View Full Version : ревност между приятели ;( (препорачително само за момичета)
nqma_zna4enie_who
06-14-2008, 17:56
Здравейте! Пиша тази тема защото искам да споделя с някой, но много ме е срам да го споделя с познати. Значи става дума за едни мои фр... Преди време се сабирахме сички и беше много хубаво, но се скарахме и едната се махна, а ас останах с другата... Беше ни много яко на двамата...Поне на мен...аз се виждах и с другото момиче (ходехме на плаж, на кафе...и тей нататак)... Но другата много се нервеше като са виждах с нея и дори сме са карали заради това... В последно време много се сближих с това момиче (не с което са скарахме а другото)... и станахме ужасно блиски... мн си я обичам и не я давам на никой...само с нея можех да споделям и да общувам спокойно...ноо сега тя се сдобри с другото момиче...и ас са чуствам ужасноо...не знам много ми е гадно, имам чуството че са ми отнели нещо сега те са 2те щастливи заедно...а аз седя тук пред тапия компютър...те минаха да ме извикат но аз отказах...даже ми вика таз мойта фр "утре с полито отиваме на една изложба на дрехи а после на фитнес ще дойдеш ли с нас", а обикновенно трябваше ние да поканим другото момиче :( :( :( :( :( :( не знам ама са чуствам ужасно...зная че нищо няма да е същото.... ;(;(;( защо трябваше да се сдобряват двете ;( напрао ми е мн гадну сега, чуствам се ужасно....сякаш сами откраднали най-новия тел ;(
само като си помисля че вчера по това време бях с тази бес фр и слушахме музика в морската на ена пейка напраоооо ми идваа да са разрева ;( ся ги чуам кат минават под прозореца ми и са смеят ;( и са кефят...могат и без мен...офф мн ми е гадну и мн се срамувам от себе си ;(
valentinka_1990
06-14-2008, 18:07
1.Научи се да пишеш.
2.До някаква степен си го правиш сама.Просто не трябва да им отказваш ей така.Радвай се,че са се сдобрили.Бъдете си приятелки трите.
VerryBerry
06-14-2008, 18:08
Няма защо да се срамуваш от себе си. И защо си отказала?Ходи с тях,излизай..няма лошо :)Не бъди егоист,а се радвай,че са се сдобрили и те канят..друг въпрос е,ако изобщо не тетърсеха вече :)Успокой се и успехи :)
nqma_zna4enie_who
06-14-2008, 18:12
oof vaprosa e 4e sam mom4e |(
VerryBerry
06-14-2008, 18:14
ми недй да ревнуваш,те са момичета все пак..могат да се събират..да си излизат..А какъв е проблема да станете гаджета с едното момиче?
chocoleptic
06-14-2008, 18:17
Здравейте! Пиша тази тема защото искам да споделя с някой, но много ме е срам да го споделя с познати. Значи става дума за едни мои фр... Преди време се сабирахме сички и беше много хубаво, но се скарахме и едната се махна, а ас останах с другата... Беше ни много яко на двамата...Поне на мен...аз се виждах и с другото момиче (ходехме на плаж, на кафе...и тей нататак)... Но другата много се нервеше като са виждах с нея и дори сме са карали заради това... В последно време много се сближих с това момиче (не с което са скарахме а другото)... и станахме ужасно блиски... мн си я обичам и не я давам на никой...само с нея можех да споделям и да общувам спокойно...ноо сега тя се сдобри с другото момиче...и ас са чуствам ужасноо...не знам много ми е гадно, имам чуството че са ми отнели нещо сега те са 2те щастливи заедно...а аз седя тук пред тапия компютър...те минаха да ме извикат но аз отказах...даже ми вика таз мойта фр "утре с полито отиваме на една изложба на дрехи а после на фитнес ще дойдеш ли с нас", а обикновенно трябваше ние да поканим другото момиче :( :( :( :( :( :( не знам ама са чуствам ужасно...зная че нищо няма да е същото.... ;(;(;( защо трябваше да се сдобряват двете ;( напрао ми е мн гадну сега, чуствам се ужасно....сякаш сами откраднали най-новия тел ;(
само като си помисля че вчера по това време бях с тази бес фр и слушахме музика в морската на ена пейка напраоооо ми идваа да са разрева ;( ся ги чуам кат минават под прозореца ми и са смеят ;( и са кефят...могат и без мен...офф мн ми е гадну и мн се срамувам от себе си ;(
Сигурна ли си,че изпитваш само приятелски симпатии към момичето,с което сте слушали музика в морската градина ?
MidnightCreep
06-14-2008, 19:07
Момче е!
Нормално е да ти стане гадно.Ама момичета са,има някфи неща,дето можеш да ги кажеш само на момиче.
Не се изолирай така.
ем добре какав е проблема след като като сте били 3 ви е било мн забавно и т.н. сега пак ще е така...радваи се и излизаи с тях не им отказваи :P
nqma_zna4enie_who
06-15-2008, 17:38
mhh si4ko e ok ve4e slava bogo dnes sa videh s taz fr i tq mi kaza 4e ve4e n6 ne e sa6toto s onui momi4e i nqq sa vijdat ve4e :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: pak sme si zaedno s neq samo 2mata :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
сабирахме, сички, тей нататак, блиски, тапия компютър, таз мойта фр мн гадну, бес фр :? Виж сега, случайно да ти е хрумвало че можеш да бъдеш щастлив/а заради това, което ти имаш, можеш и харесваш, а не заради това, което другите нямат. Съжалявам, но не откривам проблема ти - приятелките ти са се сдобрили, какъв ужас само. :-o Егоизмът не е хубаво нещо и още веднъж -радвай се на твоето щастие, а не на нещастието на другите.
Хах аз имам този проблем от няколко месеца. С най-добрата ми фр. Само дето тя вече не ме вика даже;) Нз при теб как е положението, но аз просто се примирих. Разбрах че не съм само аз на света и че всеки има право да има и други фр.