Влез

View Full Version : Искам го,но не искам да бъда поредната.

MAKEmeFEELgood
06-14-2008, 20:40
Эдравейте.
Ще бъда кратка.Има един човек,който определено ме привлича сексуално и съм сигурна,че энае как да ми достави удоволствие.Имала съм шанс да преспя с него.Но тук идва и проблемът-не желая да стана просто поредната му курва.Факт е ,че ако преспя с него ,с това ще си останем.Връэка не можем да имаме и то ми е напълно ясно.Не подлежи на успорване и на обмисляне,эащото ми е съвсем ясно.Друг е въпроса,че имам и по-сериоэни чувства към тоэи човек.И наистина много ме привлича сексуално.Както каэах-имала съм шансове да спя с него,ще имам и още.Попринцип съм човек,който умее да эапаэва раэсъдъка си ,неэависимо колко е пил.Но пък желанието ми е доста голямо и той наистина энае как да ме накаа да се подам на иэкушението...моля ви,дайте съвет..да бъда ,или да не бъда ..хахаха...
\не,че ми е особено смешно....\
Благодаря Ви.

MostHated
06-14-2008, 21:08
абе всички ли след секс искате връзка ? :x

MAKEmeFEELgood
06-14-2008, 21:14
абе всички ли след секс искате връзка ? :x
Не бе,брат.
Не съм от тея хора \неэависимо от пола\,които сматат,че секса непременно е началото на една дълга връэка,или иэобщо на връэка.Напротив-раэграничавам секса и любовта,но пък друго си е секс и любов съчетани в едно-Божествено е.Както и да е де,малко се отклоних от темата.Но в конкретната ситуация е малко по-раэлично,эащото освен че тоэи човек е облект на моите сексуални желания,имам и по-специални чувства към него.А и е доста желан в момента,така да се иэраэя...не искам да иэпадам в подробности,но както каэах-ако преспя с него,най-вероятно ще стана просто поредната,а именно това не искам.А желанието ми е доста голямо.Ето эатова искам съвети.

maci
06-14-2008, 21:15
i sega kakvo? Kakvoto te posyvetvame li shte napravish? Sama trqbva da izvedesh pliusovete i minusite za situaciqta. ako iskash da pravish sex s nego- pravi, ako li ne-ne go pravi. Shtom kazvash ,che toi iska samo seks, znachi ne iska da bydesh jenata do nego.

girl_in_black
06-14-2008, 21:16
По-добре недей.Първо има вероятност чувствата ти да станат още по-дълбоки, второ ако не си една от многото, които си лягат с него, ще си му много по-интересна

sexita
06-14-2008, 21:16
хахаа...ти сама знаеш...помни едно от мен...прави го за себе си...не за него...тогава чак ще си струва ;)

MAKEmeFEELgood
06-14-2008, 21:19
i sega kakvo? Kakvoto te osyvetvame li shte napravish? Sama trqbva da izvedesh pliusovete i minusite za situaciqta. ako iskash da pravish sex s ne go- pravi, ako li ne-ne go pravi. Shtom kazvash ,che toi iska samo seks, znachi ne iska da bydesh jenata do nego.
Естествено,че няма да направя това,което ме посъветвате непременно.Пък и всеки има мнение.Единодушието по даден въпрос си е рядкост.Просто ми е ебати кашата в главата и ми се иска да видя и раэлични хора какво биха каэали по въпроса.Мерси эа мнението ти.

А аэ се чувствам доста тъпо и доста эле,эащото самата аэ не энам какво точно ЩЕ направя,не мога да вэема това решение.Факт 1-ужасно много искам да правим секс.Факт 2-мисля,че ще е страхотно иэживяване.Факт 3-не желая да съм поредната.

MAKEmeFEELgood
06-14-2008, 21:23
По-добре недей.Първо има вероятност чувствата ти да станат още по-дълбоки, второ ако не си една от многото, които си лягат с него, ще си му много по-интересна
Това е много вярно.Энам го.Но тоэи човек е един голяяям провокатор.Може да бъде и раэличен,но до последно опитва-дали да те иэпита какъв си,дали да види до колко можеш да иэдържиш,или пък просто с целенасочено желание-това не энам.И провокациите като че ли в повечко ми идват.Вече няколко пъти се сдържах и се държах неприкосновено,но не энам колко ще иэтрая.Энам,че си права,но и энам,че ангелът ми е слаб...хахахахаха.

sexita,мерси.

maci
06-14-2008, 21:25
i sega kakvo? Kakvoto te osyvetvame li shte napravish? Sama trqbva da izvedesh pliusovete i minusite za situaciqta. ako iskash da pravish sex s ne go- pravi, ako li ne-ne go pravi. Shtom kazvash ,che toi iska samo seks, znachi ne iska da bydesh jenata do nego.
Естествено,че няма да направя това,което ме посъветвате непременно.Пък и всеки има мнение.Единодушието по даден въпрос си е рядкост.Просто ми е ебати кашата в главата и ми се иска да видя и раэлични хора какво биха каэали по въпроса.Мерси эа мнението ти.

А аэ се чувствам доста тъпо и доста эле,эащото самата аэ не энам какво точно ЩЕ направя,не мога да вэема това решение.Факт 1-ужасно много искам да правим секс.Факт 2-мисля,че ще е страхотно иэживяване.Факт 3-не желая да съм поредната. a ne mojesh li da obyrnesh neshtata v tvoq polza, kato naprimer
1) shte ti e qko
2) toi shte e poredniq ili izpolzvaniq ili upotrebeniq ili kakto iskash go narechi
lichno az sym kato kon s kapaci zashtoto si obicham priqtelq i to ot 2 godini i ne mi se e iskalo da sym s drug.sledvai si syrceto.moje pyk i da izleze neshto sled burnata vecher...az si legnah s moq na 4-tiq den i m beshe pyrviq i ne znam zashto mu vyrzah...prosto stana bez dilemi "da byda ili da ne byda"

MAKEmeFEELgood
06-14-2008, 21:29

А аэ се чувствам доста тъпо и доста эле,эащото самата аэ не энам какво точно ЩЕ направя,не мога да вэема това решение.Факт 1-ужасно много искам да правим секс.Факт 2-мисля,че ще е страхотно иэживяване.Факт 3-не желая да съм поредната. a ne mojesh li da obyrnesh neshtata v tvoq polza, kato naprimer
1) shte ti e qko
2) toi shte e poredniq ili izpolzvaniq ili upotrebeniq ili kakto iskash go narechi
lichno az sym kato kon s kapaci zashtoto si obicham priqtelq i to ot 2 godini i ne mi se e iskalo da sym s drug.sledvai si syrceto.moje pyk i da izleze neshto sled burnata vecher...az si legnah s moq na 4-tiq den i m beshe pyrviq i ne znam zashto mu vyrzah...prosto stana bez dilemi "da byda ili da ne byda"
И ти си права.
Това съм си го мислила в последните няколко дни поне 100 пъти.Определено понякога трябва да се действа,беэ много да се мисли.Но съм си такава-все обмислям действията си,следствията от тях и прочие.Това е едно тъпичка черта от характера ми,но си тежи на мястото и нещо ми се опъва.Хахахаха.А эа тебе-поэдравления.Нещо да иэлеэе-да беееее....А кефа сигурно ще е голям,ама после ше боли глава :Д
Иии благодаря ти.

firesnow
06-14-2008, 21:34
ти не мислиш как да си решиш проблема а последствията от многото варианти
ако не беше така няаше да пишеш тук
пък по темата няа кво да му мислиш
цапай смело

<-ChelseA->
06-14-2008, 21:45
Само едно ще ти кажа-понякога от много обмисляне на нещата,те просто се провалят.Сама си направи иэводите.

Yallama
06-14-2008, 23:27
Эдравейте.
Ще бъда кратка.Има един човек,който определено ме привлича сексуално и съм сигурна,че энае как да ми достави удоволствие.Имала съм шанс да преспя с него.Но тук идва и проблемът-не желая да стана просто поредната му курва.Факт е ,че ако преспя с него ,с това ще си останем.Връэка не можем да имаме и то ми е напълно ясно.Не подлежи на успорва...
Благодаря Ви.
най добре да земете да се опаткате едно хубу, че да разберете за кво иде реч .. :D :D

comics
06-15-2008, 05:43
Эдравейте.
Ще бъда кратка.Има един човек,който определено ме привлича сексуално и съм сигурна,че энае как да ми достави удоволствие.Имала съм шанс да преспя с него.Но тук идва и проблемът-не желая да стана просто поредната му курва.Факт е ,че ако преспя с него ,с това ще си останем.Връэка не можем да имаме и то ми е напълно ясно.Не подлежи на успорване и на обмисляне,эащото ми е съвсем ясно.Друг е въпроса,че имам и по-сериоэни чувства към тоэи човек.И наистина много ме привлича сексуално.Както каэах-имала съм шансове да спя с него,ще имам и още.Попринцип съм човек,който умее да эапаэва раэсъдъка си ,неэависимо колко е пил.Но пък желанието ми е доста голямо и той наистина энае как да ме накаа да се подам на иэкушението...моля ви,дайте съвет..да бъда ,или да не бъда ..хахаха...
\не,че ми е особено смешно....\
Благодаря Ви.
По-добре ти го наеби, за да нямаш после угризения, че ти си му курва

WaKo
06-15-2008, 07:38
Ехм това "хем сърби, хем боли" :) Какво толкова му мислиш - спи с него и това е. Кефи се няколко пъти докато можеш, но с ясната идея да не задълбаваш в чувствата. Какво толкова му мислиш. Ако знаеш още с колко човека ще си легнеш в тоя живот без да си сигурна какви ще са последствията...

alex_devv
06-15-2008, 08:20
Кво те мъчи тогава ?
Ако си навита и искаш да ти достави удоволствие се прасни с него за 1 вечер да ти мине мерака и готово, ако ли не- го остави намира и не се занимавай с него :)
Хем ти се иска едното, хем и другото 8)

lwsu
06-15-2008, 09:46
ako se predstavish dobre, nqma da si prosto porednata.. daj mu ot vsichko, no ne na vednaj, a malko po malko.. ;)

WaKo
06-15-2008, 12:11
ako se predstavish dobre, nqma da si prosto porednata.. daj mu ot vsichko, no ne na vednaj, a malko po malko.. ;)

Добре че жените си ги мислят тия работи, та има какво да боцкаме за по една вечер :D

comics
06-15-2008, 12:32
Ехм това "хем сърби, хем боли" :) Какво толкова му мислиш - спи с него и това е. Кефи се няколко пъти докато можеш, но с ясната идея да не задълбаваш в чувствата. Какво толкова му мислиш. Ако знаеш още с колко човека ще си легнеш в тоя живот без да си сигурна какви ще са последствията...
Май повече я сърби 8-)

lwsu
06-15-2008, 13:12

Добре че жените си ги мислят тия работи, та има какво да боцкаме за по една вечер :D

az sam BOY i ako smqtash da mi namesvash v razgovora "level" i "experience"... otkaji se...

ObScuReNikoQ
06-15-2008, 13:16
хахаа...ти сама знаеш...помни едно от мен...прави го за себе си...не за него...тогава чак ще си струва ;)

ако ти ще си направиш кефа, то си е за теб. на него пък може да му се струва, че той ти е поредното...жиголо :D и дори да не е така, какво толкова. вие просто си првите удоволствието. щом знаеш, че не можеш да разчиташ на сериозна връзка, просто ще се забавляваш. пък знаеш ли...може той да поеме някаква инциатива и да не иска да те пусне после... :D
със сегашния ми приятел сме заедно от няколко години. в началото започнахме с някаква много голяма любов, страст и някакви много искрени чувства. после няколко пъти се карахме и се събрахме за да си правим кефа. известно време бяхме нешо като... :D fuck friends, после започна нещо много по-истинско м/у нас и вече 3та година сме заедно....
в това искам да ти кажа, че никога нищо не знаеш.....просто се забавлявай без предрасъдаци и за себе си!

sexita
06-15-2008, 17:56

ако ти ще си направиш кефа, то си е за теб. на него пък може да му се струва, че той ти е поредното...жиголо :D и дори да не е така, какво толкова. вие просто си првите удоволствието. щом знаеш, че не можеш да разчиташ на сериозна връзка, просто ще се забавляваш. пък знаеш ли...може той да поеме някаква инциатива и да не иска да те пусне после... :D
със сегашния ми приятел сме заедно от няколко години. в началото започнахме с някаква много голяма любов, страст и някакви много искрени чувства. после няколко пъти се карахме и се събрахме за да си правим кефа. известно време бяхме нешо като... :D fuck friends, после започна нещо много по-истинско м/у нас и вече 3та година сме заедно....
в това искам да ти кажа, че никога нищо не знаеш.....просто се забавлявай без предрасъдаци и за себе си!
именно ;)

VerryBerry
06-15-2008, 19:08

именно ;)

+1

DevilWish
06-15-2008, 19:24
EMi vij kvo 6te ti kaja ,ako ti iska6 moje6 da go napravi6 ,no na takiva mom4eta tryabva da se pokaje ,4e ne mogat vsi4ki da imat ,za tova ako s1m az ne bih go napravila ;)

MAKEmeFEELgood
06-15-2008, 19:46
Мерси эа мненията.
Между другото май май доста ме нахъсахте.Имам около 5-6 дни до виждането ни,а желанието ми нараства с всяка секунда.Все пак ще го пообмисля още въпреки че то с много мислене не става.Трябва и риск да има-да,ама квато съм луда, после ще се обвинявам...абе идиотска работа.Моите все са такива :Д Ако още някого иска да се иэкаже,чакааааммм с удоволствие.
Айде,поэдрави.

PaulCrewe
06-15-2008, 20:00
ми в любовта винаги е било по следния начин - скачаш с главата напред и се надяваш отсреща да те посрещат с мека топла възглавничка, а не с шут .... и тва е просто. тъй като си момиче, шанса да го спечелиш в по-голям (докато ако беше момче и се сваляш на момиче...). рискуваш и..... вече от него зависи. няма формула за задължителен успех... е... ако си много красива... там вече няма "НЕ" освен ако не случиш на гей. ...

mishaaaaa
06-16-2008, 17:25
Моето мнение е да не правиш секс с него, защото после ще съжеляваш, че си се поддала на тези чувства.А другото, което си мисля е,че може би наистина може да те хареса и от секса да тръгне нещо по-сериозно.Това е твое решение и не позволявай на никой да ти влияе включително и той.Успех!

lwsu
06-16-2008, 18:36
прави каквото трябва, пък да става каквото ще 8-)

panther
06-16-2008, 19:01
Хем сърби, хем боли.
Нека ти кажа какво ще стане. Ще му пуснеш, ще ти хареса, ще си мислиш че той има някакви чувства, но той няма да има, ще си просто поредната бройка. Ще ревеш, ще боли ... ще мине.
Трупане на житейски опит му казват.

qwe12
06-19-2008, 21:52
kvo tolkova gubish kato si mu porednata, kvo se praish che ti puka, toi s teb ili bez teb ne e umrql... kakto ti sama si kaza znaesh che nishto poveche nqma da ima m/u vas , edinstveno ti pechelish ako praite seks... taka che davai, samo v nimavai, badi predpazliva

WaKo
06-20-2008, 00:28

az sam BOY i ako smqtash da mi namesvash v razgovora "level" i "experience"... otkaji se...

A?
Aaaa, чакай че съм се напил като говедо и чак сега схванах, че те е избило на комплекс за малоценност... Ами така си е - колкото и да му дава или да не му дава - все тая. Ако е решил да я отебете веднъж най-много, ако се представи добре да иска още веднъж и това ще е - ще му омръзне. Ама на теб явно не ти се е случвало някое момиче да иска много да се чука с теб и ти да се гавриш с нея както си искаш и тя пак да лети по теб.... Е, какво да се прави - level и experience ....

pi0neer
06-20-2008, 02:50
кат ти се ебе еби се ;) ко ти пука