Влез

View Full Version : За секса с презерватив...

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:03
Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е :)

SpOrTs_GiRl
06-15-2008, 18:05
Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е :)
Само едно ще кажа .. >> До сега не съм прочела нито едно компетентно мнение от теб. :) По темата ще замълча, просто защото ако започна да говоря ..................

BlackWings
06-15-2008, 18:06
Аз до сега съм правила секс без презерватив само 1 път в живота си ...
За мен няма разлика в усещането , при мъжете до колкото знам се притъпява удоволствието , та затова предпочитат без...
Но аз винаги държа да ползваме презерватив.

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:12
Само едно ще кажа .. >> До сега не съм прочела нито едно компетентно мнение от теб. :) По темата ще замълча, просто защото ако започна да говоря ..................
И? :shock:

FeelMyPain
06-15-2008, 18:13
Й

ubuntu
06-15-2008, 18:15
Й
Са кво азбуката ли ще казваме . . .авторката по тъпо изказване нямаше как да измисли... явно много обича бебетата и срамните болести ....

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:21
Й
Са кво азбуката ли ще казваме . . .авторката по тъпо изказване нямаше как да измисли... явно много обича бебетата и срамните болести ....
И кво му е тъпото на изказването...тва е секс през ограда, задръжка. Не трябва да съществува този вид секс.

veile
06-15-2008, 18:22
хаха ако се махнат презервативите .... всеки 2-ри ще е с СПИН или някаква друга полово-предавана болест ... за тва че пак си помисли

SpOrTs_GiRl
06-15-2008, 18:24
Й
И кво му е тъпото на изказването...тва е секс през ограда, задръжка. Не трябва да съществува този вид секс.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: .. Значи аз предпочитам да правя секс през ограда. :) .. А ти се заразявай от какви ли не болести, забременявай и си троши главата. :)

blackfate
06-15-2008, 18:24
Виж сега, презервативите предпазват от нежелана бременност, както и хапчетата, така че, ако си на хапчета няма нужда от тях... обаче хапчетата не предпазват от венерически болести ... са на мъжете може да им е по гадно, ама ще им е още по гадно ако лепнат нещо, или ако се окажат татковци ... + тфа засега това е единственото предпазно средство с/у СПИН...

Може би в изказването ти има логика, ако си с постоянен и сигурен партьор, но иначе НЕ

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:25
хаха ако се махнат презервативите .... всеки 2-ри ще е с СПИН или някаква друга полово-предавана болест ... за тва че пак си помисли
Това е закостеняло мислене...болестите се откриват и всеки човек трябва да си има глава на раменете и да се изследва преди секс, но не и да си създава презерватив между себе си и партньора. А и безразборния секс води до болести, да не говорим колко е грешен и крив той.

JustBecko
06-15-2008, 18:27
Ти си яко зле!! За СПИН случайно да си чувала!?

veile
06-15-2008, 18:28
в 21-ви век сме све пак .... вече секса е като "здрасти"

SpOrTs_GiRl
06-15-2008, 18:32
Това е закостеняло мислене...болестите се откриват и всеки човек трябва да си има глава на раменете и да се изследва преди секс, но не и да си създава презерватив между себе си и партньора. А и безразборния секс води до болести, да не говорим колко е грешен и крив той.
Леле брат .. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Не трябва да се създава презерватив м/у тях, права си. :razz: :razz: :razz: :razz:

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:33
Ако се чукаш с всеки срещнат, ще пипнеш СПИН.

Bubalcheto
06-15-2008, 18:35
Й

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: .. Значи аз предпочитам да правя секс през ограда. :) .. А ти се заразявай от какви ли не болести, забременявай и си троши главата. :)
подкрепям всичко написано отгоре и не мисля,че си права защото заради такива пачи като теб малолетните все повече забременяват,зашото всеки втори е ограничен като теб ... не искам да коментирам,май не си чувала за спин

Bcu4ko_ko3
Леле брат .. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Не трябва да се създава презерватив м/у тях, права си. :razz: :razz: :razz: :razz:
Просто казвам онова, което всеки може да забележи-презервативът е излишен и освен това е от изкуствена материя, за разлика от човека.

veile
все едно че баба ми ми говори.....(да не говорим колко е грешен и крив той)

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:37
Й

подкрепям всичко написано отгоре и не мисля,че си права защото заради такива пачи като теб малолетните все повече забременяват,зашото всеки втори е ограничен като теб ... не искам да коментирам,май не си чувала за спин
Има по-добри начини за контацепция, а СПИН пипват развратниците, които не са нужни на света.

ubuntu
06-15-2008, 18:39
Просто казвам онова, което всеки може да забележи-презервативът е излишен и освен това е от изкуствена материя, за разлика от човека.
Оооо да такива кифли ме убиват ебаси еми ходи се чукай с мръсен циганин ама без кондом ... после ако се разбоееш от непозната за човечеството болест обвинявай здравната ни система ..... :o :o :o :o

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:41
Оооо да такива кифли ме убиват ебаси еми ходи се чукай с мръсен циганин ама без кондом ... после ако се разбоееш от непозната за човечеството болест обвинявай здравната ни система ..... :o :o :o :o
Именно-малоумниците ще се чукат с мръсния мангал и ще загинат, а кому в света са нужни малоумници? :shock:

veile
06-15-2008, 18:42
Й

Има по-добри начини за контацепция, а СПИН пипват развратниците, които не са нужни на света.
въри си лягай.. пак си пила вода от пералнята

VerryBerry
06-15-2008, 18:45
Не можеш да си сигурна дали човекът срещу теб не е болен от СПИН.Освен това..иска ви се да правите секс..и хоп.."Мило..изследва ли се?"Къде по-лесно е с презерватива,но това си е твое мнение..аз ще започна да правя секс без презерватив едва когато поискам да имам бебета

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:45
Й

въри си лягай.. пак си пила вода от пералнята
Научи се да си я филтрираш.

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:46
Не можеш да си сигурна дали човекът срещу теб не е болен от СПИН.Освен това..иска ви се да правите секс..и хоп.."Мило..изследва ли се?"Къде по-лесно е с презерватива,но това си е твое мнение..аз ще започна да правя секс без презерватив едва когато поискам да имам бебета
Ако го познаваш отпреди 2 часа-да. Ама такива секс-връзки са си чист идиотизъм.

Strifonov
06-15-2008, 18:47
Искам да питам авторката на темата : "А бе ти зле ли си или на такава се правиш ? Извиняваи ако съм те обидил но така изглежда ! "

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:49
Искам да питам авторката на темата : "А бе ти зле ли си или на такава се правиш ? Извиняваи ако съм те обидил но така изглежда ! "
Ако искаш да разбереш нещо повече за мен-моля на ЛС :)

veile
06-15-2008, 18:50
Не ме е яд че си тъпа,а че ти личи !!!

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:51
Не ме е яд че си тъпа,а че ти личи !!!
А на някои никак не им личи...повярвай...

VerryBerry
06-15-2008, 18:52

А чувала ли си за случаи,при които "носителят" на СПИН дори не подозира за вируса в него..и 100 години да го познавам какъв е ефекта?Ако ти е писано да се заразиш-то ще стане..Да,права си-от безразборен секс също можеш да хванеш СПИН,но има и вероятност и сериозният ти приятел да те зарази.Изследванията са алтернатива..но не можеш при всяка връзка да се изследваш..иска се мотаене по болниците,по лекари..а чувала ли си за объркване в резултатите..Вероятности има мноооого..

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 18:55

А чувала ли си за случаи,при които "носителят" на СПИН дори не подозира за вируса в него..и 100 години да го познавам какъв е ефекта?Ако ти е писано да се заразиш-то ще стане..Да,права си-от безразборен секс също можеш да хванеш СПИН,но има и вероятност и сериозният ти приятел да те зарази.Изследванията са алтернатива..но не можеш при всяка връзка да се изследваш..иска се мотаене по болниците,по лекари..а чувала ли си за объркване в резултатите..Вероятности има мноооого..
Ами ако сериозният ти приятел също е сериозен малоумник и е стигнал/а до безразборен секс. Щото ако беше голяма вероятността да пипнеш от някой начетен, сега половината семейства по света да са заразени...Презервативът е маловажен в такъв случай.

VerryBerry
06-15-2008, 18:57
Но СПИН се предава не само по полов път..
А ти как се предпазваш?С контрацептиви ли?(говоря за бременност)

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 19:00
Ами чрез свършване навън е дори като % по-ефективен. Има и прекъснати актове, които също са добър вариант.

VerryBerry
06-15-2008, 19:04
Да ти кажа,аз хич не ги вярвам тия с прекъснатия акт и свършването навън..според мен най-добре си е презерватива..3лв кутийката или 20ст единичен.Каквото и да ми говорят-това си остава най-евтиното предпазно средство,защото нямам намерение на 16 да ходя по клиники и да пия хапчета против СПИН,не дай Боже!
Всъщтност-както ти харесва.Просто не би трябвало да си токова критична към презервативите-има хора които ги ползват,ти- не..еми ок..но не заклеймявай секса с презерватив..не е чак толкоз зле

Bcu4ko_ko3
06-15-2008, 19:07
Да ти кажа,аз хич не ги вярвам тия с прекъснатия акт и свършването навън..според мен най-добре си е презерватива..3лв кутийката или 20ст единичен.Каквото и да ми говорят-това си остава най-евтиното предпазно средство,защото нямам намерение на 16 да ходя по клиники и да пия хапчета против СПИН,не дай Боже!
Всъщтност-както ти харесва.Просто не би трябвало да си токова критична към презервативите-има хора които ги ползват,ти- не..еми ок..но не заклеймявай секса с презерватив..не е чак толкоз зле
А какво да кажем, след като имаме добри безплатни начини, компаниите да ни цоцат парите за презервативи? :shock: Илюзорно е, че са малко пари-сумарно са супер много. А за СПИН вече ти казах. :)

L0LiPoP
06-15-2008, 19:08
Мен не ми е толкова хубаво като правя секс с презерватив, не ми харесва да усещам тая гума, колкото и да е тънка... 8-)

VerryBerry
06-15-2008, 19:11
А какво да кажем, след като имаме добри безплатни начини, компаниите да ни цоцат парите за презервативи? :shock: Илюзорно е, че са малко пари-сумарно са супер много. А за СПИН вече ти казах. :)

ти си знаеш ;)

DevilWish
06-15-2008, 19:14
Виж сега, презервативите предпазват от нежелана бременност, както и хапчетата, така че, ако си на хапчета няма нужда от тях... обаче хапчетата не предпазват от венерически болести ... са на мъжете може да им е по гадно, ама ще им е още по гадно ако лепнат нещо, или ако се окажат татковци ... + тфа засега това е единственото предпазно средство с/у СПИН...

Може би в изказването ти има логика, ако си с постоянен и сигурен партьор, но иначе НЕ
Mnogo to4no kazano ;) i az predpo4itam bez ama .. .. ;)

JuS7^YourS
06-15-2008, 19:14
има ли смисъл да повтаряме, че презервативите в днешно време са направени по такъв начин, че с тях да ти е дори по-хубаво отколкото без? И има ли смисъл да убеждаваме авторката на темата, че е по-разумно със, след като нея и СПИН не може да я уплаши, да не говорим за такива илюзии като една бременност..

L0LiPoP
06-15-2008, 19:17
Презервативите от 20см за един месец, ако ползваш 5 на ден, ще ти излезнат 30лв. А да речем едни противозачатъчни, които ти е изписал гинеколога за един месец ти струват от 9.50лв до 18лв, при това процентът за предпазване от забременяване с противозачатъчни е 99%... :-o (Аз правя секс само с приятелят ми, а аз, както и той преди това винаги сме го правили с презерватив с предишните си и сме сигурни един в друг)

Daft
06-15-2008, 19:32

Ако си късметлийка,от раз ще си го лепнеш :lol: :wink:

didomido
06-15-2008, 19:37

Много си куха само това мога да ти кажа щото останах без думи след като ти прочетох коментара... :-o Дано хванеш спин и да родиш тризнаци и тогава ще ти дойде акъла... :x :-x

-/-
06-15-2008, 19:40

Тц, как ще е удачно - така няма да успеем да спрем нашествието на такива като теб. А не е в наш интерес да се раждат повече твои подобия.

PaulCrewe
06-15-2008, 19:42
за кво да купуваш шибан презерватив за лев и нещо ..... една здрава найлонова торбичка за 12 стотинки от денонощния до вас, режеш част от нея, увиваш си го в нея, накрая стягаш нали с ластик и ебеш до отказ. после не я фърляш, ами я измиваш хубаво на мивката, оставяш да изсъхне и можеш да ползваш пак. за кво да даваш десетки левове на некви тъпанари дето правят горе-долъ същото, само дето се къса кат стой та гледа да го ева :S

на ХАХОВЦИТЕ винаги им го дървят без презерватив!

didomido
06-15-2008, 19:43

Тц, как ще е удачно - така няма да успеем да спрем нашествието на такива като теб. А не е в наш интерес да се раждат повече твои подобия.

+1 :P

Daft
06-15-2008, 19:45
за кво да купуваш шибан презерватив за лев и нещо ..... една здрава найлонова торбичка за 12 стотинки от денонощния до вас, режеш част от нея, увиваш си го в нея, накрая стягаш нали с ластик и ебеш до отказ. после не я фърляш, ами я измиваш хубаво на мивката, оставяш да изсъхне и можеш да ползваш пак. за кво да даваш десетки левове на некви тъпанари дето правят горе-долъ същото, само дето се къса кат стой та гледа да го ева :S

на ХАХОВЦИТЕ винаги им го дървят без презерватив!

Ааа,недей така :lol: Тук въпроса не е за финансите..тук презерватива се явява "ОГРАДА" :lol: И все пак е оградата,заради която не сме причислени към циганите !

PaulCrewe
06-15-2008, 19:48
не ве , ебавам се. просто тати има завод за найлонови торбички ,а чичо ми (дето е пълен педал) държи част от durex... :S

huligankata
06-15-2008, 19:48
Доста си крайна в мнението и думите си. Доколкото разбирам си против презервативите, защото пречат на удоволствието, излизат скъпо и т.н. Да може и без тях, но само ако сте достатъчно зрели и имате супер сериозна връзка, сигурни сте един в друг и т.н. Тогава да, може и без тях. Обаче в днешно време децата дето почват от 12 години - как я мислиш - ше пият хапчета ? Или ше свършват навънка - на тва аз не вярвам особено а стане гаф а после спасявай се .. една капка трябва само и .. Така че ако не ти допада идеята да ползваш презерватив - недей, ама тва изказване - да се забранят е малко пресилено ....

krem4et0
06-15-2008, 19:52
Уау, да заключа ли темата, провокираща днешната младеж към секс без презпазни средства, или да не я заключа....Карти ли да хвърля, със съдбата ли да си поиграя.......ей това е сексът без презерватив...игра на руска рулетка, в която някой рано или късно си пати.

Ами чрез свършване навън е дори като % по-ефективен. Има и прекъснати актове, които също са добър вариант.

то и 2-те се водят прекъснат полов акт. А рискът при този метод е 25%, сори брат, ама за мен това е мноооооого.

Презервативите от 20см за един месец, ако ползваш 5 на ден, ще ти излезнат 30лв.

Уау, ако правя секс всеки ден по 5 пъти дневно, аз трябва да н правя нищо друго, бе. Да не говорим, че и името си не мога да кажа!

JohnnieWalker
06-15-2008, 20:05
Доста интересна логика развика авторката на темата.Подкрепям я в доста отношения.Аз лично не използвам презерватив при полов акт,но имам постоянен партнъор,което разбира се не е гаранция,но така се чувстваме и двамата по-добре по време на полов акт :oops:

PaulCrewe
06-15-2008, 20:07
huligankata, тва ти ли си на аватара си (inlove) :)

hahavteen
06-15-2008, 20:37
Аз пък съм ЗА секса с презерватив. Не само защото ми е по-спокойно но и защото самото усещане ми харесва... Ок има и такива които са супер неприятни но има и такива от които ти става по-хубаво.

baby_lvA
06-15-2008, 20:40

Mi daaa :shock: :shock: zakvo si go napisala .Tova ne te razbiram...mi ti si go pravi Bez kato iskash ... trqbvalo da se zabranqt Ti chuvash li sa.. Phaxhax

NaDuPeNa_PrInCeSa
06-15-2008, 21:10
Ш Мацка нарет ли си уе! Или си много тъпа......! Или неква луда! Ти чуваш ли се вообще кви ги плещиш???? Луда раооттаа как размишлява поколението тцтцтцц!
Аааа.. Гледай утре да няма тема- Бременна съм какво да направя? хахаахахах 8) Глупави хора.....

cS_LaMeRkA
06-15-2008, 21:29
:shock: Не си права.... Презавативите освен че предпазват от нежелана бременност , предпазват и от 985735775827502702и5029 болести... на гениталите.... :shock: Ти кфо искаш?? То верно че по хуу без да се прай че по яко удоволствие.. ама я малко помисли... кфо говориш.... 8)

Elaine
06-15-2008, 22:04
Bcu4ko_ko3 не го казвам често и не съм злобна, ама...ти си много проста 8) като искаш прави си го без...карай всеки да си прай изследвания, преди да си легнеш с него, моли се да не забременееш, да не пипнеш гъбички и после да не си блъскаш кухата главица у някоя стена :) заради такива като теб абортите станаха мн модни :o

Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 05:42
Явно никой тук не разбра какво искам да кажа...За болеситите и бременността се разбрахме, че човек с глава на раменете няма как. Презервативът е задръжка, той дели хората и намалява не удоволствието, а интимната близост. Затова само глупаците го ползват.

krem4et0
06-16-2008, 06:03
Явно никой тук не разбра какво искам да кажа...За болеситите и бременността се разбрахме, че човек с глава на раменете няма как. Презервативът е задръжка, той дели хората и намалява не удоволствието, а интимната близост. Затова само глупаците го ползват.

Умните хора се предпазват, не глупавите. А на мен не ми пречи а интимната близост. Интимността не е в това дали половият му орган се търка директно с влагалището ми или не. Интимността е в това, което става между нас, когато сме заедно. Дори може да не правим секс, дори може да не се докосваме и пак моментът да е интимен. ти бил ли си истински интимен с някой? Споделял ли си цялото си същество, без дори да се докосвате, без да си говорите, без да сте съблечени дори? Интимна близост може да има и когато сме на 2 метра 1 от друг. Интимността не е само в секса. Тя е в онова нещо което става между двама и то не се усеща от другите. Най-интимните ми, лични и съкровени моменти не са били свързани с голотата на нашите тела, а с чувствата, които сме изпитали, изразили, изплакали, отгатнали.

Bcu4ko_ko3
06-16-2008, 06:26

Умните хора се предпазват, не глупавите. А на мен не ми пречи а интимната близост. Интимността не е в това дали половият му орган се търка директно с влагалището ми или не. Интимността е в това, което става между нас, когато сме заедно. Дори може да не правим секс, дори може да не се докосваме и пак моментът да е интимен. ти бил ли си истински интимен с някой? Споделял ли си цялото си същество, без дори да се докосвате, без да си говорите, без да сте съблечени дори? Интимна близост може да има и когато сме на 2 метра 1 от друг. Интимността не е само в секса. Тя е в онова нещо което става между двама и то не се усеща от другите. Най-интимните ми, лични и съкровени моменти не са били свързани с голотата на нашите тела, а с чувствата, които сме изпитали, изразили, изплакали, отгатнали.
Затова само глупаците забременяват и се разболяват...Защото не знаят кого и как да го правят...А при секса също има чувствителност. Когато има презерватив, чувствителността е различна, не казвам по-малка. Това означава, че чистата интимна близост е накърнена, което е недопустимо.

FunnYboY
06-16-2008, 06:56
Как бе, капути трее да си има :-D :D

Elaine
06-16-2008, 12:15
оле.. :o има ил смисъл изобщо да се спори с т'ва същество...след като разсъждаваш толкова ограничено, то си е за теб, какво си тръгнал да го налагаш на останалите :x като не искаш да ползваш, недей! това, че останалите не са съгласни и "не те разбират" е щото имат мозък за разлика от теб, поне не се излагай.. :?

so_confused
06-16-2008, 12:32
Вижте сега ... не разсъждавайте всички толкова ограничено. Стига с обидите. Всеки има право на собствено мнение и аз подкрепям момичето. Всеки е свободен да го прави СЪС или БЕЗ презерватив. Но сексът има основна цел зачатие, така че тя донякъде е права. Освен това, презервативът наистина е изкуствен и се явява един вид бариера. И аз преди няколко години мислех като вас, но един човек с много различен(за повечето хора странен) мироглед за живота ми изказа своята гледна точка и разбирам момичето, което е написало темата. Това не е подтикване към малките 13-14 итн годишни да правят секс без преерватив, защото тази възраст не е нормална за водене на полов живот според мен. Освен това безразборният секс води до хващане на спин и всеки уважаващ себе си човек ще се предпазва като внимава с кого си ляга. Въпреки че използвам презервативи, мисля че би било мн по-хубаво усещането без тях, но и мен ме е страх донякъде.. мисълта ми беше да не подхождате толкова категорично, а да се замислите за тези неща преди да съдите някого, който е изказал различно мнение от общоприетото.

bebeT00
06-16-2008, 12:38
ti si mnogo zle da negovorim kolko hora praktukuvat sex za edna ve4er s razli4ni ako gi nqma6e prezervativite vseki vtori 6te6e da e bolem ot ne6to............

Elaine
06-16-2008, 12:41
не е така...това е първо- предпазно средство, измислили са го с някаква цел...второ -да, секса е с цел зачатие, като станеш готов и си достатъчно отговорен и самостоятелен да издържаш дете, а не защото е станала беля..и трето, да всеки има право на мнение...следователно момичето не може да претендира презервативите да бъдат забранени, защото има хора, които не мислят като нея...и смятам, че като има любов, тоя презерваттив не ти изяжда кефа...и без любов да е...да не е направен от желязо в крайна сметка, че да не усещаш нищо

alex_devv
06-16-2008, 13:54
Това си е личен избор дали ще го правиш със или без презерватив... Кво те бърка тебе кой кво ще прави и дали ще е с презерватив или без ?
Като си против тях не ги ползвай :booooomb:

Yallama
06-16-2008, 14:12
И кво му е тъпото на изказването...тва е секс през ограда, задръжка. Не трябва да съществува този вид секс. ДА , трябва да съществуват МНОГООООООООО нежелани дечица и още толкова болести ... :(

krem4et0
06-16-2008, 14:22
Вижте сега ... не разсъждавайте всички толкова ограничено. Стига с обидите. Всеки има право на собствено мнение и аз подкрепям момичето. Всеки е свободен да го прави СЪС или БЕЗ презерватив. Но сексът има основна цел зачатие, така че тя донякъде е права. Освен това, презервативът наистина е изкуствен и се явява един вид бариера. И аз преди няколко години мислех като вас, но един човек с много различен(за повечето хора странен) мироглед за живота ми изказа своята гледна точка и разбирам момичето, което е написало темата. Това не е подтикване към малките 13-14 итн годишни да правят секс без преерватив, защото тази възраст не е нормална за водене на полов живот според мен. Освен това безразборният секс води до хващане на спин и всеки уважаващ себе си човек ще се предпазва като внимава с кого си ляга. Въпреки че използвам презервативи, мисля че би било мн по-хубаво усещането без тях, но и мен ме е страх донякъде.. мисълта ми беше да не подхождате толкова категорично, а да се замислите за тези неща преди да съдите някого, който е изказал различно мнение от общоприетото.
Тя е той!

Аз правя секс без презерватив, защото съм с постоянен сигурен партньор, пия противозачатъчни, но пак казвам да се прави секс С презерватив!

comics
06-16-2008, 15:26
АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЛЕПНА НЕЩО! ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРHО ПРЕДПАЗНО СРЕДСТВО Е ПРЕЗЕРВАТИВЪТ ;)

mishaaaaa
06-16-2008, 17:04
Колко сме "интересни" само.Ей пикло ти си много зле

fuck_brainpants
06-16-2008, 17:18
Авторката - ТИ СИ КОНСЕРВАТИВЕН ПАЧИКРАК МАЛОУМНО ТЪПО СЪЩЕСТВО .... !!! И к'во като си без презерватив !?!?!? Никой не е толкова честен ... може всичко да му има на партньора ти и ти да не знаеш ... някои болести за това не се откриват навреме ЗАЩОТОТО НЯМА СИМПТОМИ !!!!!!!!!! А щом на 17 искаш малко сладко бебче вкъщи .... мога ти кажа, че си супер адски тъпааааа ;] Нямам нишо против бебитата ама.... на 17.... ти си простъъъъ :D:D:D

Hrdcore`Lady
06-16-2008, 20:02
Ти пък кой/коя си, че да казваш кое трябва да се забрани и кое не? Човек без свой личен живот, че да се бърка в този на другите? Мн ясно, че е по-яко без презерватив, няма 2 мнения, ама тебе какво те бърка на кой ще му е яко и на кой не?

pi6ka
06-19-2008, 10:40
Кой с к'фото иска да го прави можеш да се ебеш с 50000 хиляди човека БЕЗ кондом и да си напълно здрав :) Но можеш да го направиш само с 1 и после да нямаш само сифилисче или СПИН ;)

DjuDjiTo
06-19-2008, 10:58
Кой с к'фото иска да го прави можеш да се ебеш с 50000 хиляди човека БЕЗ кондом и да си напълно здрав :) Но можеш да го направиш само с 1 и после да нямаш само сифилисче или СПИН ;)

+1

ELFIQ
06-19-2008, 12:25

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) TI MAI SI MNOOOOOOGO ZLE A?
:-x ZARADI TAKIVA KATO TEBE POLOVINATA SVQT SA BOLNI OT SPIN I VSQKVI VENERI4ESKI BOLESTI :-x
NAISTINA VE4E PO4VAM DA SE OT4AIVAM,KATO VIJDAM NA KADE OTIVA TOQ SVQT,I ZA SETEN PAT SE UBEJDAVAM,4E PROSTOTIQTA NE HODI PO GORATA A PRI TAKIVA KATO TEBE!!! :smt075 :smt067

rUffLes
06-19-2008, 13:03
айде по добре да млъкнеш .... шото и да имаш глва на раменете не можеш да я използваш... :-x :-x :-x :-x

angelcheeee_93
06-19-2008, 13:08
:-x abe ti luda li si? zna4i ako ima6 namerenie da go prai6 pez prezervativ ili 6te stava6 maika ili 6te hvane6 spin....bahti maikata,horata tuka sa izmislili predpazni sredstva za taq rabota tq oti6la da savetva da go praqt bez prezarvetivi. :-x ti luda li si kva si neznam i makar 4e ne vodq polov jivot 6te ti kaja edno : nikoga ne zabravqi za predpaznite merki,akoo ne iska6 da ima lo6i posledstviq :-x

RhytmiX
06-19-2008, 13:11
sex bez prezervativ... granicata pri koqto zapo4va sexualniq jivot na bulgarite padna do 12-13 godini mislite li 4e e uda4no tiq deca tepurva vlezli v puberteta da po4nat da rajdat ? kvo she ni razli4ava ot ciganite i ot zaicite ?
nqma da govorq za veneri4eskite bolesti ....

BlackWings
06-19-2008, 21:15
Затова само глупаците забременяват и се разболяват...Защото не знаят кого и как да го правят...А при секса също има чувствителност. Когато има презерватив, чувствителността е различна, не казвам по-малка. Това означава, че чистата интимна близост е накърнена, което е недопустимо.

Извинявай , ама почваш вече малко глупости да говориш.

Донякъде те тазбирам , презерватива променя чувствителността - да ...
Но ти това ли разбираш под бариера - една латексова гумичка?
Не е ли дстатъчно интимно че двамата сте заедно с партньора ти споделяте интимен момент , и заедно си доставяте удоволствие?
Какво по точно в тази тънка латексова гумичка толкова грандиозно нарушава интимноста, че чак трябва да бъде забранена за използване?
И защо ли аджеба има толоз много "глупаци" на света , които я ползват , въпреки че е толкоз гадна?
Сигурно и като носим дрехи накърняваме чистата и интимна близост - дай да тръгнем всички голи ... :razz:

И недей да си позволяваш да лепиш на хората , които се предпазват с презерватив , етикети че са глупаци и незнам си какви още.

miteto
06-20-2008, 06:26
мен не ме кефят презервативите. ако не съм сигурен в мацката, с която ще се чукаме - просто не го правим :)

Puky
06-20-2008, 11:23
Аз като ти гледам мненията и снимката ми приличаш точно на такава....
Интересува те единствено секс и гледаш да вземеш всичко хубаво от него без да се замисляш за никакви последици..
Ай честито болна си от СПИН .. Или пък може вече да си бременна .. :-x :-x :-x :-x :-x
Така че спри с тъпите мнения и теми които пускаш , защото сериозно ти казвам дойде ми до гуша от тебе и такива малоумници като тебе... :o :-x

Puky
06-20-2008, 11:26
П.П. Земи ходи в някоя болница или дай аз да те гръмна .... Та да може целия свят да се избави от мъката (тоест да се избави от тебе).. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Ако искаш толкова отивай да се е*еш без презерватив .. Т'ва си остава лично мениние .. И по - добре никаде не го казай , че и без това ща гръмнат .. :smt097 :smt097 :smt097 :smt093

ludata90
06-20-2008, 16:51
За мен презервативите са задължителни! Никога не съм правила секс без презерватив! Ок, може удоволствието да е по-голямо, не знам. Много се ядосвам когато чувам от ляво и отдясно момичета с реплики "Правих секс без презерватив, бременна ли съм?" Ами болестите? Без коментар....
Не се обиждайте, но за мен това да правиш секс без презерватив е глупаво :-x

AngerFist90
06-20-2008, 17:13
Не съм съгласен с теб ;]

nia711
06-21-2008, 11:09
Bcu4ko_ko3 написа:
Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е Smile amm protiv tai kato vapreki vsi4ko predstavi si kakvi bolesti moje6 da hvane6 kamo li da si ima6 izli6ni problemi s nejelani bebeta.i posle za6to domovete za siraci bili palni . :x