View Full Version : вежди
МъНиЧеТо_Е_тЪжНиЧкО
06-14-2008, 18:27
сигурно ще ви се стори малко смешна темата ама карай :-D
искам да се науча да си дигам едната вежда как???
ioancheto
06-14-2008, 18:32
Xax...ami nz to mai ili si go moje6 ili ne... Az postoqnno go pravq daje nqkoi pat nez da iskam :D idvat mi nqkvi mucki ei taka :lol:
Аз мога само лявата, ама поне я дигам бая ^о^
Също и ушите си мърдам, чак плющят
МъНиЧеТо_Е_тЪжНиЧкО
06-14-2008, 18:41
:D браво браво
ама как го правите ве хора мн ви се чудя как се научихте
аз се опитвам ама нищо не става
мн ма кефи като видя някоя мацка да си вдига веждата и аз искамм :(
Опитваш се да се съсредоточиш върху съвсем леко повдигане на едната вежда. Това, което сигурно така или иначе правиш. Като започнеш да усещаш мускулите на двете самостоятелно, ще се получи.
valentinka_1990
06-14-2008, 18:54
Аз преди не можех,но много исках да си вдигам веждата.Един ден го направих без да искам просто така от самосебе си и тогава реших,че мога и трябва да се науча.Просто от време на време се мъчех и с времето се научих.Сега го правя много често даже без да се осъзнавам и много ми се радват.Интересното е,че съм левичарка и по принцип съм по-силна със лявата страна на тялото ми,но си вдигам дясната вежда.
crazyhair
06-14-2008, 19:12
:D as ne moga kat tebe :lol:
Аз мога само лявата, май... Не знам как го правя, просто си надигам по някакъв начин челото и тя сама си се мърда.
Аз много исках и се научих. Просто сидържах едната вежда и вдигах другата и то стана от самосебе си. Една приятелка може и двете да си ги вдига.
Escarina
06-14-2008, 22:57
И аз мога само лявата :D А като ме снимат мигам винаги и като се опитам да си държа очите отворени пак я вдигам и съм като бясна пенсионерка в претъпкан автобус :D
FucKtheSyStem
06-15-2008, 13:32
Аз пък мога дясната ама малко :lol: Иначе се научих да си мърдам ушите :D
mysterious93
06-15-2008, 13:39
и аз го правя без да се усещам,мога само с дясната :)
Spider4eto
06-15-2008, 13:42
аз не мога :(
И аз мога само с лявата. Научих се като се гледах в огледало - гледах дясната и се мъчех да я вдигна, а то всъщност лявата се вдигаше. Хах и ся не знам как става тоя номер ама...пробвай 8-)