View Full Version : Какво става с мен ?
Inloveee_
06-15-2008, 09:05
ж
Poet_Boy
06-15-2008, 09:09
Предполагам, че влизаш в пубертета, и ах май откри нещо ново-момчетата.:D Не се гипсирай толкова пред него, по-спокойно, ако го харесваш просто му кажи и ще ти мине :)
prettyIdeath
06-15-2008, 09:17
Мм дам.. влюбено момиченце :)
И аз се чуствах така.. :)
какво ти става ли?еми ще ти кажа можеш и сама да се сетиш определено си падаш и то доста по тоя!!но не си влюбена колкото и силно да го харесваш един човек е влюбен когато го познава пък теб нещо те е срам.... Я по смело пречупи оковите и говори с него!!:)
cinderella_gugutka
06-15-2008, 09:41
и аз съм се 4увствала по този на4ин но аз по принцип съм си по луди4ка :D и не ми пука особено и действам веднага
якоооо време е за първият секс :D
Al3ksandra
06-15-2008, 10:03
Определено харесваш момчето :D Започваш да се влюбваш.... :-) за любовта граници няма ;)така че по-спокойно, съвсем нормално е, всеки човек е обичал поне 1 път или поне е харесвал много силно, граничещо с влюбването 8) Престраши се 1 път и заговори твоя човек и ще преодолееш притеснението, срама, и вълнението ;)
Illuminate
06-15-2008, 15:31
Поставяш едно момче на по-висок пиедестал, отколкото е. Всичко е в главата ти. И той е човек, със своите притеснения и страхове.
Говори с него като с човек, а не като със "страшно момче".
Притесненията ти са неоснователни, и ненужни. :) Наслаждавай се на чувствата си, без да се самоизмъчваш :)
Mementomori
06-15-2008, 15:34
Явно си привлечена от него,за любов не знам дали става дума,все пак не се познавате още,но това е добро начало,не бива да се притесняваш,защото това само може да ти навреди,намери път за контакт с него и виж какво ще стане!
Разболяваш се от Алцхаймер.
nope от Паркинсон
nope от Паркинсон
От паркинсона не си забравят изреченията. То е треперене. Виж тука очевидно става дума за деменция.
nope от Паркинсон
От паркинсона не си забравят изреченията. То е треперене. Виж тука очевидно става дума за деменция.
да да вярно ти си прав :) И слушаш DiS (bow)
GregoryHouse
06-15-2008, 16:05
Предполагам че си притеснителна,малка неопитна девственица която си внушава че някой я харесва...ако искаш да разбереш дали греша провери сама... =-> зариби момчето.
Inloveee_
06-15-2008, 16:46
Все пак мерси за съветите
BTW Това за деменцията не беше много умесно :)
хах еми мисля,че няма от какво да те е страх да разговаряш с него.. (: ако изръсиш някоя простотия майната му има и други момчета :P айде успех;]
НЕ си влюбена ,а просто ти е харесал и си хлътнала по него .
Още първит път когато го видях и се запознахме усетих нещо странно... Нз не мога да обесня какво точно, но когато той ми се усмихна и сякаш времето спря.
Реших да ти пиша само заради тези две изречения. Защото точно така се чувствах и аз на 5.02 тази година,когато се запознах с момчето с което ходя сега. И всъщност все още си е така ... една усмивка и всичко в мене спира .. Може и да се влюбваш както и аз тогава ... Но може и да е просто някакво увлечение .. Съвсем нормално е да се чувстваш така .. А пък самото чувство ... :grin: :grin: Невероятно .. Моят съвет .. еми пробвай може да се получат нещата .. Успех!