката...
Ами може просто да не му се занимава с теб...
Скоро спах с едно мимиче към което нямам никакви намерения, но тя ме спуква със смси - да нсъм и се сърдил за нещо.
Е как да и обясня че просто не ми пока за нея? Смятам, че и при вас е същата случка....
А може и той да се притеснява да не се е изложил нещо...
Най важното е да не ти пука!

Yallama
06-14-2008, 14:44
Още една разлика м/у момичета и момчета ..
Момчетата не расаждаваме кой как се унижил и ала бала .. важното е ако си няма приателка да иди да пиини нещо да бодни нещо и да се прибере да спи доволен от живота :) :)
Животни сме сажелявам : )
+1 аз не съжалявам за нищо :)

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:46
Курва или Не?
Абе ко те ебе?

Xtuning
06-14-2008, 14:47
Факт си е, че сте прасета ;) значи вие може "ебе ми се и айде..." а аз съм курва щото съм кривнала... много интересно ;)..много ясно :D :D

+1 ...

TotallySexy
06-14-2008, 14:48
Мне бе... то мен не ми пука.. аз нито смс нито съм му звъняла да не съм луда ;) все пак аз казах, че искам да е до там... нооо това всичкото е много добре , което ми казвате :) ааа demons_of_my_soul току що ми изясни повишаващия се интересн на неговите приятели към мен :grin: :grin: :grin: НООООО мерси момчетааааа ;)

ИИИИ последен въпрос.. харесва ли ви момичето да се скъсва от викане и пушкане :-D

SMoKe_BoY
06-14-2008, 14:48
Ако едно момче искаш да тръгни с теб , или да разбереш дали едно момче иска да тръгни с теб е достатачно да му кажиш здрасти с усмивка кадето се видите или да му кажиш ние отиваме на кафе/диско/купон - да го поканиш с небрежност от сорта на " Ако искаш ела" и той вече ако иска ше напрай квото тряя а не да му се пускаш и после да чакаш да сте приатели или гаджета , пък и да ти кажи че ще сте приатели - просто си пази телефонните номера на които може да званни когато " дивото призове" отново. Тва е. Жалко че не си го разбрала по рано.

SMoKe_BoY
06-14-2008, 14:49
Мне бе... то мен не ми пука.. аз нито смс нито съм му звъняла да не съм луда ;) все пак аз казах, че искам да е до там... нооо това всичкото е много добре , което ми казвате :) ааа demons_of_my_soul току що ми изясни повишаващия се интересн на неговите приятели към мен :grin: :grin: :grin: НООООО мерси момчетааааа ;)

ИИИИ последен въпрос.. харесва ли ви момичето да се скъсва от викане и пушкане :-D

ДА ДА ДА ДА 100% ни харесва ! :) надахваме се че сме ГАНГ-БаНГАРИ ! :P :P :P :P

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:51
Е да, ама да не преиграва...
Веднъж бях с едно момиче и тя кат се разпъшка (бяхме на задна) и аз си помислих "бреххх страшен съм бе" обаче като отворих очи видях че съм я сврял в ъгала и така я клатя че си удря горката главата в стената......
Харесва ми да не пищата много че малко се депресирам и ентусиазма в мен пада ако ме разбирата!

Yallama
06-14-2008, 14:53
Веднъж бях с едно момиче и тя кат се разпъшка (бяхме на задна) и аз си помислих "бреххх страшен съм бе" обаче като отворих очи видях че съм я сврял в ъгала и така я клатя че си удря горката главата в стената......
Харесва ми да не пищата много че малко се депресирам и ентусиазма в мен пада ако ме разбирата!
хахахахахаххаха :D :D :D аз викам че си я дялнал в другата дупка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

TotallySexy
06-14-2008, 14:54
ОК тогава "скимтиш като кученцето ми... само по скимтенето те разбирам дали ти е хубаво или не" добре ли е :grin: :grin: :grin: аз сорка, че малко тъпи въпроси ама сега сте ми паднали да ви разпитвам за някои работи дето не са ми ясни ;)

SMoKe_BoY
Абе има си момичета дето самата им физиономия те кара да и навлезниш злобно .. :) има и момичета който е по яко да си нежен .. зависи и от настроение .. имам случка карах едно момиче с колата към тях и кво се възбудихме ми вика ела в нас ама наще си идват след 40-50мин
Ай бъди нежен ай бъди бавен .. ай прави еротична игра 30 мин да ви видя :grin: :grin: :grin:

demons_of_my_soul
хахахахахаххаха :D :D :D аз викам че си я дялнал в другата дупка :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

:oops: :oops: :oops: ама то си беше в другата дупка :oops: :oops: :oops:

Yallama
06-14-2008, 14:55

:oops: :oops: :oops: ама то си беше в другата дупка :oops: :oops: :oops: :shock:

demons_of_my_soul
06-14-2008, 14:57
познавам една двойка дето са егати изродите...
Докато се чукат и си набучват по някой юмрук в мутрата...
Ама не леко ами яката....
:o

Yallama
06-14-2008, 14:58
:o..мазохисти , кво да ги праиш, бой не помага... :D :D

TotallySexy
06-14-2008, 14:59

Мали моя ако ме нацепи ще ходя като светофар после поне 1 месец и в болница ще вляза :grin: :grin: :grin:

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:00

Термин - Удоволствие от Болката - Мазохизъм
Секса протича сигорно така ---->
:smt026 :smt026 :smt027 :smt027 :smt063 :smt063 :smt065 :smt065 :smt066 :smt066 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt071 :smt071 :smt071 :smt072 :smt072 :smt079 :smt079 :smt079 :smt033 :smt033 8-) 8-)

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:03
Да си призная и аз понякога като се развихря бия някой друг шамар по задника на момата, ама баш да и цепя тиквата с юмруци/....
Аз съм ги гледал, тя като му духа..... хахахахаха
Той и бий шамари (яки шамари) докато кураму е в устата и!

PeopleAlwaysLeave
06-14-2008, 15:04

Тогава защо изобщи сте заедно? Ти отделно, той отделно и всеки си "ходи" по който иска...

Колкото до темата - според мен това момче е от типа "чукай-бягай" демек само за единия секс

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:04
Ти па за ко си им светил бе хахахаха .. бати пича

TotallySexy
06-14-2008, 15:06

Тогава защо изобщи сте заедно? Ти отделно, той отделно и всеки си "ходи" по който иска...

Колкото до темата - според мен това момче е от типа "чукай-бягай" демек само за единия секс

Защото отдавна съм разбрала, че идеална връзка няма... А ии ние двамата сме луди един по друг :) а на него му е слаб ангела...

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:07
е то ние сме добри приятели и не се притесняваме едни от други...
Много пъти се случвало на едно легло да съм аз с едно момиче той с друго....
Забавно е!

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:09
е то ние сме добри приятели и не се притесняваме едни от други...
Много пъти се случвало на едно легло да съм аз с едно момиче той с друго....
Забавно е!

Интересно нямам толкова близак приател .. явно лол .. били сме 2 двойки на легло докато се натискаме .. ама да стоя докато на някой до мене му праят свирки .. бляк .. :)

Yallama
06-14-2008, 15:09
Защото отдавна съм разбрала, че идеална връзка няма... А ии ние двамата сме луди един по друг :) а на него му е слаб ангела...
и да е неидеална връзката , ходенето при чужди не трябва да се толерира

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:10
и да е неидеална връзката , ходенето при чужди не трябва да се толерира
+1

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:11
Е добре де, кво му е гадното...
случвало се е по купоните. На вас не ви л;и се случвало едно момиче да духа на теб и още някой?

TotallySexy
06-14-2008, 15:12
Е добре де, кво му е гадното...
случвало се е по купоните. На вас не ви л;и се случвало едно момиче да духа на теб и още някой?

Мале... и после па ми кажете на мен нещо... секса си е интимно нещо бе ....

Yallama
06-14-2008, 15:12
къде я видя връзката по купоните :D

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:13

Подкрепям те!
Дали е с мен или не, няма значение важноо е като си поискам да не ми отказва!

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:13
А аз си мислех че сам освободен ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Е как ше духа на мене и на някой друг .. ае разбирам секи си фаща някой
и отива в някфа стая ама чак пак такиа оргии майна ](*,) ](*,) ](*,)

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:15
Е не едновременно...
Първо на единия после на другия...
Хм,ммммм
че това са си нормални неща бе, кво се възмущавате...

Yallama
тва верно си е един вид оргия ..само дето участниците са на различни места ...

TotallySexy

Подкрепям те!
Дали е с мен или не, няма значение важноо е като си поискам да не ми отказва!

Факт факт... просто не може на едно място... аз съм сигурна, че се пази, а и аз се пазя допълнително... в такъв случай щом винаги се връща при мен... ОК :)

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:17
Аз пък се очудвам, че това за вас е нещо неприемливо...
хммммммм

Yallama
06-14-2008, 15:19
Аз пък се очудвам, че това за вас е нещо неприемливо...
хммммммм.. всеки си има някаква нагласа,мнение за всяко нещо ..различни сме , нормално е да има съгласие и несъгласие за много неща :)

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:20
Не няма да се очудя нито ми е неприемливо просто не бих си дал патката на някоя която до ся е давкала на някой мой приател патката.. някак си нехигиенично и гадно ми се струва иначе нямам нищо на против ако иска на 20 човека да лапа

Yallama
06-14-2008, 15:22
Не няма да се очудя нито ми е неприемливо просто не бих си дал патката на някоя която до ся е давкала на някой мой приател патката.. някак си нехигиенично и гадно ми се струва иначе нямам нищо на против ако иска на 20 човека да лапаточно тва казвам ти може да не го одобряваш , но тоя насреща може да мисли по друг начин и да иска неговата да е 4 номер за вечерта :D

SMoKe_BoY
06-14-2008, 15:25
Така така ..което ми напомня писайки тук и слушайки техно -- че тряя да ходя тая вечер на чалга парти с приателката ми, щото не обичам да незнам какво става с нея .. ](*,)

TotallySexy
06-14-2008, 15:28
Бих се учудила, ако например лапне 2 патки наведнъж... Но при положение, че знам случай "Или трагваме и прайм секс или само ти лапам и до там" ... (познайте моя фр кое избра ) :grin: :grin: та не се учудвам :D :D

demons_of_my_soul
06-14-2008, 15:47
Изводът е следния: Правете секс на воля и експериментирайте!