View Full Version : СамО за моми4ета
Beb4e__to
06-14-2008, 20:12
Мацкии иам някои въпрос4ета към вас :P :P мн ми е интересно как подхождате с гаджетата си..ссмисъл кфо праите за да сте му интересни..за да ви желае постоянно...споделете някой тайни4ки...кво кара ва6ето мом4е да изтръпва и да ви желае все пове4е и пове4е...как се държите с него....въоб6те си4ко кфото се сетите.. :-P
бъди себе си.ако не те хареса явно не си неговия тип.не бъди изкуствена.
аз не съм момиче, ама ако си гола и хубава винаги ше те желая :grin:
точно :wink: понякога да си миличка и добричка, друг път да си дръзка тигрица...общо взето да му покажеш, че можеш да го омаеш всякак, но най-вече да бъдеш себе си, да не преиграваш, то се усеща 8)
sLaDkA_GrEsHkA
06-14-2008, 21:01
az ne pravq ni6to :) zaedno sme ot dve godini i otdavna sme svalili rozovite o4ila =] prosto se poznavame dobre, imame mnogo ob6ti interesi, razbirame se 4udesno, imame ob6ti priqteli, obi4ame se istinski.... tolkova mnogo spodeleni migove... ne mislq che ima nujda da se pravq na interesna.. ako zagubi interes kum men da se pravq na nqkoi drug ne bi bilo na4ina da go zadurja =]
Escarina
06-14-2008, 21:45
Нищо.. Защо трябва да се правя на клоун? Или ме харесва и е с мен, или не ме харесва и е на майната си :D
Хмм просто знам как да го контролирам... намерих му слабата част и така...и особено като я превърнах в моя силна страна се получи перфектно :-)
нищо не правя!!!дуржим се приятелски с него споделяме всичко рабзираме се интересът се задълбочава защото получаваме това което търсиме....
Miss_Perfekt
06-15-2008, 10:00
Нищо.. Защо трябва да се правя на клоун? Или ме харесва и е с мен, или не ме харесва и е на майната си :D
+1
cinderella_gugutka
06-15-2008, 10:06
е по тая логика трябва да съм винаги гола пред него за да ме желае така ли :-o
spored men ako sika6 gadjeto ti vinagi da e ludo po teb 1-trqbva da izglejda6 vinagi idealno za nego 2-da go kara6 leki4ko da revnuva ama leko 3-da ne mu obru6ta6 vnimanie vinagi 4-nakarai go da razbere 4e ne e edinstven a ima i mn dr mam4eta obi4at nedostupni momi4eta makar i da ne go priznavat
Е зависи. Ако си дебела няма да го свалиш гола.
soul1199
06-15-2008, 13:01
+1+2 :)
mimi_cunka
06-15-2008, 13:08
Ami spored men za da zadurji6 liubimoto mom4e ne trqbva da mu se razkriva6 izcqlo...mujete vinagi sa zaintriguvani ot po potainite jeni...trqbva da go kara6 da revnuva dori suvsem nevolni i na vajnoto trqbva malko po malko da mu dava6 ot sebe si za da iska o6te i o6te...za6toto ako vednaga mu se hvurli6 v obqtiqta nqma da mu e interesno posle.... :grin:
MartyParty
06-15-2008, 13:16
Не е нужно да правя каквото и да било.Като излизам с хора попринцип съм толкова откачена,че малко успяват да ме издържат.Имам лош навик да прескачам колчетата,които пречат на колите да паркират на тротоара.Ако ям-никога не ям в заведение.Взимам си яденето,излизам и го ям на някоя пейка-не издържам да слушам гласове на непознати хора,чийто проблеми не ме засягат.След като седна на въпросната пейка(и на тревата може) ставам като доктор Хаус.За да става купон започвам да кометирам хората около себеси и да им намирам косури-хич не ме ебе дали чуват или не.Понякога гледам хората около мен и се опитвам да си изградя представа за характера им.Може да ви се струва откачено,но е адски забавно.Кръщавам бездомните кучета по улиците.Често се случва да не си доизям нещо и така поне знам на кого го давам.Последният път,когато седнахме на фонтана пред Народния театър и на "щастливецът",който беше излязъл с мен,не му остана сухо място на дрехите та и под тях.Като се укротя сядам на най-сенчестата пейка и докато не ни заболят гърлата няма млъкване.Не обичам мълчанието,освен ако не е на погребение...
Та след всичко това,ако още е навит да излиза с мен си заслужава да опитаме. :lol:
krisiiiiito
06-15-2008, 13:19
трябва и двамата да се желаете и да имате общи интереси :) :-) и най-важното да се Обичате много !!! :oops: :smt007
_FaShIoN_
06-15-2008, 13:36
Няма никакви тайни и магийки...просто бъди себе си,ако те харесва таква кфато си,ще те иска и ще те желае постоянно,ако не те харесва такава кфато си,кфото и да правиш,нема д ате хареса... :)
Still1ME1Still1HERE
06-15-2008, 13:51
Е зависи. Ако си дебела няма да го свалиш гола.Абе,ако е дебела и гола да е,и да не е гола пак ще го свали с една тупалка :D
*BaeuTy:
06-16-2008, 00:17
za6to trqabva da se pravi6 na interesna?!?! :lol: prosto budi sebe si..ako burzo izgubi interes kum teb ili ne e tvoi tip ili ne6to mu lipsva (v smisul ne mu dava6)... :neutral:
Хари Потър
06-16-2008, 01:34
:-s :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:-s :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) сомбоди шот йоу :razz:
Хари Потър
06-16-2008, 01:36
:-s :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) сомбоди шот йоу :razz: :-P :-P :-P :-P :-P :P :P :-) :-) :-) :-) :D :D :D :D :-) :-) :-) obi4am te :P :razz: :razz: :razz: :razz: :-) :-) :-)
:-s :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) сомбоди шот йоу :razz: :-P :-P :-P :-P :-P :P :P :-) :-) :-) :-) :D :D :D :D :-) :-) :-) obi4am te :P :razz: :razz: :razz: :razz: :-) :-) :-) не уе чесТно метни се от някой мост :lol:
Хари Потър
06-16-2008, 01:50
:-s :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) сомбоди шот йоу :razz: :-P :-P :-P :-P :-P :P :P :-) :-) :-) :-) :D :D :D :D :-) :-) :-) obi4am te :P :razz: :razz: :razz: :razz: :-) :-) :-) не уе чесТно метни се от някой мост :lol: hha 6to ne ti li haresvam :smt056
:-s :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) сомбоди шот йоу :razz: :-P :-P :-P :-P :-P :P :P :-) :-) :-) :-) :D :D :D :D :-) :-) :-) obi4am te :P :razz: :razz: :razz: :razz: :-) :-) :-) не уе чесТно метни се от някой мост :lol: hha 6to ne ti li haresvam :smt056
еми не ми тряш ва.. :x аз ше лягам след малко 8)
WondeR TeddY
06-16-2008, 13:05
Jus7__Me написа:
Нищо.. Защо трябва да се правя на клоун? Или ме харесва и е с мен, или не ме харесва и е на майната си
daam i az taka mislq 8)
vesinka91
06-16-2008, 13:08
бъди себе си.ако не те хареса явно не си неговия тип.не бъди изкуствена.
+1